Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

22kohms 2% takisti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

22kohms 2% takisti

Siis oleks sihukest vaja leida kuna hypex hs200 subwoofer vöimendil on yks pölenud.
    tore oleks kui keegi oskab ebayst täpse lingi anda .
    Originaalsel takistil on 5 värvi.
    punane, punane, must, punane, punane
    Ebayst otsisin toob teised värvid ette hoopis.

Vs: 22kohms 2% takisti

Esmalt postitatud lejutaja poolt Vaata postitust
    punane, punane, must, punane, punane
    Ebayst otsisin toob teised värvid ette hoopis.
    Kui teaks vajalikku võimsust siis saaks täpsemini valida.

Või siis

Vast sobib ka 1%
    Kallim, aga mis teha.
    viimati muutis kasutaja A.R.; 27 September 2015, 19:40.

Comment

OT
      Kui 22 KILOoomine takisti läbi põleb, siis peab pinge ikka päris korralik olema.
      /OT
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
        OT Kui 22 KILOoomine takisti läbi põleb, siis peab pinge ikka päris korralik olema./OT
        220 V 22k >> 10 mA >>2,2W
        1/8 W >> 16 korda ülekoormus
        Piisab ?

Comment

Loomulikult diasainitakse võimendid (ja nende toiteosad) sedasi, et takistile jääb 220V pingelang.
          Ehk KUI see on toiteosas, siis on seal midagi veel läbi.
          Huvitav on ka see, et takisti läbipõlemisel triibud alles jäävad.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

22kohms 2% takisti

Ei triipe pole alles jäänud, takisti ise oli sinine ja nyyd siguke höbedane ja pölend . Ise ostsin vöimu soomest taaskasutuspoest seal olid veel möned asjad mädad. Nigu eelvöimu crossover 18v trafo sinine oli pölend . selle vahetasin ära ja kahe plaadi vahel molex juhe oli pölenud yhest kohast. Keegi vist pani sinna low output vms juhtmed et saaks teise supaka järgi panna vöi maitea . [korrektne on ma ei tea !!!]

ja kui ma ei eksi siis peaks takisti watt olema umbes 1-2w

aa vist ei ole ka . sest kui oleks 1-2w siis voldid on 300-500v ringis
            viimati muutis kasutaja Scott; 29 September 2015, 06:37. Põhjus: järjestikpostitused kokku (3 tükki )

Comment

Eks ta kurb lugu ole kui inimene ei oska hinnata silmajärgi takisti võimsuse suurusjärku.

Aga kui vaadata neid poe reklaamipilte siis seal on nad kõik enam-vähem ühesugused.
              Vast peaks kasvõi siin foorumis olema üks-kaks pilti
              kus on näha mismoodi näevad eri võimsusega takistid välja.

Olgu, praegu on poes 2 W pea sama suur kui oli kunagi MLT 1W.

Aga võiks teha pildi näiteks kogu ELFA poes pakutust. Vattide järgi.
              Selline üldhariduse jaoks pilt.
              Kui siin ruumi pole, siis võib ju kasutada Vikipeediat.

Kahjuks pole Tartus ELFA poodi.
              Oom võiks ka sobida?

Praegu on (oli?) Oomis loosimine.
              Võitja saab robot tolmuimeja.
              Kui lähen auhinda ära tooma võin teha need takistipildid. KUI!!!

Kas ELFA foorumis on võimalik nö õppevara püsipaigutus?
              Kuresaares sai sealt haigla juurest tuleva tänava ja Smuuli(?) ristil olevast
              elektroonika(?) poest kunagi ühtteist ostetud. Midagi seal oli. Vast on seal ka takisteid.

Kus see 22k 2% asub ja mis ta teeb?

Comment

22kohms 2% takisti

kui vöimu sisu vaadata siis otse vaadates parempoolse suure kondeka taga,seal on radikaga väike transistor lm337. Ja kui plaati pealtvaadates siis seal on 6 takistit rivis .

sain siis pildi ka tehtud ehk saab värvidest ka aru, pime oli ja pidi välk olema et midagi peale jääks aga hoopis peegeldas vastu vähe.
                Ja A.R ma elan soomes nyyd . Sellepärast oli mainitud, et sooviksin leida ebayst
                viimati muutis kasutaja Scott; 29 September 2015, 06:38. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

kui vöimu sisu vaadata siis otse vaadates parempoolse suure kondeka taga,seal on radikaga väike transistor lm337. Ja kui plaati pealtvaadates siis seal on 6 takistit rivis .
                  ?
                  Noh sina näed seda sinna vaadates, ega kellel seda pole, ei näe ja LM337 on pingeregulaator.
                  http://hparchive.com/
                  https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Viimati muutis Scott : Täna kell 06:38 Põhjus: järjestikpostitused kokku
                    Tundub et teema autor ei tea et peale vastuse lisamist
                    võib autor kirjutise uuesti avada ja kirjutatud muuta.
                    Pole aru saanud kaua see võimalus kehtib aga päris vanu asju enam muuta ei saa.

See võib olla üsna levinud probleem. Muidu oleks siin tekstides kirjavigu natuke vähem.
                    Elektroonikaga tegeleja ei saa olla eriti lohakas. Kui just komad paika ei saa.

Paistab et meie leiutaja ei ole eriti kodus ka arvuti võimalustega. Muidu ei kasutaks ta ü asemel y-d.
                    Või siis ei sobi SOOMES olles mingeid matside tähti kasutada.

Samas, kas peab just lapsehoidjat mängima ja demonstreerima kuidas MINA kõike korraldama pean?
                    Mina 9x vanaisana arvan et last tuleks õpetada, mitte tema eest tööd ära teha.

Comment

22kohms 2% takisti

Anna andeks. See, et mul on soome keeles see pole kyll sinu asi. Mina tulin siia abi paluma.
                      Ei taha mingit vanaisa siia kritiseerima. Kui sa ei ole aru saanud siis ma alles päris noor. Ja elektroonikaga tegeleja ei saa olla lohakas ??? Ma olen nii lohakas kui tahan, see pole nyyd yldse sinu mure.
                      Ma panen veel vöimendist pildi yles, et näeksite kus täpsemalt see on. Pidin eile panema aga unustasin .
                      Ja mul on arvutiga väga head vöimalused, et sa teaksid .

Pilt on siin. Loodetavasti on piisavalt hea kvaliteet, et aru saada .
                      viimati muutis kasutaja Scott; 29 September 2015, 21:07. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Edu sellise suhtumisega mingit abi saada.
                        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Mis suhtumine siis mul on ? Ma ei saa aru miks on vaja hakata kritiseerima kuidas inimene kirjutab.
                          Ja see mismoodi tema ytleb ''Või siis ei sobi SOOMES olles mingeid matside tähti kasutada.''
                          See on solvav, sest ma ei pea kedagi matsiks, veel eriti kodumaal olevaid inimesi.
                          Aga kahju et inimesed kohe nii puudutatuna tunnevad end kui paar tähte on valed .
                          Ja mul on valaik, et klaviatuur oleks soome keeles, SEST ma kirjutan soome keeles !

Comment

Mis suhtumine siis mul on ? Ma ei saa aru miks on vaja hakata kritiseerima kuidas inimene kirjutab.
                            Ja see mismoodi tema ytleb ''Või siis ei sobi SOOMES olles mingeid matside tähti kasutada.''
                            See on solvav, sest ma ei pea kedagi matsiks, veel eriti kodumaal olevaid inimesi.
                            Aga kahju et inimesed kohe nii puudutatuna tunnevad end kui paar tähte on valed .
                            Ja mul on valaik, et klaviatuur oleks soome keeles, SEST ma kirjutan soome keeles !
                            See on väga kena et tahad hästi suhtuda aga siis on ju võimalik seade ekraanile mitu klaviatuuri valikut.
                            Ja valida hetkel kasutatavale keelele vastav.

Netiinimesest ei ole ju midagi muud teada kui see, mida ta kirjutab. Ja selle järgi tuleb otsustada kes ja mis.
                            Mõni loeb ja jätab meelde aga teine kirjutab et "mul on valaik" ja ei loe oma kirjutist üle.
                            Sinna plaadile võiks sobida 1-2W. Ruumi ju on. Aga ilmselt on seal veel midagi põlenud.

Comment

valaik, et klaviatuur oleks soome keeles, SEST ma kirjutan soome keeles
                              Kunagi oli selline ütlemine, et "puhun, mutta en ymmärrä".

Comment

Working...
                              X