Tere, soovitage mõnda head moodulit millega saaksin vana ressiiveri Arena T2500 panna mängima üle bluetoothi. Tänades Mihkel
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Vanale raadiole bluetoothi moodul
Collapse
X
-
Vs: Vanale raadiole bluetoothi moodul
Olen sarnasel otstarbel kasutanud seda: https://www.k-rauta.ee/p/audiocore-a...ansmitter/6hyp
Kas just "hea moodul", aga minu vajadused on seni rahuldanud.viimati muutis kasutaja Plinn; 20 m 2019, 11:08.
-
Esmalt postitatud mihkel7 poolt Vaata postitustTänan pakkumise eest kuid otsin veel.
Comment
-
Tegelikult laiendaks natuke teemat.
BT asemel saab ja on tänapäeval palju mõttekam panna targem moodul, mis oskab süüa spotify jm striime, mängida koduserverist üle dlna, istub allplay multiroom setuppi jne. Moodulina näiteks siin või valmis pisikese seadmena absurdselt soodsa hinnaga nt siin, kesta võid ära võtta, kui ei meeldi. Mul neid viimaseid on paar tk, toimivad. Võib ka ise raspberry või mõne muu *Pi baasil ehitada, kui ajaga midagi pihta pole hakataToidan trolle!
Comment
-
Vanale raadiole bluetoothi moodul
Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitustTegelikult laiendaks natuke teemat. BT asemel saab ja on tänapäeval palju mõttekam panna targem moodul, mis oskab süüa spotify jm striime, mängida koduserverist üle dlna, istub allplay multiroom setuppi jne.
Esmalt postitatud mihkel7 poolt Vaata postitustVot midagi sellist ma otsingi. Räägi või kirjuta natuke täpsemalt. Võid ka lingi panna mis see täpsemalt on. Tänades Mihkelviimati muutis kasutaja Scott; 22 m 2019, 03:31. Põhjus: järjestikpostitused kokku (kasuta multiquote nuppu mitme postituse tsiteerimisel)
Comment
Comment