Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mis arvate nendest YT hüperhelissüsteemide videodest?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SACD on 5 diskreetset kanalit, mitte kuus. LFE võetakse sealt välja mahamängivas seadmes. Siis saadakse 5.1 kanalid. See kanalite arv SACD puhul ei morjenda SW kanalit, ka 2 ch puhul võetakse sealt madalsagedusriba ja saabki 2.1ch. Nii tehakse ka nende 4.0 plaatide puhul kui soovitakse. Aga plaadile panna kuuendat diskreetset kanalit ei ole võimalik.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

ikka kuus audiokanalit on

vaatame seal tabeli SACD layer veergu. sama nagu DVD

teine link veel

스타일이 전혀 적용되지 않은 새 문서 양식을 만듭니다.

mõlemad kirjutavad et 6 helikanalit on.
      viimati muutis kasutaja olavsu1; 14 February 2025, 21:45.

Comment

Sa võid wikist leida mida iganes, aga proovi parem autoriseerida mõni SACD plaat, vaata mitu kanalit sa sinna surada saada
        Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
          Sa võid wikist leida mida iganes, aga proovi parem autoriseerida mõni SACD plaat, vaata mitu kanalit sa sinna surada saada
          See on tore väljakutse, sest ametlikult on SACD surnud ja selle tegemise vahendid ka. Kellel on, sellel on ja uusi ei saa. DSD jaoks on siiski midagi saadaval küllaltki kosmilise hinnaga.

//ma loodan ehk mu lektor leiab kuskilt mingi varunduse.

Comment

Miks SACD ametlikult surnud on? Toodetakse ju, nii plaate kui tehnikat. Merging soft on see millega praegu seda tööd tehakse.
            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
              Miks SACD ametlikult surnud on? Toodetakse ju, nii plaate kui tehnikat. Merging soft on see millega praegu seda tööd tehakse.
              proovi hankida. aint fakesid leiad. ma kirjutasin kellel on, sellel on. uusi ei saa.

just äsaja oli uudis et sony lõpetas toorikute tootmise.

täiendavat DAW'i mul pole vaja, vajalik on hoopis Philips SuperAuthor
              viimati muutis kasutaja olavsu1; 15 February 2025, 00:14.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
                sa ei ole neid ühtegi omanud eks?
                Nendest kallitest kõlaritest oli küsimus või minikõlaritest?
                Kalleid mitte aga suuri küll ja ka minisid.

Minu jutt oli suuresti aiendatud ühest kohaliku remiksija tööst, kus bass oli imelikult esile keeratud, sai siis paari salvestuse ja tootmise asjatundjaga räägitud, nende diagnoos oli, et jah teavad, pidi kodus minikõlaritega remiksima.

Comment

Sony lõpetas toorikute tootmise... ja see puutub kuidagi asjasse? Sony teatas sellest tõesti detsembris, aga ega siis nende toorikute peale SACD ei põletata, SACD pressitakse nagu iga nn valge plaat.
                  Ma võin sulle kirjeldada mida laseb PSA teha, kui valid Multichannel Area. Vaikimisi valik on tal 5ch. Jah, saab valida ka 6ch, siis avaneb lisaks võimalus valida milliste kanalite LFE kokku pannakse. Nüüd tuleb trikk - füüsiliselt seda träkki ei tehta, antakse lihtsalt mahamängiva dekoodri jaoks edasi info, kuidas see tohib võtta 5ch miksist välja LFE. Edasi, kui tegu on plaadiga kus lähevad peale nii 2ch kui 5ch area´d, siis on plaadil reaalselt 7 diskreetset samaväärset träkki, ainult et neid ei saa käsitleda justkui sama plaadina. Ja nii ongi, 2ch area võib olla midagi muud kui 5ch area. 5 träkki ühes kombinatsioonis on maksimum mida sa saad maha mängida (ma CD kihti siin ei räägi). Kui sellelt on lubatud võtta LFE, siis vastavalt valitud mixile seda teeb playeris olev dekooder, vahet pole kas Sony või Philipsi oma.
                  Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                    Nendest kallitest kõlaritest oli küsimus või minikõlaritest?
                    Kalleid mitte aga suuri küll ja ka minisid.
                    küsimus oli nendest ja ainult nendest: https://www.thomann.de/intl/studio_monitors.html

OSX , Philips SuperAuthor teeb sulle SACD-R image ja see SACD-R põletatakse ja toorikud selleks olid olemas. vähemalt ma olen näinud Sony SACD-R toorikut. massidesse see igaljuhul ei läinud.

SACD põletajat olen mina aint telekast näinud. too oli 19 tolli laiune ja võimaldas põletada igat mõõtu plaate, nende hulgas SACD arhiivi plaate missuguste läbimõõt oli nagu kauamängiv vinüül.
                    viimati muutis kasutaja olavsu1; 15 February 2025, 01:16.

Comment

Vaat, mul on olemas PSA, ni et ma tean mida ja kuidas see teeb. moi on minu käest saanud ka SACD iso, mis sellega tehtud, nii et ta saab kinnitada et ma olen midagi sellest asjast lähemalt kuulnud. SACD-R toorikut pole keegi peale sinu näinud, need kes midagi teevad, teevad seda tavaliste DVD toorikute peale, mina näiteks eelistan DVD+R tüüpi toorikuid... Äkki jätaks selle muinaslugude vooru, no ei lähe teemaga tegelikult eriti kokku.
                      Konfutsius

Comment

ta ongi tegelikult tavaline DVD aint kirjad on ägedad peal.

Comment

Ja kuidas see kõik teemaalgatajat peaks aitama?
                          Kas kurje modesid, kes sekkuksid, enam polegi?

Comment

Kui sekkuda siis algab ju elukestev kiun, nii et vähe pole 2/3 on offtop, lõpp kisub juba laubaõhtase sauna järelmõjudeks ehk selgelt trollinguks, tõmbasin heaga tagasi. Aga no muidujutu teema, las (vähemalt esialgu) olla.
                            Konfutsius

Comment

Kas teemaalgatajal oli mingit abi vaja?
                              Ta tahtis lihtsalt lobiseda.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                                Kas teemaalgatajal oli mingit abi vaja?
                                Ta tahtis lihtsalt lobiseda.

Esmalt postitatud vipu poolt Vaata postitust
                                Ma tahaks küsida, kas see tõesti on seda väärt?
                                [/B]
                                Mina näen küll teemaalgatajat vaevavat konkreetset küsimust siin.

Vanal heal ajal sai mode käest koslepi juba siis, kui lauses kaks sõna teemast välja vajusid, nüüd pealikud lahmivad ise vabalt vasakule.
                                Oi aegu, oi kombeid!

Aga las olla, ma ka niisama trollin.

Teemaalgatajale ütleksin lihtsalt, et rahal on erinevas finantsolukorras inimeste jaoks väga erinev väärtus.

Comment

Working...
                                X