Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

hot.ee ja teised online.ee e-postiteenused lähevad tasuliseks!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Just, elame näeme. Minulgi mingi iidvana hoti postkast mis ongi põhimõtteliselt rämpsu jaoks. Langeta kaalu ja vererõhku ja kuna ma olen nii ilus siis minuga soovib kohe kokkusaada silmipimestavalt ilus välismaa neiu. Mul on Yahoo postkast. E-kirjade saatmine / vastuvõtmine on tasuta. Spämmi ei kohta. Uudiseid laseb lugeda. Neil on olemas ka mingi Yahoo mail+ ja Finance+, mis on tasulised aga ma olen olemasoleva teenusega rahul ja ei nurise.

Comment

Tere!
      Vastavalt Telia Eesti ja Fjordmail Technologies AS vahel sõlmitud lepingule hakkab alates 08.08.2023 eraklientidele mõeldud e-posti teenust Online.ee keskkonnas osutama uus teenusepakkuja Fjordmail Technologies.
      Mis Online.ee teenusepakkuja vahetusega muutub?
      Online.ee kasutajakontodega seotud funktsioone ning võimalusi haldab ja pakub edaspidi uus teenusepakkuja, maailma kogemusega Norra ettevõte Fjordmail Technologies AS, kellel on suured kogemused, kuidas tagada kaasaegne ja kvaliteetne e-kirjade saatmise keskkond.
      Muudatus puudutab kõiki @online.ee, @hot.ee, @suhtlus.ee, @neti.ee, @estpak.ee, @solo.ee ja @vnet.ee lõpuga e-posti kontosid.
      Fjordmail Technologies tagab e-posti teenuse puhul:
      • Kaasaegse e-posti teenuse, mida on ühtmoodi mugav kasutada nii arvutis kui mobiiltelefonis;
      • 10 GB mahtu, mis tagab korraliku postkastimahu;
      • Turvalise e-postkasti ja keskkonna, milles ei kuvata kasutajatele reklaame;
      • Kiire ja professionaalne klienditugi aitab eesti, vene ja inglise keeles;
      • Rämpsposti filtrid ja viirusekaitse aitavad vähendada soovimatute e-kirjade jõudmist postkasti.
      Mis jääb samaks?
      Teenuse põhiolemus ei muutu. Ka peale teenusepakkuja vahetust toimub kontodele sisse logimine alates 08.08.2023 veebilehe www.online.ee kaudu.
      Mida on oluline teha?
      • Kui soovite oma kasutajakonto säilitada, palun logige sisse aadressil Online.ee enne 31.07.2023. Nii on tagatud konto säilimine ning ligipääs oma e-postkastile ja kirjadele ka peale teenusepakkuja vahetust.
      • Kui olete ühe Online.ee kontoga sidunud mitu e-postkasti (nt gmail vms), siis need seosed kaovad teenusepakkuja vahetusega. Palun veenduge, et teatee kõigi e-postkastide paroole ning logite enne 31.07.2023 kõigisse sisse
      • Kui olete lisanud märkmeid, siis laadige need oma arvutisse, sest see funktsionaalsus lõpetatakse enne teenusepakkuja vahetust. Märkmed leiate, klikkides akna ülemises vasakus nurgas ikoonile ja valides avanenud menüüs „Märkmed.
      • Kui ei soovi kasutajakontot säilitada, siis palun laadige alla kõik e-kirjad, mida soovite säilitada, ning kustutage oma konto. Vajadusel muutke teenusepakkujate juures e-posti aadressid.
      Rohkem infot online.ee lehel.
      Mida on oluline teada?
      • Mitteaktiivsed Online.ee keskkonna kasutajakontod (ehk kontod, mida pole viimase 12 kuu jooksul kasutatud) kustutatakse. Peale konto kustutamist pole võimalik selle konto sisu (sh e-kirjad, kontaktid, märkmed) taastada.
      • Seoses teenusepakkuja vahetusega muutuvad 08.08.2023 vastavas osas ka Online.ee kasutustingimused. Teenuse põhiolemus ei muutu. Tingimustega saab tutvuda Fjordmail Technologies AS veebilehel.
      • Fjordmail Technologies AS privaatsusteatega saab tutvuda Fjordmail Technologies AS veebilehel.
      Miks toimub muudatus?
      Olukorras, kus e-posti teenuse pakkujaid on maailmas palju ja kõige paremat kasutajakogemust pakuvad just need ettevõtted, kellele see on üks peamisi tegevusvaldkondi, oleme otsustanud müüa selle ärisuuna partnerile, kes on spetsialiseerunud just nimetatud valdkonnale ning kes suudab seetõttu pakkuda e-posti teenuse kasutajatele edaspidi nii uusi arenguid kui lisaväärtusi. Usume, et Fjordmail Technologies AS on kasutajatele usaldusväärne teenusepakkuja, kes pakub esmaklassilist kogemust.
      Rohkem infot muudatuste kohta leiab online.ee kodulehelt.
      Lugupidamisega
      Telia

Comment

Kasutan aastaid Gmaili.

Spammi praktiliselt pole, kui on, siis see läheb vaikimisi Spam kausta.
        Ja seda on niivõrd vähe.
        Ühes kuus 2-3 kirja.

Ma ei tea, miks peab selle mõttetu Online ee keskkonnaga mässama.
        Elioni ajast pole nad suutnud teha spämmifiltrit ega asja turvalisemaks.

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt Vaata postitust
          Ma ei tea, miks peab selle mõttetu Online ee keskkonnaga mässama.
          .
          Võib vabalt olla tegemist masohhismiga.

http://hparchive.com/
          https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Kui te olete aastakümneid kasutanud üht konkreetset postiaadressi, siis te olete ka sidunud sellega päris palju erinevaid asju. Neid aastakümnete asju on üliraske ümber korraldada. Massohism...?
            Mõelge veel korraks ja proovige seda teha pikaaegsete kasutajate seisukohast. Kasutage gmaili 30 aastat ja siis räägime kuidas te vabalt ühe käega kõik oma asjad ümber sätite... .
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Ja aastaid on kasutatud mingit muud teenusepakkujat, kuid online.ee spämmifiltri finessidega ollakse peensusteni kursis
              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
              ATiP1pN4XeM

Comment

Kas see et kahtlased kirjad korjatakse spammikasti pole filter?

Nüüd aastatega on saanud kirjade maht täis ja pahandab et ruumi ei jätku.
                Mõnus on et saab saatja järgi sorteerida ja arved kustutada.

Aga tahaks kõik kirjad ja manused korraga kopeerida ja mälupulgale panna.
                Siis oleks ikkagi oma. Olgu, kaks pulka oleks veel kindlam

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                  Kui te olete aastakümneid kasutanud üht konkreetset postiaadressi, siis te olete ka sidunud sellega päris palju erinevaid asju. Neid aastakümnete asju on üliraske ümber korraldada. .
                  Ma olen korra sedasi vahetanud umbes 20 foorumit / sisselogimist.

aega võtab aga tasub ära et parem saada.

Ja kuidas seda rämpsuhunnikuga leppimist siis nimetada ?
                  http://hparchive.com/
                  https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Ma ei tea mis rämpsuhunnikust te räägite. Rämpspostist leian mõned korrad nädalas kohaliku lehe uudisvoo ja airbaltic kutsub kuhugi lendama. Absoluutselt ei sega tegelikult.
                    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                    Konfutsius

Comment

Mis see hind siis tuleb?

Comment

Kuskil oli ka: 4,90€ vist. Aga suht lahtiseks on jäänud, et mille eest seda siis kasseerima hakatakse.

Ümberkolimine mujale ei ole kindlasti lihtne, aga see sõltub. Vanasti-vanasti oli hoti postkasti häda üliväike maht, 10 mega oli vist.
                        Midagi suuremat selle asjanduse kaudu liigutada oli vaev. Mulle täna tulevad testimisjuhendid ja andmelehed, mõni on 15 mega, teine 80 mega, mida siis sellise postkastiga peale hakata? Oli Toru server, kuskaudu midagi suuremat sai liigutada, a see tunnistati piraatide pesaks ja pandi kinni.
                        Gmaili kasutaja olen sest ajast, kui sinna ligipääs kutsetega oli. Alguses pakuti vist 1,5 giga mahtu ja lisandub. Ja pane see õnnetu 10 mega sinna kõrvale.
                        Jah, ma saan aru, et guugel mu privaatsusest suurt ei hooli ja mu käest kolm tilka verd võttis, aga olgem ausad, teenuse kvaliteedis on suur erinevus.
                        Sestap ei ole mul ka suurt nuttu, et mingit suurt vaeva peab nägema hakkama. See vaev on lihtsalt pika aja peale hajunud.
                        Ja ärge nüüd arvake, et ma kõiki mune guugli korvis hoian. Kõige olulisemad asjad on oma võrgu piires kättesaadavd või ka ilma võrguta, meilikontosid on ka Billi kontoris, Yahoos ja (tulistage nüüd!) ka Yandeksis ja veel mõnes kohas.

Comment

Pole enam ühtegi kindlat asja.
                          Käisin vaatamas ja.. üllatus.. pole varem sellist jampsi old.
                          "
                          Meil on hea meel, et tagasi tulite! Teie postkast lähtestati ja kõik e-kirjad kustutati, kuna teie Yahoo Maili e-posti konto oli inaktiivne. Nüüd kui olete uuesti sisse loginud, on teie postkast uuesti aktiivne ja saate varsti jälle uusi e-kirju. Lisateabe saamiseks külastage Yahoo Maili poliitikate lehte.."
                          Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Nonii, esimene asi, mis vastu vaatas, oli:
                            Click image for larger version  Name:	Screenshot 2023-08-08 at 08-44-34 (364) Online.ee Saabuvad.png Views:	0 Size:	109,6 KB ID:	1127717
                            Aga postkasti sai veel ilma rahata sisse. Rohkem pole aega tudeerida, õhtul kodus vaatab.

Comment

Oluline info on järgmisel lehele.
                              Click image for larger version

Name:	Online.PNG
Views:	567
Size:	324,4 KB
ID:	1127719

Comment

Isegi google translate tõlgib korrektsemalt....

Comment

Working...
                                X