Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Переключатель галетный ПМ

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Переключатель галетный ПМ

Kas keegi omab märgitud lülititest põhjalikumat informatsiooni?

Oleks tarvis kas pealkirjas viidatud või siis sarnast (mõõtudelt sarnast, mitte oluliselt suuremat) tüüpi lüliteid millel 18 poolust 9 sektsiooniga.

Kas märgitud 11П tüübi hulgas eksisteerib midagi taolist? See esimene number "11" ilmselt ei ole päris õige asi aga midagi sarnast oleks tarvis. Kas keegi oskab midagi soovitada - ehk on mingis vanemaaja mõõtetehnikas sarnaseid?
    Suurus on suht tähtis - väga suuri ja meeletut jõumomenti ümberlülituseks vajavad on natuka kohatu, ka on lülitatavad voolud väga minimalistlikud.

Näeb välja (umbes) niisugune:

Lisatud failid
    -superradical-

Vs: Переключатель галетный ПМ

rotary switch...

Very robust and versatile 24 Position Multi Wafer Selector Switch

pead ise küsima konkreetset lahendust.

Comment

Tere radiotehnika 35! Tahtsin Sulle personaalsõnumi (PS)saata, aga Su kirjakast on täis ja ka telefon ainult kutsus! Reedal käisin Tiigi tänavalt läbi, oli lahti ja seal askeldas uus inimene. Sortiment vana, aga seda ei uurinud, kas nad ka täiendavad oma nomenklatuuri. Lüliteid tehakse igas suuruses, ka Venemaal tehti. Tehti ka väiksemaid, näpuotsa suuruseid. Üldjuhul on kettal 12 klemmi, seega 11P = 11 asendit ja 1 klemm jääb selleks (suunaks) mida kommuteeritakse, ketaste arvu järgi valid siis, mitu suunda on vaja. Kui on 5P2H, siis on ühel kettal kettal 5 asendit ja 2 suunda, 3P3H=ühel kettal 3 suunda ja 3 asendit. Sama standard on ka läänes. Kuid ... liigub ka erandeid ehk kettal olen näinud ka 24 asendit ja üks suund. Sellised pole eriti levinud. Nüüd oleks vaja teada, mida ja kui palju on konkreetselt vaja? Teada vaja ka kommuteerimisele minev pinge, sagedus ja voolu suurus. Need määravad üldjuhul margi! Ehk saan isegi mingitega aidata? Minu telefoni ju tead, pole muutunud! Aitäh! RA
      See mark, mis pildil, pole kõige väiksem, aga oli tavaline osadel autoraadiojaamadel ja automaatikaplokkidel. Seega küllaltki levinud. RA

Comment

Mul on kusagil mõned sellised. Kui ütked, mida vaja, kaevan välja.

Comment

"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust
            Tere radiotehnika 35! Tahtsin Sulle personaalsõnumi (PS)saata, aga Su kirjakast on täis ja ka telefon ainult kutsus! Reedal käisin Tiigi tänavalt läbi, oli lahti ja seal askeldas uus inimene. Sortiment vana, aga seda ei uurinud, kas nad ka täiendavad oma nomenklatuuri. Lüliteid tehakse igas suuruses, ka Venemaal tehti. Tehti ka väiksemaid, näpuotsa suuruseid. Üldjuhul on kettal 12 klemmi, seega 11P = 11 asendit ja 1 klemm jääb selleks (suunaks) mida kommuteeritakse, ketaste arvu järgi valid siis, mitu suunda on vaja. Kui on 5P2H, siis on ühel kettal kettal 5 asendit ja 2 suunda, 3P3H=ühel kettal 3 suunda ja 3 asendit. Sama standard on ka läänes. Kuid ... liigub ka erandeid ehk kettal olen näinud ka 24 asendit ja üks suund. Sellised pole eriti levinud. Nüüd oleks vaja teada, mida ja kui palju on konkreetselt vaja? Teada vaja ka kommuteerimisele minev pinge, sagedus ja voolu suurus. Need määravad üldjuhul margi! Ehk saan isegi mingitega aidata? Minu telefoni ju tead, pole muutunud! Aitäh! RA
            See mark, mis pildil, pole kõige väiksem, aga oli tavaline osadel autoraadiojaamadel ja automaatikaplokkidel. Seega küllaltki levinud. RA
            Tere tere. Number on juba mitu aastat teine, vahetasin teenusepakkujat ja sai ka uus number. Kuigi sai kokku lepitud, et number ei ole avalik, hakkas liigapalju tolmuimejate ja ajakirjanduspropa pakkumisi tulema...see teine teema siiski.
            Tiigi pood...tean, olen käinud, ostsin ka mõõteriista sealt aga oleks pidanud sama asja 2-3x odavamalt hoopistükis ostast ostma - Tiigis müüdi totaalne rämps ja kui läksin hiljem teatama, et riist on kutu ja oluline detail on katki (et saaks ehk sellegi uue), seda detaili peale 1,5 tundi otsimist isegi ei leitud - siingi sai ostufoorumis teema üles, lampvoltmeetri detektordiood siis - 6D13D siis oli otsitu...mõõteriist, lampvoltmeeter mille proovikus see oli füüsiliselt katki, saigi Tiigist soetatud, nägi välja küll uuepärane. Mikumaku aitas hädast välja ja dioodi sain hoopiski temalt
            Siiski osutus, et riist on totaalselt surnud, sai suht pulkadeks ja eks kui rohkem aega tekib ja tahet sellega mässata - kulub paar päeva ja tuleb ta nullist üles ehitada, montaaz juba sel nii jura, et anna otsad. Tiigi müüja muide ütles mu küsimuse peale, et "mida ma siis nüüd tegema pean" - sellest vastusest positiivset midagi küll ei õhku..et kui mõtelda - ei tsekki, sulas maksmine..hilisem rikkega kauba tagastuse või vahetuse või detailide saamine (või isegi inimliku hinnaga kasvõi kui ostetud seadme viga on ostja nõus ise kõrvaldama). Muide, nõme on, et kunagi müüdi seal asju mil rike, oli silt peal, et ei tööta, minu voltmeetril ei olnud ja ostsin vanarauda värvilise metalli kilohinnaga..Pole väga asjalik koht kust midagi soetada. Neid lüliteid seal pole kohanud, mäletan, et kunagi midagi oli, kuskilt välja lõigutud ja juhtmed küljes mille mahajootmine juba mitmetunni töö+vana põlenud kontaktidega lüliti 10 euri

Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitust
            Mul on kusagil mõned sellised. Kui ütked, mida vaja, kaevan välja.
            Tundub, et probleem on suures osas lahendatud - mingid lülitid on vaja kuid küsin siis kui saan releeplaadi tehtud, siis selgub, mitu lülituspositsiooni jääb - lülitite leidmine suht keeruline ja nüüdseks juba 51% selles küsimuses releeusku, et ilmselt lähevad minireleed.

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
            Üks selline hea ja odav kohe saadaval:

http://ee.farnell.com/ohmite/312-9/s...otary-switches
            Iroonia - odav ta pole ja hea...küsitav, selles klassis ilmselt leiduks mõni MIL tootja oma ka aga kuna see pole päris see siis oletan, et see mida mul vaja ehk on 3x nii odav

Seal otsides 2-3 niisugust jäi silma nagu see mis vaja oleks, centralab PA-32 tüübi kettad aga päris täpselt vajaolevat ei ole sealgi.
            -superradical-

Comment

Aga milliste võimalustega see ketaslüliti peab olema ja palju neid vaja on? Seda teadmata ei suuda keegi Sind abistada! Tiigi pood on viimane võimalus kui kataloogides ei saa pihta. Suurus kohta sain aru, et pildil olnust mitte suurem! Edu otsingul! RA

Comment

mina sain aru nii et 9 wafer't ja 18 psitsiooni. sellist ei pakutagi. on vaid eritellimusel.

teistpidi ta olla ei saa et 9 positsiooni ja 18 wafert, see tuleb nii pikk, et seda ei juhi korralikult.

Comment

; Oi, issand ! Keegi on jubedalt vaeva näinud andmebaasi koostamisel. Hakkasin otsima ajaviiteks, ka on ka koaksiaalkaablitele vaakum- või gaasikeskonnas lüliteid näha. Enne läks silme ees kirjuks! Aga saatjate antenndel olid olemas! Mis sees (?), siis ei huvitanud selline probleem. Töötasid, sellest piisas! RA

Comment

viimati muutis kasutaja Svago; 04 m 2018, 19:46.

Comment

Working...
                    X