Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kust saada sisselülitusnuppu 230V 6 jalaga
Collapse
X
-
Vs: Kus saada kellel pakkuda
Esmalt postitatud Arvi poolt Vaata postitustKasuta parem sellist: http://zapadpribor.com/pkn41-1-2/
Nendel P2k on klemmid õhukesed lehed ja pole järsku fikseerumist.
PKN lülitab järsult ümber.
Sees on vedruga lüli, et mõlemad ühenduse sillad paika tõmbaks.
Comment
-
Vs: Kus saada kellel pakkuda
Esmalt postitatud Janar88 poolt Vaata postitustLüliti olemas ! Tänud kõigile !Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Comment
-
Vs: Kust saada sisselülitusnuppu 230V 6 jalaga
Huvitav. Ma olen elus kulumise tõttu vahetanud vist ainult 2 lülitit. Vene ajal vahetasin põhilistel vanadel lamp värvitelekatel, kus lüliti lubatud VA ületati kordades või oli jootevedelik sisse läinud ja kontakte kahjustanud.
Uuemal ajal on tulnud neid vahetada põhiliselt halva kontakti pärast – palju sellist nõukaaegset tehnikat on vedelenud kümneid aastaid keldrites. Eks iga lüliti kulu, kui tihti sisse-välja lülitada
Comment
-
Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitustHuvitav. Ma olen elus kulumise tõttu vahetanud vist ainult 2 lülitit.
Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Comment
-
Esmalt postitatud Pläsku poolt Vaata postitustNii palju, kui nende lülititega kokku puutusin, siis tavaliselt oli minema lennanud see august paistev väike vedru.
Mitme tuhande elektroonikaseadme remondi puhul tuli lüliteid vahetada aruharva – põhiliselt eelpool juba loetletud juhtudel. Remondimehed rikkusid neid ka palju ise ära, juhul kui jootevedelik pääses lülitisse. Kes see siis tahtis loll olla - oli ju hea kiruda seda vene värki
Kvaliteedivahe võis olla ka erinevate tehaste toodangus nagu tollal ikka.
Mõõtsin viimase vahetatud lüliti üle – kahe kontakti takistus on veidi üle 1 oomi ja kolmandal on sisselülitatud asendis 122 oomi. Oli Vega-106 lüliti, mille puhul on lülitil VA piisavalt varuks.
Oma kooliaegse võimendiprojekti puhul ei olnud mul seda võrgulülitit. Tumblerit ei tahtnud ka kasutada. P2K töötas võrgulülitina paar korda. Siis sai pronksplekist tehtud südamikule uued liikuvad paksemad klemmid ja töötas aastaid, kuni lõpuks sain õige lüliti.viimati muutis kasutaja Svago; 07 February 2018, 16:41.
Comment
-
P2K liikuvad klemmid nõhivad endid pidevalt pulkkontaktide peal puhtaks, samas originaal võrgulülitil kontaktid lihtsalt surutakse nükimata teineteise vastu ja oksiidikhi tekkides ongi asi küps. Telefonijaama releed pidasid aastakümneid vastu, sest kontaktid olid sellise asendiga, et pidevalt nühkisid, puhastasid teineteise pinda. Minu tähelepanek on selline, et P2K on võrgulülitina töökindlam kui need originaalvõrgulülitid, isegi amprise koormuse korral!
Comment
Comment