Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

EMV piirnormid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

EMV piirnormid

Tere

Mis on lubatud elektromagnetvälja normid eluruumis? Ütleme et 0,200mV/m2
    ​Kas see nominaal on meil seadustes ka kirjas? Too näit internetiavardustest leitud. Mina leidsin riigiteatajast näitena 950MHz juures võimsustiheduse piirväärtus 4,75W/m2
    ​Kus on ebakõla?

Seal on see konks, et mingeid "meil" pole ammu enam olemas. See on nagu haigus, millel puuduvad tunnused ja sümptomid (et oleks meil, peaks olema kinnine piir, oma raha, kehtiv põhiseadus, jne)
    Nii ei saagi nö "meil" midagi ollagi, mis kehtiks ja kehtestaks mingeid asju. Kokkulepe võib olla, aga konks on siis nii, et kui üks pole nõus.. siis lepe ei kehti.

Tehnilise külje pealt pole jälle mitte kunagi midagi tõestatud.. ja kui ongi, siis mingi nobenäpp lükkab kõik alati ümber.. nii et kehtivat ei ole.
    Mida on.. siis katseid tehakse ikka rottidega ja rotid kannatavad kiirgusi jms kordades rohkem kui inimesed.. nii et mõju inimesele ei teata ja ehk ei tahetagi teada.
    Mida on siis teada, et osad rotid (paistab et mitte kõik) kannatavad 100 µT ööpäevas mõned kuud ja sealt nagu lähtutaksegi.
    Kusagil on võibolla ka veel dokustaadid inglismanni londoni omad, mis rääkisid, et kui panna rotipere mobla lubatud täiskiirguse kätte 24/7, siis 3 põlvkond enam järglasi ei saa.
    Ja sellest suurt ei räägitagi, et püsimagneti väli on sama nagu elektrivõrgu oma või mikrouuni oma.. kõik oleneb tugevusest ja inimesed kes kannatada saanud, räägivad ka kogemusi õudukast.

Mina lähtun lihtsast, kui signaali otsimise sonar on vait ja seier nulli juures siis on ok.. ja kui müra läheb suureks, näidud tõusevad on ontlik ja kui kehakarvad hakkavad ka tõusma, on üliohtlik.
    Mida suurem on koormus, seda räigem on väli. Nii et kuda ja mida mõõta eluruumis? Tühje kablasi pole mõtet mõõtagi, seal pole midagi ja kui suur see koormus peab siis olema otsas et mõõta?
    Sonar kuuleb töötava triikraua vabalt ca 2,5 meetri pealt ära näiteks.

Netis on vahel liikumas igasugust teavet, näiteks: " Link "
    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Selgitan küsimuse tagamaad.
      Vastasmajas on telia antenn suunaga otse aknast sisse. Kõik veneaja tehnika "undab", üks väga vana lääne vinüülimängija muutis oma algupärast eesmärki- vinüülplaate sellega enam kuulata ei saa, toimib nüüd kui elektromagnetvälja detektorina.
      Sagedus on 951MHz ja Trifield TF2 akna peal jookseb üle testri mõõteskaala ehk üle 20mW/m2. Toas teatud kohtades pidevalt 6-8mW/m2. Et võrdlusbaasi siia tuua, saaks olukorda kirjeldada kui sul mikrolaineahi töötaks toas 24/7.

Comment

Saan murest täitsa aru.
        Proovi kõike, helista igale poole, ka ajakirjanusele, pane üles veebi jne.
        Veelparem, kui saad mõne konkreetse kuju nime ka mida too ütles ja seda siis igal pool eksponeerida.
        Siia foorumisse kaasa arvatult.

Aga.. juba tüki aega tagasi..
        Mul panid ükskord mingid maanteeameti seflusfirma jorsid oma radari üles. ja teisele poole teed, suunaga mulle aknasse.
        Kui koju tulin ei töötanud ei teleka pult, ega raadio korralikult ja arvuti netiühendusega oli igavene katkestuste jama.. nii ma selle juraka avastasingi kui aknast nõutult välja vaatasin.
        Siis helistasin ametisse, seal mingit jura räägitakse ja nad ei tea ja tegeleb mingi firma ja kõik peab ja vastab nõuetele.. aga kes siis konkreetselt, keegi ei tea.
        Käisin politseijaoskonnas ka ära, küsisin et kas nod peavad avalikku korda tagama ja kas tulevad kohale, vaatavad üle, fikseerivad ja teevad paberid ära.
        Jaoskonnas anti kohe mõista et nemad ei tegele, ei tule kuhugi ja sisuliselt nad ei tegele ega taha, ega hakkagi tahtma.
        Ma siis küsisin, et kui ma ise lähen ja lülitan selle välja, või koristan üldse ära sealt.. mis siis nagu saab. Anti mõista et asi tolgendab ju avalikus ruumis, ilma omaniku järelvalveta ja nemad ei tea mis saab.
        Mis mul üle jäi, läksin ja tegin ise oma vaatevälja puhtamaks.
        Kahjuks ma neid vennikesi ei näinud, oleks hirmsasti tahtnud neile väikese õppetunni anda.

Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Working...
        X