Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

hot.ee ja teised online.ee e-postiteenused lähevad tasuliseks!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

hot.ee ja teised online.ee e-postiteenused lähevad tasuliseks!

Telia müüb online.ee e-postiteenuse Fjordmail Technologiesele ja uus omanik hakkab iga e-postkasti eest kuutasu küsima. Kuu eest 4,99 eurot ehk 59,88 aastas! Muudatus puudutab kõiki @online.ee, @hot.ee, @suhtlus.ee, @neti.ee, @estpak.ee, @solo.ee, @estnet.ee ja @vnet.ee lõpuga e-posti teenuse kontosid.

Kes soovib oma e-kirju säilitada ja keskkonna kasutamist jätkata, peavad vähemalt korra enne 31. juulit teenusesse sisse logima. Mitteaktiivsed online.ee keskkonna kasutajakontod kustutatakse. Peale konto kustutamist pole võimalik selle konto sisu (sh e-kirjad, kontaktid, märkmed) taastada.

https://www.err.ee/1609000391/telia-...tub-tasuliseks

https://tehnika.postimees.ee/7790833...l-technologies

-----

Hotis on mu esimene postkast, mis on siiani kasutuses. Eks selle eest pean siis maksma hakkama. Teine konto on tehtud selliste asjade jaoks, mida põhikontoga kasutada ei taha, siiski mitte läbu ega spämm. Selle laseb siis allavett
    Euro-paar oleks veel okei olnud. Või peaks hoopis omanimelise domeeni koos e-mailidega tegema See nimi, mida sooviks, on aga võetud.
    viimati muutis kasutaja Scott; 08 June 2023, 07:26.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

Paras sigadus ikka küll kui läeb..aga saa sa nüüd aru kui lugeda >> https://www.fjordmail.no/online-ee-terms/ << 4.5. Online.ee keskkonna kasutamine on tasuta. Tasuliste Sisuteenuste eest on Kasutaja kohustatud tasuma vastavalt konkreetse teenuse osutaja poolt kehtestatud tingimustele ja Hinnakirjale. ....

Comment

Noh, seda võib tõlgendada nii ka, et sisselogimislehte saad tasuta vaadata, tingimusi ja muud mudru ka, tahad kontole pääseda: köhi pappi.

Comment

hot.ee oli mu esimene postkast. ja sai ka kõige esimesena suletud. kuna lakamatu spämmi sissevool viskas üle.

Comment

Alates sellest kui Telia hot.ee keskkonna ära ostis ja online.ee-ks muutis on see ka väga ebaturvaline. Tuttav kes tol ajal Telia IT sektoris töötas mainis, et Telia ei panusta antud keskkonna turvalisusesse.
          Korra on ka minu sealne konto ära häkitud ja hakatud sealtkaudu spämmi saatma. Õnneks sain interneti politsei abiga konto tagasi ja paroolid muudetud. Ja see meeletu spämm mis sisse tuleb, jube.
          Mitmeid aastaid olen nüüd gmail.com keskonnas kahe kontoga - põhi konto ja nagu Scott mainis, konto mida põhikontoga kasutada ei taha. Palju vähem spämmi ja lihtsam keskkond.
          Нужно делать так, как нужно. А как не нужно, делать не нужно - Винни-Пух

Comment

Kui lapsest peale @hot.ee konto on olnud ja kasutuses siiamaani- kas mõeldakse ka kui keeruline on ümber kolida kuhugi mujale platvormile? Nagu liiga palju on teisi eri kontosi mis on seotud hot.ee meilikontoga. See on meeletu töö kõik ära muuta ja suunata.

Comment

Pakkuge mõni hea koht kuhu saab uue spämmi vastuvõtmise maili konto teha.

Comment

Esmalt postitatud Tuki poolt Vaata postitust
                Alates sellest kui Telia hot.ee keskkonna ära ostis ja online.ee-ks muutis on see ka väga ebaturvaline. Tuttav kes tol ajal Telia IT sektoris töötas mainis, et Telia ei panusta antud keskkonna turvalisusesse.
                hot.ee on koguaeg elion/telia omanduses olnud ja turvat pole seal kunagi olnud.

Comment

Esmalt postitatud tiidu93 poolt Vaata postitust
                  Kui lapsest peale @hot.ee konto on olnud ja kasutuses siiamaani- kas mõeldakse ka kui keeruline on ümber kolida kuhugi mujale platvormile? Nagu liiga palju on teisi eri kontosi mis on seotud hot.ee meilikontoga. See on meeletu töö kõik ära muuta ja suunata.
                  Täpset nii - mul on see kasutusel juba 24 aastat ja ma kindlasti ei oma ülevaadet enam mis asjad ja kohad on sellega seotud, ametlik asjaajamine riigiga peale selle. Ei ole just lapsest peale, aga enne seda oli näiteks mingi usanet.com, mida peeti 90.ndatel okei kohaks, võttis kätte ja pani ilma ettehoiatamata lihtsalt uksed kinni ja kõik. Siis saigi mõeldud et ehk mõni kohalik kestab kauem... no kestiski oluliste muutusteta siiani. Viiekas kuus on nagu paljuvõitu, juuro kuus ehk ca 10-12.- aastas oleks arusaadav olnud, arvestades et ka .ee domeeni võttes ja sellega koos saadav mail on kümnekas aastas, kuid norrakate "vastutulekust" ikkagi 6x odavam.
                  Mingit erilist rämpskirjade uputust ega probleeme ma ei mäleta kogu selle aja jooksul, samuti ei pätsatud seda kordagi. Ainus probleem oli mingi saksa provaideriga, kelle filter ei lasknud "hot" sõna kasutada ja mõned inimesed kurtsid et ei saa mulle kirju saata, kuniks üks osutus jõulisemaks ja tegi asja firmale selgeks et ongi niisugune .ee riik ja niisugune ilma tagamõtteta meiliportaal. Muu maailm ei teinud kuumast nimest probleemi.
                  Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                  Konfutsius

Comment

Mul pole kunagi spämmilaviini olnud. Vahepeal läks Telia lepingupartnerite reklaam liigseks, aga need sai filtrisse pandud ja rohkem ei tulnud. Seejärel muudeti sellise reklaami saatmist, filter enam pale ei hakanud, aga Telia tegelased said aru, et parem vähe, kuid kvaliteetsemalt. Ja nii ei häirinud ka, las olla.

Hakkasin mõtlema, minu päris esimene mailikonto oli ikka start . com . au , mis oli väga kasutajasõbralik ja lihtne. Ja kui tegevuse lõpetas, siis sulgeti väga korrektselt, hoiatas ette ja andis variandid teiste juures jätkata. Aga hoti konto tegin umbes samal ajaperioodil.
                    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                    ATiP1pN4XeM

Comment

Suurt spämmilaviini ma ka ei mäleta, kuigi aegajalt midagi ikka läbi tuli. Üks pelletikunn meenub, mõned bitcoini "annetamise" soovid ka.
                      Küll on olnud proobleemiks, et sissetulevad kirjad "viibivad" kusagil pikalt või jäävad kadunuks aegajalt.
                      Samuti on viimasel ajal mõned kontod tühjenenud. Sisse saad logida, aga mingit sisu enam pole.
                      Põhikonto ammu juba gmailis, telionis ainult väheolulised asjad, seega eriti ei põe. Natuke ümber korraldada tuleb, aga norrakad loodetud pappi ka ei saa.

Comment

Soovitage soojalt, kuhu kolida!
                        Sealhulgas, kas uut kontot on vaja ka tehnoloogilisele masinale, mis tegeleb ainult kirjade saatmisega ja pole kunagi ühtegi kirja ise vastu võtnud?

Comment

Aga võibolla ei olegi vaja kuhugi kolida. Tingimustes on ju kirjas et "online.ee kasutamine on tasuta". Tasu tahavad nad mingi muu sisu eest, mida seni pole online.ee küljes olnud, nii saan ma aru kui tingimusi mitu korda lugeda
                          Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-06-09 at 01.09.52.png
Views:	2145
Size:	89,2 KB
ID:	1127074
                          Lisatud failid
                          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                          Konfutsius

Comment

Sellele ma ka juba eespool viitasin....ei tahaks ka krt uskuda et puhtalt meilide vastuvõtmise ja saatmise eest peab hakkama viiekat maksma...

Comment

No elame, näeme. Igaks juhuks olulised asjad välja.

Comment

Working...
                              X