Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Vaja oleks sellist kontaktorit:Mähis 230V/AC, 4 paari ümber lülitatavaid kontakte,mis kannataksid vähemalt 16A/230V.
Kas keegi teab,kust sellist leida?
Suvalisest elektrikaupade poest võiks küsida, enamik kontaktoreid peaks sobima. Kuigi see NC kontaktide moodul tuleb ilmselt lisaks juurde osta, seda tavaliselt kohe küljes pole.
"Suvalisest elektrikaupade poest võiks küsida, enamik kontaktoreid peaks sobima. Kuigi see NC kontaktide moodul tuleb ilmselt lisaks juurde osta, seda tavaliselt kohe küljes pole."
Asi ei ole nii lihtne.
Ma olen uurinud mitte suvalistest,vaid lausa elektrikaupade tõsistelt tegijatelt (SLO,Elektroskandia jne).
Häda on selles,et saadaval on 3 paariga isendeid.Nelja paariga on kah olemas,aga ümberlülitatavate kontaktidega mitte.Lisa (abi) mooduli kontaktid on nõrgad.Nad ei kannata suurt voolu.
Mul РП-21 , mähis 220 VAC. Sellel on 3 paari ümberlülitatavaid kontakte, kuid võimalus on ju 2 tk. paralleelselt panna. Gabariidilt nad suured ei ole. Ma otsisin oma käsiraamatud läbi, kuid selle isendi kohta andmed puudusid. Tal paistavad päris tugevad hõbekontaktid, ma arvan, et kannatab seda voolu.
Huvi korral helista 5189268 eduard, ma kah Pärnust.
Comment