Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Oleks vaja ca. 150-200mm pikkust ja 30-40mm laiust paksemat tekstoliidi tükki, paksus võiks olla al. 5mm
Kas keegi oskab öelda, kus müüakse paksemat tekstoliiti?
Kas tingimata peab olema tekstoliit?
Getinaks äkki ka sobib või tekstoliiti ka mitut sorti, mul mingi getinaks (minumeelest on see) või pabertekstoliit, 15mm+ paksus ja lehe kujul.
Samas kus seda kasutama hakatakse - 5mm paksuses võiks ju liimida 4 tavalist tekstoliidiriba kokku.
Pruun EPO on liimimiseks hea, ma teinud poolialuseid selle abil - tekstoliidist lõigatud tükid sellega liimides jäävad nii kinni, et lahti ehk saab ülemäärase vägivallaga.
Tekstoliidiribad liivapaberiga liimitavalt küljelt kergelt matistatuks ja siis EPO (pruun), atsetoonis saab lahustada valmissegatud liimi (muidu on liiga paks) ja seda saab väga vedelaks teha, atsetoon lendub suht kergelt ära ja liimitud detailid võib panna soojemasse kohta kuivama, kasvõi praegu õue päikesekätte ja õhtuks on ta kuivanud. Mina teeks nii aga sõltub muidugi kus kasutada seda tükki vaja...
Väga kahju! Igasugust sodi peab ikka alles hoidma.Olid klaastekstoliidi ribad.Mõõte enam ei mäleta.Vedelesid,keegi ei tundnud huvi.Lõpuks rändasid prügilasse.Kui meenutan,jäid alles mingid ribad.Peab vaatama kuurist,kui on alles,-teatan.
Comment