Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ryobi RHP-410 survepesuri püstolit vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ryobi RHP-410 survepesuri püstolit vaja

Püstoli sees olev L-kujuline plasttoru, mis kinnitub otse vooliku külge, on mõrane. Hakkasin otsima, ja tundub, et lihtsam on osta uus pesuri komplekt.

Seepärast küsin, et kui juhtumisi kellelgi näiteks just masin rikkis on, aga püstol terve, teeksin kaupa.

Vs: Ryobi RHP-410 survepesuri püstolit vaja

Mul on jäänud seisma üks püstol voolikuga, aga pesuri marki ei mäleta. On nad erineva kinnitusega? Igatahes mingid aastad tagasi jäi pesur sügisel kuuri alla ja pump külmus lõhki, voolik ja püstol terved. Aparaat tundmatu - uurida saan 25.08 kui maal olen.
    Head susserdamist !

Comment

Äkki tõesti saan siis seda kasutada, uuri jah ja anna palun teada.

Comment

Ma nüüd natukene kahtlen, et keermed/kinnitused sobivad. Kui tõesti just sama tootja on, siis ehk küll. Muidu sa võiksid ju lausa konkurendi käest varuosi/otsikuid/voolikuid/midaiganes osta, see oleks aga juba ennekuulmatu nahaalsus.
        Standardseid asju/lahendusi kasutavad tootjad vaid siis kui tõesti muud võimalust pole.
        viimati muutis kasutaja A.S.; 15 August 2013, 16:08.

Comment

Suurema nokitsemise juures saaks kasvõi pumba küljest stutsi lahti kruvida või mingi ülemineku vahele ehitada.
          Ega kõik laiatarbe kaupu tootvad firmad pole oma keermeid välja töötanud.
          Head susserdamist !

Comment

Tavaliselt surveka pool M22 14mm ninaga ja püstoli ots 10mm (kärcher) aga on ka suuremad mõõdud kasutusel. Tartus pannaksi nii mitmeski hüdrojubinatega tegelevas poes sellele voolikule uus õige ots. Mul on üks vana noname püstol koos voolikuga samuti kuskil olemas. Sa mõõda oma vooliku ja püstoli strateegilised mõõtmed ära siis saavad kõik järgi vaadata järsku keegi leiab sulle midagi.

Comment

Püstoli liitmik on jah 10mm. Kärcheri püstolil paikneb vooliku ots sügaval püstoli sees, vähemalt vaatasin 5.200 puhul, sellepärast seda varianti ma ei saa kasutada.

Pildil püstoli ühendusavas olev traadist U-klamber fikseerib selle lõpuni sisse lükkamisel vooliku messingotsiku, nii et see saab vabalt pöörelda.

Mul on tegelikult just ainult seda sama püstolisisest plasttoru vaja, mille küljes pildil olev liitmik asub.

Kui aga leidub mingi muu asenduspüstol, lasen vooliku otsa ümber teha.

Comment

Kärcheri väiksematel ja suurematel versiooninumbritel peaks kinnitused/liitmikud erinevad olema, vähemalt vanasti olid.

Ilmselt kõige lihtsam oleks vahetada püstol koos voolikuga, vajadusel suvaline treial ehk aitab ülemineku valmistamisel.

Comment

Working...
                X