Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

PS Audio PCA-2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PS Audio PCA-2

Olen üritanud osta eelvõimendid PS Audio PCA-2`te, aga see on vist lootusetu üritus. Kas keegi oskab pakkuda mõistliku alternatiivi.
    Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Vs: PS Audio PCA-2

Natuke neid ikka müüakse https://www.hifishark.com/search?q=PS+Audio+PCA-2#
    ja on müüdud; näed kui klikkad "Sold / Expired listings"

Comment

Kirjuta Paulile, neil on seal ka refurbished müük olemas.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Üldiselt täis komplekte, kus on pult, toide, phono, liigub väga harva, pärast neid asju juurde osta on veel probleemsem. Enamasti müüakse neid Ameerikas, ja nemad keelduvad Eestisse saatmisest.
        Mida muidu Emotiva XSP-1´st arvata?
        Welcome to Emotiva Audio Corporation. Home Audio Systems, Speakers & Accessories and more. We use science to evoke the true emotion behind every note.

Näeb nägu viskas välja, kas keegi seda kuulnud on?

Teistpidi käisin analoogset Advanced kuulamas, senimaani ei saa aru miks ma seda tegin.
        Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Minu arust nad ei saa väljaspool aksepteerida 30-day return võimalust, sest võibolla ei jõua item isegi kohale selle ajaga, rääkimata edasitagasi liiklusest.

Sorry, there is no PS Audio Distributor in Estonia. Please contact us directly and we will help support your PS needs.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Working...
          X