Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Tervist.
Töökorras plaati te sellele siit eestist vaevalt et leiate...üks hetkel iibeis on saadaval ma vaatan, aga kauaks sedagi >> https://www.ebay.com/itm/MB-3104-313...oAAOSwHNheX4ne << peaks sobima..aga jällegist peab oskama teha vahetusprotseduuri..st ekraanikood õigeks panna, serv menüüst option koodid paika panna jne...ma soovitaks pigem antud telerimudelile täiesti uut android softiga vahetusplaadi komplekti...näeb välja selline...>> << hind muidugist krõbe 330€ koos saatmiskuludega teile, aga see eest on teler pärast nagu uus..kõik smartfunktsioonid juutuub, netflix jne..menüüdes liikumine kiire, mida vana originaalplaadiga jällegist ei ole, ja olgem ausad..uut säärast tv-d poest selle raha eest ei osta...allest hiljuti vahetasin ühel sellise vastu plaadi.
KAs on kogemust ka emaplaadil oleva protsessori vahetamisel?
Mul siin sümptomid sellised et esimese asjana sai testitud ja toite plaat oli lühises. See sai välja vahetatud ning nüüd jookseb 12V ilusti emaplaati. Aga sümptomid samad, 2 valget errori vilkumist.
Prose läheb soojaks, 4 mintit siislükkab tagan ära ja jahtub.
Kas võiks protsessori vahetamisest abi olla? On jutustatud et kuuma saades võib otsad anda. Mõistan et neid asju mis võivad otsad anda on siin veel
Comment