Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Pole siiani leidnud kuskilt mõistliku hinnaga asendust. Kus kohast võiks selliseid elukaid saada? Lisan veel, et ideaalne oleks polditav ja poltide vahe 15mm. Kuigi on mul selline tunne, et tuleb ikkagi hakkama saada joodetavaga
Get the best deals for 10000uf 120V at eBay.com. We have a great online selection at the lowest prices with Fast & Free shipping on many items!
Häda pärast pane jadamisi, nagu kirjutatud: rainadov
17-11-18, 16:16
Kui paned kondensaatorid, 5 tk. võrdse mahtuvusega ja võrdsete pingetega järjestikku , siis mahtuvus väheneb 5 korda, aga max.pinge, mille võid sellele kondensaatorite patareile ühendada, suureneb 5 korda.
nt 63V 18000uF valik on lai.
viimati muutis kasutaja martk; 06 August 2019, 13:29.
Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
See on ju ometi mõistliku hinnaga, kvaliteet ka vastavalt hinnale.
Huvitav on see, et osadel piltidel on ka Hitachi logo kondedele peale trükitud. Viimati vist tootis Hitachi 80-90 -ndatel komponente.
Tundub siiski mingi hiina crap olevat, aga vähemalt odav.
Mis mu kommentaaril viga on? Ise ju küsisid "kuidas suhtuda nende kvaliteeti?".
Ja minu arvamus on endine. Pole ju mõtet küsida kui kardad, et keegi arvab sinust erinevalt.
Comment