Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Punane tablett

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Punane tablett

nagu nööp.Läbimõõt 15 mm, paksus 2 mm. Kiri mis ma suutsin välja lugeda on V 12?3A6. Asukoht oli tal tõstuki akulaadijal trafost tulevate kahe juhtme vahel rööbiti. Tõstuk laadis aga oli valesti pandud pistikusse. MItte akude külge aga tüstuki enese külge ja niikui ma gaasi vajutasin käis pauk laadijas ja see tükk põles maha. MIs asi see on? Akutrelli laadijas sama teema aga väiksem. Oleks vaja kiirelt sellist poodi minna ostma.

Vs: Punane tablett

Võimalik, et on varistor. Ülepinge puhul peaks ta lühistuma ja enda järel oleva skeemi ülepingest päästma. Tavaliselt on seal ahelas ka mingi sulvakaitse, mis peaks varistori poolt tekitatud lühise tõttu ära põlema ja kogu skeemi pingestuks tegema. Kui aga varistor on laiali lennanud siis on üsna raske allesjäänud tükikeste põhjal pinget oletada. Võiksid olla seal : https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa...iid_varistorid
    Aga ma võin vabalt ka täiesti valesti oletada. Kui see tükk ikkagi on varistor siis peaks skeem ka ilma selleta tööle hakkama aga on üleüpingete suhtes kaitsmata.

Comment

Vs: Punane tablett

varistor jah. Sain juba miski taolise. Õnneks oli olemas poes kohal

Comment

Working...
      X