Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

220 - 110V transformaator 2kW

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

220 - 110V transformaator 2kW

Ehk keegi oskab öelda kust ma saaksin leida 220v -110v transformaatori? Peaks olema 2kW ringis.

Vs: 220 - 110v transformaator 2kW

Leida ju võib aga mis sagedust on tarvis? Õigemini mis riistapuu seda 110V vajab?
    Võid võtta ju ka kahe sekundaarmähisega trafo ja need kokku ühendades saab 110V (näit. 2*55V trafod), www.tme.eu pane otsingusse TST2500 ja seal minuarust oli olemas ka 2*55V ja see on 2500VA võimsusega trafo, hind on u. 160€... aga kasutatud eraldustrafo ilmselt odavam osta, siiski enne tarvis teada kas sagedus on 50 või 60Hz mida vaja (õigemini, millele on seda 110V vaja?)
    -superradical-

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
      Leida ju võib aga mis sagedust on tarvis? Õigemini mis riistapuu seda 110V vajab?
      Võid võtta ju ka kahe sekundaarmähisega trafo ja need kokku ühendades saab 110V (näit. 2*55V trafod), www.tme.eu pane otsingusse TST2500 ja seal minuarust oli olemas ka 2*55V ja see on 2500VA võimsusega trafo, hind on u. 160€... aga kasutatud eraldustrafo ilmselt odavam osta, siiski enne tarvis teada kas sagedus on 50 või 60Hz mida vaja (õigemini, millele on seda 110V vaja?)
      USA'st ostetud kohvimasin. Ehk 60Hz

Comment

Maru väärtuslik kohvimasin sel juhul - kohvimasinad on poes ~20€, kas talle 150€ trafo liiast ei ole?
        -superradical-

Comment

2kW kohvimasin ei ole 20€, kuid see pole tähtis. Trafot vaja siiamaani pole midagi leidnud.

Comment

Vs: 220 - 110V transformaator 2kW

pakkusin ju koha kus müügil sobivad trafod - kohe esimene 2kVA, sekundaarid kokku ühendades ongi olemas vajalik pinge:
            INDEL TST 2000/001 | Transformer: toroidal; 2kVA; 230VAC; 55V; 55V; 18.2A; 18.2A; Ø: 240mm - This product is available in Transfer Multisort Elektronik. Check out our wide range of products.
            viimati muutis kasutaja vasaraonu; 02 m 2013, 07:07. Põhjus: liigne risu koristatud.
            -superradical-

Comment

kas poleks lihtsam kohvimasin 220V peale ringi teha?

Comment

pakkusin ju koha kus müügil sobivad trafod - kohe esimene 2kVA, sekundaarid kokku ühendades ongi olemas vajalik pinge:
                http://www.tme.eu/en/details/tst2000...l/tst2000001/#
                Üks trafo on 140eur, see teeb 280eur kokku + post. Natuke krõbedaks läheb.

Comment

Oot, miks 2? Ega sul 2 kohvimasinat ei ole.
                  Sel trafol on 2 sekundaarmähist, mõlemad 55V - kui need ühendad nii, et ühe lõpp teise algusega siis saad 55+55V e. u. 110V - minuarust ei ole midagi keerulist, võimsus on ka piisav.
                  Ainult, et see trafo on liiga hea - mina kasutaks seda mõnes korralikumas võimendis
                  -superradical-

Comment

Oot, miks 2? Ega sul 2 kohvimasinat ei ole.
                    Sel trafol on 2 sekundaarmähist, mõlemad 55V - kui need ühendad nii, et ühe lõpp teise algusega siis saad 55+55V e. u. 110V - minuarust ei ole midagi keerulist, võimsus on ka piisav.
                    Ainult, et see trafo on liiga hea - mina kasutaks seda mõnes korralikumas võimendis
                    Sain aru, kas oled sealt lehelt midagi ka tellinud? Parim variant oleks muidugi Eestist kasutatud trafo leida.

Comment

Olen tellinud küll, ka oomipood tegeleb sealt kauba vahendamisega (panevad hinnale natuke juurde aga jääb omal jamamine ära).
                      Kui ise tellid siis läheb hinnale juurde postikulu 7€ kuni vist oli 25kg saadetise korral. Lisaks läheb juurde ka km. aga sellest saab hoiduda kui tellid firma nimele.

Eks niisuguseid leiaks ka lähemalt aga tavaline trafo ilmselt on meeletult mürakas. Vaata kusagil osta.ee ringi, vahest keegi kusagil müüb näit. põlenud võimast PA võimu jäänukit, ideaalis võib sealt isegi sobiva trafo leida.
                      Samas - mis imeline masin see on millele nii paaniliselt seda trafot vaja - on ta seda väärt?

E: läksin liiga hoogu nende toroididega, siin on veel isegi mõistlikum ja ka soodsam lahendus: http://www.tme.eu/en/details/atst200...ormers/indel/# just sobiv autotrafo - 230V sisse, 115V välja, see mõni volt rohkem ei määra enam midagi. Ta ilmselt on pigem 120V sest need toroidid ka pole 55+55V, minu kogemusest kipuvad olema 60+60 läheduses.
                      viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 04 m 2013, 09:53.
                      -superradical-

Comment

Kui tellimiseks läheb siis leidsin ka sellise asja. Palju odavam, lihtsalt oleneb palju postikulu tuleb.

DVDOverseas - DVD Overseas Electronics offers the largest selection of 220-Volt Electronics, Voltage Converters & Transformers, Travel Plug Adapters, Region Free DVD and Blu-ray players and many more 220v electronics products in Chicago. We also carry a wide variety of dual voltage electronics which are ready to use in BOTH 110V countries as well as 220V countries without the need of a converter. We have been dealing with 220 volt electronics and appliances for over 20 years with huge selection of voltage converters and appliances for your overseas needs, exclusively for 220 volt 50hz and all at absolutely competitive prices.

Sealt 2000W

Comment

Tundub USA leht olevat, seal arvesta, et 24naela mass, see on pea 12kg+ilmselt päris mitu kg pakkematerjali, 48 osariigis on postikulu 20$, väljapoole saatmiseks pead kontakteeruma aga arvesta, et 25kg 3kVA toroidtrafo transport DHL-ga oli natuke üle 200$, UPSil on seal eri paketid - hind sõltub muidugi kui kiirelt tahad kätte saada aga ma usun, et alla trafo oma hinna ära loodagi ja sinna otsa tuleb veel ka AS EV käibemaks ja tollimaks, lisaks kui ise ei oska siis ka tollideklaratsiooni tasu mis kr ajal oli kirves, 5lk pabereid seal, esimene lk oli 250eek ja iga järgnev 100eek, kui see pakk tuleb siis peab kiirelt tegutsema, FedEX eesti osakonna tegelased on pehmelt ütelda parajad t..apead - u. 2 aastat tagasi sai Ti näidiseid tellitud, saadetis oli Ti poolt deklareeritud miski 60$ väärtusega (ei pidanud ise maksma aga saadetis oli selle väärtusega) ja kohe automaatselt toll kukil, FedEx p..apead aga hoidsid pakki nv. tallinna laos kinni (pakk jõudis neljapäev), mulle ei teatatud enne kui esmaspäev, siis oli iga päeva eest juba 25eeku "laotasu" tulnud - sic! 20*20*4cm karbike...konditsioneeritud ja 5* laod neil , kokku hoiavad pakki 7 päeva siis saadavad tagasi, iga päeva eest tambid maksta!
                          Siis esmaspäeval saatsid teate, et pakk tulnud, juba oli sinna arvestatud ca. tuhat raha igasugu makse ja lisaks siis see teenus, et deklareerivad ise - kokku läinuks ligi 2tonni, mõni parem opakas ja paar muud kivi veel
                          Ma alguses mõtlesin, et saan ise deklaratsiooni teha aga nad siis venitasid ja eelviimasel päeval siis tuli õhtul kiri, et homme on 7 päeva täis ja aeg otsas - vastasin, et käigu p...e.
                          Eks saadeti need jupikesed tagasi või krt. teab, igaljuhul kuna tegu oli "free samplega" siis ma sentigi ei maksnud, niipalju vedas aga suuri asju tellima asudes peab enne väga põhjalikku eeltööd tegema - muidu maksad ära ja pärast avastad, et maksa veel 2-3 korda niipalju kui algselt küsitud - siis vali, kas maksad või oled ilma ka sellest mis alguses välja käisid!
                          Ja kullerit tasub ka alati valida - kui FedEx kohta eesti keeleski otsid siis googles oli möödunud aastal mitu artiklit kus väga negatiivseid kogemusi inimesed saanud selle kulleri eesti osakonnaga. Mina UPSiga olen ainsana rahul, DHL on virutanud saatja poolt saadetud 2 naelase paki siin eestis 7 naelaseks ja pidin pärast ikka juurde taguma - seda kullerit ka ei tasu valida, olen paari tuttava inimese negatiivset kogemust veel kuulnud. UPS-i pole uurinud (ilmselt seepärast, et ise rahul).

Aga uuri - äkki on odavam aga ma ei usu - see TME oma on ilmselt mõistlikum lahendus mida leida uuena.
                          -superradical-

Comment

No jah, mõnel mehel äkki kodus kõik kodumasinad 110V
                            Ma küll ei tea mis sa sellega peale hakkad aga odavaim lahendus äkki otse tootjalt osta/tellida.
                            6kW toroid:

http://toroidy.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e.tpl&product_id=21&category_id=60&option=com_virt uemart&Itemid=3&lang=pl

2
                            15€+ ~30€ post, võib rohkem olla eelmine aasta sai paar kolakat tellitud.

Comment

Huvitav...ühes teemas sa ei raatsinud odavat poola digivõimu tellida...
                              viimati muutis kasutaja Scott; 06 m 2013, 00:51.
                              -superradical-

Comment

Working...
                              X