Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vasktoru juppi läbimõõduga 7-8 mm Pärnus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Vasktoru juppi läbimõõduga 7-8 mm Pärnus?

no offence aga traadi ja teibiga võid oma autot parandada. ma teen korralikult klambritega ja spets kütusevoolikuga. kui vähegi võimalus tekib kanali peale saada, vahetan terve toru.

hetkel soovin asja korralikumalt parandada. traadi ja teibi välistaks

Comment

Ju see kiire on siis ammu kadunud.

Comment

vasktoru mädaneb ära? vask on kõige tavakasutusels kõige vähem aktiivsem metall. Allapool on juba hõbe, kuld jms. Ja ausalt, ma pole näinud yhtegi läbimädanud vasktoru. teras ja messing jh. Aga vaske mitte.
        Seda enam et joogivee toru on nõuete tõttu väga puhas vask. Ma arvam et masin laguneb tolmuks koos plastosadega enne kui see vasktoru ära mädaneb.
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Vase vastupidavuses ei maksa üldse kahelda. Vanasti tehti kiriku katused vaskplekist ja pidasid aastasadu vastu.

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt Vaata postitust
            .. traadi ja teibiga võid oma autot parandada... ma teen korralikult...
            Selle eest igatahes kiitus!
            No näed, tõesti läks kiire üle ja nüüd on aega soovitajaid tänada.

Elektrik...vask...korrosioon.
            Üks sõltumatu Šveitsi labor tegi kindlaks, et veebifoorumite kasutajanimed on otsesed vastandid kasutajate tegelike teadmiste/oskustega.

Comment

Traadiga saab toru tahtmise korral ka väga korralikult parandada.

Vanal autol roolivõimendi terastorul üks koht õhemaks korrodeerunud, kuni manööverdamisel augu sisse surus. uue jupi otsimisele aega kulutama ei hakanud. Toru maha, kahjustunud ala traatharjaga haljaks, paraja läbimõõduga vasktraat otsapidi auku ning siis ümber toru keerd-keeru vastu nagu poolil. Augu koha peale veel teine kiht. Seejärel suure kolvi ja leeklambiga üle joodetud. Peab siiani.

Sellest, kuidas karteri tuulutuse kolmiktoru tsinkplekist ümber puurisaba kokku sai keeratud ja -joodetud, mõni teine kord.
              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
              ATiP1pN4XeM

Comment

Working...
              X