Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

buzzer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

buzzer

mul oleks vaja sellist väga pisikest buzzerit et siis agu väikest vargavastast asja ehitada põhiline on see et see oleks hästi õhuke(no midagi arvutis asetsea 3V pataka suurust(diameeter võib väiksem muidugi olla)) V ei tohiks ka väga suur olla 3V max ja kõva häälega plz

et nagu kust sellist jublakat saada siis

Vellemani lehelt leiab sarnaseid valjukate nimetuse alt. Pisike diameeter ja puha. Kas ka heli valjuselt sulle sobivad, ei tea. Nad ikkagi valjukad, nagu läpaka sees. Uuri!
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by felch@Apr 30 2004, 20:50
      Vellemani lehelt leiab sarnaseid valjukate nimetuse alt. Pisike diameeter ja puha. Kas ka heli valjuselt sulle sobivad, ei tea. Nad ikkagi valjukad, nagu läpaka sees. Uuri!
      tegelikult ma ei saanud aru et nagu mida ma sealt otsima pean... ja ka seda et ma tahaks eestist saada kusagilt ja äkki viitsib keegi ka seda saja vaadata:

http://www.velleman.be/Downloads/0/Manual_MK113.pdf

on selline skeem seal on 1 mikroskeem kas selle võib vahetada tevalos leiduva UM3561A'ga mis tundub suht sarnane olevat...

ka selline kyssa et see summer nö et nagu millist kasutada(ise) et kust saada ( võimalikult odavalt loomulikult )

Comment

Kas siit vaatasid?

Comment

nii buzzer on olemas aga nyyd see skeemiasendus ja teine kõll või mis see nyyd oligi

Comment

Working...
          X