Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

УКВ-1-05Е

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

УКВ-1-05Е

Tere.
    Oleks huvitatud ühest ULL ploki ostust (УКВ-1-05Е). Teadaolevalt on see juba tehasepoolne ümberhäälestus 88-108 megaherzile. Läheb teine raadiotehnika t101

Heiki. 5141249

Vs: УКВ-1-05Е

FM-i saad kätte aga stereo tuleb ikka ringi teha. Muidugi võid monona ka kuulata!

Comment

Esmalt postitatud murrasurra poolt Vaata postitust
      FM-i saad kätte aga stereo tuleb ikka ringi teha. Muidugi võid monona ka kuulata!
      Olen teadlik. Aga enne kõike alustaks korralikust tehaseseadetega plokist.

Comment

Toote vajadus endiselt "õhus" Ehk vedeleb siiski kellelgil.

Comment

Kas olemasoleval aparaadil eksisteerivat plokki ümber häälestada ei saa ?

Comment

Esmalt postitatud dumb_user poolt Vaata postitust
            Kas olemasoleval aparaadil eksisteerivat plokki ümber häälestada ei saa ?
            Seda on juba endiste omanike poolt "tuunitud" ja pole asja saadud, lisaks on potekaid niipalju kruvikeerajaga keeratud, et tükid taga.
            Kui saaks kas-või originaal konditsioonis uue ukv-1-05s siis mõtleks isegi selle peale.
            Aga lihtasm oleks ikkagi "e" tähisega plokk.

Comment

Kas selline karp ukv-6E sobib?
              Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Ma olen otsinud, kuid pole leidnud. Terve raadiomooduli saab mõne € eest, aga kas tõesti eraldi ULL plokke pole kusagil enam müügil?

Comment

Kiirem on vbl ostast uus raadiom soetada ja siis plokk ümber teha. Neid liigub seal aegajalt alla euri. Tõsi kunagi ei tea kas seal on 1-03 või 1-05. 03 allub natuke viletsamini ümbertegemisele. Samas neid kolme trimmerkondet vahetada pole küll mingi kunst. TLn oomikas pakkus neidsamu trimmereid 50 senti 20 tk mitu aega tagasi kuskil "leiunurga" tüüpi riiulis.

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
                    Ega enne ei tea kui pole proovinud. Siin tuleb juhtmetega vedada, aga see pole ju mingi kunst. Mille seest ta pärit on ei suutnud tuvastada.

Comment

See on UKV1-1. Melodija 105 näiteks. Leningrad-002. Riga-104. Päris palju nublakaid tuli ringi vahetada.

Comment

Mul üks selline Leningrad-002 (või 003) oma peaks kuskil vedelema. Kunagi ostsin igavese hunniku ja üks sajast ei läinud käima. Ilmselt mingi külmjoode? – kõige sagedamini oli remondil probleeme halva poolijuhtmete otste puhastamisega. TKO oli igatahes läbinud ja poolide südamikud kohal ja parafiinis. Tookord ja hiljem pole viitsinud asjaga tegeleda, kuna töötavaid oli väga palju.
                        Olen neid paigaldanud ka RRR ja muudele raadiotele.
                        Ja üks sajast pole ka mingi ime, uue kalli lääne sõjaväe sidetehnika hulgas oli näiteks 2% praaki.
                        Ka Texas Instrument tarnis arvutite tootmisel 100 mikroskeemi asemel 102.

Comment

See on vist ainus KIT, kus ma eraldi ULL plokki olen peal näinud: http://www.velleman.eu/products/view/?id=348222
                          Ainult et seegi on tootmisest maas ja asendatud nuppudest juhitava mudeliga.

Comment

Tundub vist lootusetu!!!

Comment

Siin juhis, kuidas ümberhäälestada.
                              Ïåðåñòðîéêà áëîêà ÓÊÂ-ÈÏ-2À. Ñõåìà áëîêà ÓÊÂ-ÈÏ-2À. Ñêà÷àòü. Ñõåìû, ñïîñîáû è ìåòîäû ïåðåäåëêè ñòàðûõ ñîâåòñêèõ ëàìïîâûõ ðàäèîïðèåìíèêîâ íà äèàïàçîí FM. Ïåðåñòðîéêà áëîêà ÓÊÂ-1-05Ñ. Êàê âûãëÿäèò. Êàðòèíêà. Ïðèíöèïèàëüíàÿ ñõåìà áëîêà ÓÊÂ-1-05Ñ. Îáîè äëÿ êîìïüþòåðà

Comment

Working...
                              X