Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TV SONYO

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TV SONYO

Kust ma leiaks uue antennipesa sisenduskarbi? ei tea terminit. Karbil tekst:
    AV4FIBEB004
    TEKEI-I08A
    5DEIT0968

Originally posted by karusmari@Jul 20 2004, 09:49
    Kust ma leiaks uue antennipesa sisenduskarbi? ei tea terminit. Karbil tekst:
    AV4FIBEB004
    TEKEI-I08A
    5DEIT0968
    millist (mis) ühendustraati mõtled?
    kui antenni kabla siis ju saab ära vahetada <_<

Comment

Tänap reageeringu eest. Mitte antenniotsik, vaid teleka sees oleva antennisisendikarbis olev pisike ühendustraat. Katki on see sellepärast, et ennemalt oli kaks antenni, detsimeetri ja eetv näitav, siis sai antennipistikut edasi tagasi järjepidevalt tõmmatud. Tinutatud on seda mitmeid kordi, aga nüüd vist on asi untsus, kui nutikat tegelast või vajaminevat karpi ei leia. Paranduses kindlasti midagi tehakse ja tonn krooni tahetakse, mida mul kahjuks ei ole. praegu näen telekat läbi laenatud videomaki, mille maki omanik varsti tagasi tahap :angry: <_< Lugupidamisega, Karusmari

Comment

Äkki mõtled sisendkarbi all kanaliselektorit? Nii ehk naa, kas jootekolviga ei saaks viga ise parandet? Traadijupi ikka leiab, kui see ikka on vaid traaditükk.
        Pisuke lähem ülevaatus aitab välja selgitada võimalikud trükiradade katkestused. Tahaks loota et sisendtrans ikka terve veel.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kui hakkad uut kanaliselektorit otsima siis ära vaata numbreid, vaid väliskuju-suurust, jalgade asetust.alles seejärel asu muid parameetreid uurima

Comment

Working...
          X