Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Suvalisest elektrikaupade poest võiks nagu saada. Mõtlen sellist poodi, kus müüakse kaableid, elektrikilpe (nende sees need otsitavad vidinad käivadki), lüliteid, ...
Uurisin, küsisin oomipoest. Vaatasin ka elfa kodulehelt.
Oomipoest öeldi, et see on asendunud plastikust variandiga. Nemad pole sellist näindu.
Elfa kodulehel ei näinud toote nimekirjas
Need pole ka sellised poed mis "suure elektri" asju pakuvad. Samas ma ei kjuta ette mismoodi seda plastikuga asendada on võimalik. Ilmselt see oomipood ei saanud arugi mida täpselt vaja on. Espak, Esvika, SLO - neis on kindlasti. Nees on siis Tallinnas.
Need asjandused on jah algselt plastiku sees, sealt saab need vajadusel välja võtta (üks pikk aukudega vasklatt), kilpides kasutatakse neutraali ja kaitsejuhi latina. Oom ja Elfa tõesti elektrimontaazi materjale ei müü.
Null-maanduslatt peaks olema selle eesti keelne nimetus.
Kahjuks ma ei tea toode täpset nimetust. Midagi ma internetist leidsin. Kahjuks oli plastik alus sellel lisaks.
Ma olen ostnud ilma plastikuta neid ka, mul oli jõu pesa sees vaja juhet jätkata, et saaks kaks pesa kõrvuti panna, oli kohe koht kuhu sai sellised metall tükid panna.
Tavalisest elektri poest ostsin kus müüdi elektri kaupu.
Comment