Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tolmuimeja mootor/labad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tolmuimeja mootor/labad

Tere,

otsustas siis suvel minu tolmuimeja turbiini labade osa mitmesse tükki laieneda. Mootor ja muu elu töötabl, labade osa on lootusetult lahkunud. Ei tahaks kohe tõtata uut ostma. Mootori (VCM-K70GU) saab kuskil 60€ eest kogu krempli, aga käsi ei tõuse veel seda summat kulutama. Ei tahaks nagu minema ka loopida. Ehk oskab keegi suunata uue mootori/labadesüsteemi/asendusmootri manu, mis tuleks soodsamalt kätte?

Vs: Tolmuimeja mootor/labad

Enda jaoks trükkiks 3d printeriga uue turbiini.
    Äkki leiad kedagi Tartus, kes viitsib tegeleda...
    Hobielektroonik. Parandan katki läinud elektroonikat.
    Huvid: mikrokontrollerid, CNC, DIY, 3d printer: Prusa i3.

Comment

Esmalt postitatud maxfox04 poolt Vaata postitust
      Enda jaoks trükkiks 3d printeriga uue turbiini.
      Äkki leiad kedagi Tartus, kes viitsib tegeleda...
      Ei tundu väga hinnaklassi sobivat minu arust.

Comment

Selline alumiiniumist käkerdis sees? Need vist praktiliselt kõigil ühesugused..P6 30GF nailon samamoodi. Mõne tavalise tolmuimeja lööd jalaga laiali ja asi olemas.

Comment

Ma külastaks mõnda jäätmejaama. Vahel on seal päris korralikke asju, mõni tuttav on saanud abi.

Comment

Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
            Ma külastaks mõnda jäätmejaama. Vahel on seal päris korralikke asju, mõni tuttav on saanud abi.
            Omad tööriistad kaasa ja sinna tolmuimejaid lammutama..kui väga pahasti selle peale ei vaadata, siis isegi võiks jah.

Comment

Kui Viljandis liigud siis rauatänaval kodumasinate parandus AS Tere vastas vasakut kätt kui üle raudtee tuled linna poolt ehk sealt miskit abiks.

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt Vaata postitust
                Omad tööriistad kaasa ja sinna tolmuimejaid lammutama..kui väga pahasti selle peale ei vaadata, siis isegi võiks jah.
                Mul oli ühel tuttaval Briggsi mootoriga muruniiduki paak lekkima hakanud. Proovis seda Al ja Zn segu joota, liimida jne. Muruniiduk polnud enam esimeses nooruses ja vibra oli sees. Selle vibra ja bensiini tõttu ei õnnestunudki. Remonditöökojas küsiti uue paagi eest 800Kr. Ostas sai sama raha eest terve kasutatud niiduki. Jäätmekäitluses oli üks uuemat tüüpi olemas. Tahtis sealt paagi maha kruvida, kuid töötaja aitas hoopis kogu täiega autosse tõsta. Pärast selgus kodus, et polnudki niidukil suurt midagi viga. Nagu anekdoodis, kus uusrikas ostis uue Mersu, kui tuhatoos täis sai.

Comment

Working...
                X