Olen teinud mitu skeemi makettplaatidele, kuid ma ei oska väliseid juhtmeid sinna korrektselt ühendada (olen alles algaja). Iga kord kui vaja ühendada ei viitsi ju jootekolbi soendama hakata. Oleks vaja selleks mingeid pistikuid ja juhtmete otsa pesi, et need sinna ühendada, kuidas leida õige toode? Enamustel toodetel pole pilte ja kirjeldusi juures. Kunagi nägin kellegil sellised nagu arvutitel jumperid (need olid plaadil) ja siis juhtmete küljes olid pesad, aga sobiksid ka muud variandid. Peaasi, et oleks standartse vahega (2.54mm). Vaja oleks umbes 20-50tk.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
pistikud/pesad makettplaadile
Collapse
X
-
Kui elaks Tallinnas, siis oleks ju lihtne, saaks nii või naa kohapealt uurida. Aga ma elan kaugemal ja tellin internetist. Kui ma näen kauba tutvustust a al "RIDAPESA 1x50 SSW-150-01-G-S" ja rohkem infot ei leidugi selle kohta, siis ma ju ei tea, kas äkki see võib õige toode olla. Näiteks pesasid on 414 erinevat, nii tundubki lootusetu õiget toodet leida. ??? Äkki keegi kogenum oskab öelda, mida tema väliste juhtmete ühendamiseks skeemile kasutab?
Comment
Comment