Tuhlasin Ebays ringi ja vaatasin ka kohaliku Oomipoe kodukale, ei leidu eriti midagi, kui tahaks otse 230V võrgus magnetlülitit, või siis lihtsalt otsisin valesti. Koridorikapi liuguksele tahaks selle paigaldada, ideaalis võiks veel olla NC kontaktiga, ehk siis kui magnetit ligi poleks, siis lülitaks valguse sisse ja kui uks kinni ja magnet liigub herkoni ette, siis lükkaks valguse välja. Ehk keegi oskab viidata kuskohast võiks leida midagi sellist, mis vähemalt paar amprit ka kannataks, põhimõtteliselt sarnast toiteplokki nagu keskmine läpaka toide on, sellist peaks suutma sisse/välja lülitada. Või äkki mingi triac omakorda veel vahele sokutada?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Herkonlüliti 230V
Collapse
X
-
Vs: Herkonlüliti 230V
Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitustMingisuguses korpuses variant juba oleks veel parem tegelikult, kohapealt ei leia kusagilt midagi?
Comment
-
Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitust(Y) Aga kas seesugune toiteploki kondeka laadimise elaks üle või on oht et jääb kinni?
Mõõda laadimisvoolu tipp ära.
Comment
-
Ma ei tea, pole veel kappi näinud tegelikult oma silmaga, igatahes see kõlab veits robustsena, herkonvärk tundub päris lihtne ja viisakas paigaldada sinna, tilk liimi kummalegi tükile ja peaks päris lihtne olema, toimib päris lollikindlalt suht kaugelt ka, plaanis nagunii pisike rivi neid magneteid sinna laduda, et ukse kergelt praokile jättes valgus veel ei süttiks, juhul kui ülariided vihmaga niisked vms, siis võib vahest kerge tuuldumine kasuks tulla, samas sel ajal pole kapis valgust vaja. Mul tegelikult selline on olemas, aga oma 500mA-ga raudselt lühises(pole NC ka). Tundub, et neid suuremale voolule vist eriti ei leidu, seega pistan triac-i vahele ja saan asja nii tehtud vast.
otsija
Comment
-
Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitustTundub, et neid suuremale voolule vist eriti ei leidu
Teema lõpp kisub juba triikraua kommuteerimiseks ...
Comment
-
Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitustEt leedriba kärsatas sisse 10A kontaktid?
Kui saladus pole, siis on ka PSU noname hiinakas? Riski-värk...
Herkoniga triakki kasutades toitekat võrkuga sidudes mõnda kitsaskohta ei juhtu olema?Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitustTa tahab selle herkoniga lülitada võrku 12V impulsstoitekat.
Comment
-
Herkonlüliti 230V
Tegelikult mul oli seal taga tavaline pisemat sorti lcd monitor, modem ja veel nipet näpet ala telefonilaadija jms. Toimis üsna pikalt sedasi, kuniks mingi hetk jäid kontaktid kokku, siis mingi hetk tulid jälle ise lahti ja nüüd viimasel ajal on jälle modem jms koguaeg voolu all kui pc väljas on. Sealt juba ennetav hirm, et herkoni palju pisem kontakt võib vabalt impulsstoitega kinni jääda.
Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitustHerkoniga triakki kasutades toitekat võrkuga sidudes mõnda kitsaskohta ei juhtu olema?otsija
Comment
-
Herkonlüliti 230V
Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitustJa 12V impulsstoiteplokk, mille koormuseks on leedriba, kärsatab sisse 10A (võrgupoolsed) kontaktid?
Muidugi, odav hiinakas releena ei ole ammugi 10A jaoks mõeldud, kuid relee kontaktidele on impulsstoiteka kommuteerimine paras katsumus.
Olen isegi läpaka toiteadapteri kommuteerimisest releega loobunud, kontaktoris pole pidanud pettuma.
Esmalt postitatud otsija pooltMis siis võiks olla?viimati muutis kasutaja Scott; 21 March 2018, 21:32. Põhjus: järjestikpostitused kokku (kasuta multiquote nuppu mitme postituse tsiteerimisel)Erilahendused.
PS või mail.
Comment
Comment