Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

hot.ee ja teised online.ee e-postiteenused lähevad tasuliseks!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tellisin paberarve ...

Comment

Õnneks on kuu aega järele mõelda - kas toetada valevorstide äri või mitte. Mulle ei meeldi et nad algselt uinutasid inimesi oma jutuga sellest et e-post jääb tasuta, aga sisuteenused tulevad tasulised. Ma ei näe praegu mitte mingit sisuteenust ja eraldi nali on nende tingimused, kus nad ei garanteeri mitte midagi muud peale tellija raha vastuvõtmise.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Täna sattusin ka just selle probleemi otsa - ise pole 10 aastat kasutanud, aga onu kasutab.

Tuli kõne, et "tahavad raha, saad mujale mulle meili teha ja nii, et kõik meilid lähevad mull sinna".

Sellised inimesed ongi nüüd probleem - tehniline oskus null ja kasutanud 20+ aastat.

Tee nüüd selgeks, et pead kõigile uue meili jagama, igal pool kontodel ära vahetama. Nad isegi ei tea kus neil meil on seotud ja kuidas muuta.

Ja mis olemasolevate vanade meilidega saab - kas online.ee õldse püakub mingit bulk forward nt gmaili või outlooki?

Veel hullem, kui kaotad konto ja siis ei saa enam kuskil password reset/recovery teha, kuna meilile ei saa ligi tulevikus.
        tel 53729764

Comment

ma veidi jagan infot, kuidas senise postkasti sisu oma arvutisse sikutasin.
          kasutasin veidi vanemat mozilla thunderbird, millele lisasin importexporttools plugin, kuna sedasi tuli kõige paremini
          - kus failinimed on korrektses kuupäevalises järjestuses, mitte läbisegi. uuema versiooni omal ei luba plugin kasutada ja on mingi sisemine export. aga see väljastab suvalise läbuna.

ja kunagi varem thunderbird muidu oskas kasutajanimi@hot.ee aadressi ettesöötes kõik serveri ja portide seaded paika panna, aga viimasel ei ole enam kindel.
          hv foorumis on seal ametlikust supportist tulnud seadistamise näide.
          Hinnavaatlus on Eesti suurim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

kuigi jah pigem selliste toimingute puhul peaks ikka olema veidi power-user oskustega

Comment

Esmalt postitatud dieter poolt Vaata postitust
            ma veidi jagan infot, kuidas senise postkasti sisu oma arvutisse sikutasin.
            Asi ju ei ole selles kus asuvad hetkel loetud meilid, vaid et ka edaspidi seda teenust kasutada vaja raha maksta ja mitte vähe.

Comment

eelnevalt oli esitatud küsimus - "Ja mis olemasolevate vanade meilidega saab ..."
              ja pakkusin sellele omapoolse teadaoleva lahenduse, kuidas need oma arvutisse varundada, kas pdf kujul või html jne koos kõigi attachmentidega, selleks et kogu varasem infovahetus korraga kaduma ei läheks.
              ja edasi eks ole igaühe mugavuse asi, erinevad netisaitide kontod läbi käia ja neil hot seosed väljavahetada.
              meie poolt ei saa süsteemi muuta, röövmajandus dikteerib ja vb nad aasta pärast saavad 99% kasutajatest lahti ja allesjäänud 1% ei ole nende bisness jaoks rentaabel ja pannakse üldse kinni, nagu teine nordic company viaplay oma teed läks

Comment

emaili eest kuutasu?
                absurd. Ma saadan pikalt selle.
                Olen ka hoidnud oma vana emaili seal, aga ei kavatse sentigi maksta.
                Mõttetu koht nagunii.

Spämmifilter olematu, 20a see teenus olnud, pole suutnud siiani IT mehed sellist filtrit teha, nagu GMAILilil on.
                2-3 spämmikirja kuus, kui sedagi.

Comment

See üleminek läks küll suht valutult:
                  Nimi ja parool ning avaneski uus lahendus. Tüdruk enam ei naerata, asjalikum sisenemine.
                  Saigi jälle kuu alguse 5 arvet ära makstud, online eest pole eel küsitud. Ootame, vaatame.
                  Üks arve rohkem vast veel ei tapa.

TV kanalite makse vast vihastab rohkem.
                  Reklaam ja vanad filmid, nagu vaataks oma mälust.
                  Aga ilma reklaami vaatamata ei saa - siis ei tea mida osta ei tohi.
                  Mitte ei taha selle reklaami kinnimaksja olla.

Comment

Ma küll olematu tasemega teenuse eest ei ole nõus maksma. Ja online ei küsigi kellegi käest ise midagi - kui kasutaja ise ei algata maksmist, siis on septembrist konto kutu ja kõik. Ma peaks neile veel pangakaartide andmeid jagama hakkama...? Otsigu lolli.
                    Konfutsius

Comment

Kallas ütleks sellepeale et tema vanemad jõuavad maksta...mis siis teie olete nõrgemad..nagunii kõik see raha läheb igalepoole....

Comment

Esmalt postitatud Kaits poolt Vaata postitust
                        Kallas ütleks sellepeale et tema vanemad jõuavad maksta...mis siis teie olete nõrgemad..nagunii kõik see raha läheb igalepoole....
                        Konfutsius

Comment

Äärmiselt vastutustundetu jultunud käitumine Telia poolt, kes ei austa ja pea lugu oma klientidest.Tahab müüa kuid ei tea mida ja kellele ta müüb ja millised on tagajärjed. Eestlasi võetakse kui alamat rassi kusagil tonga-bonga külas ja tehakse mida tahetakse ja inimesed kannatavad ja keegi ei vastuta millegi eest? Miks ma peaksin veel tahtma kasutada sellise kliedivaenuliku, kalli ja mõtetu operaatori teenuseid kas hetkel või tulevikus ja vahet pole mis teenuseid. Meil on tunduvalt odavamaid soliidsemaid ja väga hea teenendus tasemega operaatoreid kui Telia ja kes kindlasti tagavad hea kvaliteetse ja kliedisõbraliku teenenduse. kunagi ma loobusin Telia teenustest ja ma ei kahetse seda hetkekski. Siin on väga paljudel mõtlemisainet, millist operaatorit usaldada ja kelle teenuseid kasutada, mis see maksab kuidas klienti suhtutakse ja mida ja palju te saate selle raha eest. Sellest zarashkina -kontoorast käin mina küll nüüd peale seda mis hot.ee-ga juhtus kauge kaarega mööda ja ei vaata isegi sinna suunda kus nad on! Nüüd kus kõik postkasti sisu on hävitatud, tuleb veel mingi tegelane vabandama, ole lahke! Käige kuradile moraalsed värdjad!

Comment

Väike muudatus selle teenusega seoses.
                            Click image for larger version  Name:	OnlineCapture.PNG Views:	0 Size:	53,9 KB ID:	1127933

Comment

Sellel uue hoti aktiveerimisel oli probleem et näidati VISA kaarti pilti, küsiti andmeid ja öeldi et ei sobi.
                              Seda siis kui näitasid ausalt oma Swedbanki andmeid.
                              Peale põhjalikku uurimist tuli välja et tuleb Swedbanki lehel lubada interneti maksed.
                              Seda pidi tegema ISE, pank seda teha ei saavat.
                              Siis läks küll kõik ludinal käima.

Teeamet, politsei jne saadavad kirju et teata neile uus maili nimi.
                              Peab vist neile vastama et rahunege maha.
                              Üks pensioneer suudab ikka niipalju lisaks maksta ja
                              varsti tuleb valitsuselt ka interneti toetussumma.

Comment

Aga misjaoks on vaja nii hirmsasti seda mõttetu ja ebausaldusväärse firma teenust kasutada ja tasu eest?

Gmail on tasuta, tal on ideaalne spämmifilter, põhimõtteliselt piiramatu mahuga postkast ja palju palju muid plusse.

Mis häda see sunnib emaili eest maksma?
                                Raha ülearu?

Või ei osata erinevates veebilehtedel ja kontodel emaili vahetada Gmail vastu ?

Mõni on ikka jubedalt kinni vanades ja aegunud lehtedel nagu online ee ja mail ee.

Ajast ja arust ja puudulikud teenusepakkujad.

Comment

Working...
                                X