Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Traat

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Traat

Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
    Aga Sul oli ju veel parem idee terasnaelte vasetamisest ja „vasknaelte“ kokkuostu viimisest.
    Lootsin et saab asjatundjate käest vasetamise õpetuse. Eks siis tuli teadjaid meelitada.
    Plaanis oli remontida suvila rõdu põrandat. "Vasknaeltega".

Nii mats ka ei taha olla et küsiks foorumist kuidas vasknaelu teha.
    Piduriklotside alumiiniumneete sai küll tehtud
    Olen rohkem tegelenud hõbetamisega, saatja võnkeringi jaoks vanas kinnitis.
    Aga sõjaväes õpetati et see võnkeringi-lainejuhi hõbe tuleb üle kullata. Muidu oksüdeerub.
    Neil käiski jaamade väljund kullatud torudes.
    viimati muutis kasutaja A.R.; 01 February 2017, 13:08.

Comment

Vs: Traat

OT. Minu teada ei kasutanud meie rühmast mitte keegi neid hõbetatud rahasid. Pead muidugi ei saa anda. Oli rohkem nagu tehnoloogia võistlus või tehti mälestuseks.
      Laboritunde ei olnud ju ka niipalju, et sellise tegevusega igapäevaselt tegeleda. Antud ainet oli laboris ka vaid näpuotsaga, tuli teha katseid ja õpetajad jälgisid. Kui oleks vahele jäänud, oleks koolist välja visatud – nõukogude raha oli ju väga püha.

Käisin kooliajal 4 aastat lasketrennis. Olid 5,6mm erinevad sportrelvad - nii püssid (TOZ, SM-2; Taiga jne), kui Margolin püstolid. Lisaks muidugi ka vene ja DDR õhkrelvad.
      Ükskord vedasime poistega kihla, et kes saab 5 kopikalisele 50m pealt pihta. Mul õnnestus ainsana – tabas raha tsentrist veidi kõrvale ja läks koos kuuliga auklikust seinast läbi. Pärast käisin koolidirektori jutul ja igavene jama oli …

Comment

Re: Traat

Krossitraat peaks sobima oli vist 0,6mm ja tinatatud punane ja sinine, isolatsion tuleb kergelt maha.
        Küsi siderahvalt, ma vales linnas muidu saaks isegi anda(kunagi poiste käest võtsin kasutatud juppe).
        Telefonid kolivad ip peale ja õhku, seetõttu jääb traati kõvasti üle.

Comment

Working...
        X