Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

hot.ee ja teised online.ee e-postiteenused lähevad tasuliseks!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust

Mis moodi muudab teenusepakkuja oletatav "ajast ja arust puudulik" teenus seda, mida sulle kirjutatakse? Mul naisterahval ka keegi ütles et "ammu tulnuks see hot ära vahetada" - mis krt teie asi on kes mida kasutab? Saad kirja, saad arve, saad kutse ja nii ongi, see kas see tuli läbi siit või sealt, ei puhu pilli. Ja see lõpmatu pläma spämmist - te olete ise hooranud mööda netti krt teab läbi mille, et teile spämmi saadetakse. Ma pole kogu hot'i kasutusaja jooksul spämmi pärast pidanud end vaevama, sest ei käi end pakkumas igal pool ja võimalikul viisil. Kes käib see vaevleb või laseb teenusepakkujal selle pasaga vaevelda - selles vist seisnebki see teenusepakkuja "teenuse" tase, teile lihtsalt ei näidata kus te olete end pakkunud, see ei muuda aga teie harjumusi olematuks.
    No hot,ee meiliaadressid lekkis nii korralikult. et mul tuli mingil hetkel 30 spämmi päevas

Comment

Esmalt postitatud erxxx poolt Vaata postitust

No hot,ee meiliaadressid lekkis nii korralikult. et mul tuli mingil hetkel 30 spämmi päevas
      eriti hullusti tuli spämmi siis kui suhtlesid mõne riigiasutusega / ettevõttega kus täie mõistuse juures kasutati hotbar'i mooduleid.

hotbar on pahavara mis teeb ennast väga kasulikuks ja selle varjus teeb igasugu pättusi.

Comment

Järelikult on mul vedanud, ilmselt minu konto pole lekkinud.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Working...
        X