No ilmselt on raha annetajaid vähevõitu, miks muidu see pikendus.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
hot.ee ja teised online.ee e-postiteenused lähevad tasuliseks!
Collapse
X
-
Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitustlehel lubada interneti maksed.
Comment
-
Esmalt postitatud Elektrik poolt Vaata postitustMõni on ikka jubedalt kinni vanades ja aegunud lehtedel nagu online ee ja mail ee.
Ajast ja arust ja puudulikud teenusepakkujad.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
Ja see lõpmatu pläma spämmist - te olete ise hooranud mööda netti krt teab läbi mille, et teile spämmi saadetakse. Ma pole kogu hot'i kasutusaja jooksul spämmi pärast pidanud end vaevama, sest ei käi end pakkumas igal pool ja võimalikul viisil.
Comment
-
"Mõistame, et osadel Online.ee kasutajatel on olnud raskusi oma tasulise tellimuse aktiveerimisega. Meie jaoks on oluline, et kõik kliendid saaksid sellekohast vajalikku abi.
Seetõttu oleme pikendanud tasulise tellimuse aktiveerimise tähtaega 3. oktoobrini 2023."
Ma väga ei usu et on raskusi, pigem ikka leige huvi tasulise meilikonto vastu. Ise otsustasin ka ära kolida, 20 kontot hetkel juba ümber suunatud.
Comment
-
Minul näiteks on põhimõttelised raskused tellimuse aktiveerimisega - ma nimelt ei ole nõus avaldama pangakaardi andmeid tegelikult tundmatule osapoolele, sest see oleks täpselt see mida ksf urmas78 kirjeldas (#49).
Enda teada olen vähemalt need kontod, mis emaili muutmiseks vajavad ligipääsu vanale kontole, justkui ära muutnud. Riik ikka meenutab veel kohti kus tuleb üle vaadata, õnneks on need sellised kus piisab enda audentimisest muude vahenditega.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitustMinul näiteks on põhimõttelised raskused tellimuse aktiveerimisega - ma nimelt ei ole nõus avaldama pangakaardi andmeid tegelikult tundmatule osapoolele, sest see oleks täpselt see mida ksf urmas78 kirjeldas (#49).
Aga kas ei anna teha eraldi pangakaart kui on peal see kahe kohvitassi raha ja
pank kannab sinna iga kuu vajaliku juurde.
Siis ei pea jamama nende üsna tüütute teavitamistega.
Muidugi saab kasutada VASTA teenust aga vast on veel mõni mugavam võimalus?
Comment
-
Esmalt postitatud urmas78 poolt Vaata postitustMis see VASTA teenus on?
Comment
-
Robotkirjadele ei vastata sel põhjusel, et nendele vastuseid ei oodata ning see on tihti isegi saadud kirjas ära märgitud, põhjuseks see et keegi ei loe neid vastuseid. Nii et võid üks või mitu korda vastata, robot räägib jälle mõne aasta pärast samal aadressil.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
Comment