Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Segaja laserplaadimängijale

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by KaruTEC@Dec 14 2004, 15:00
    Ütleme nii et puhtobjektiivselt jääb mulje - tegemist on kahe inimesega, kellel katus päris korras pole. Üks hull lärmab ja teine üritab teda õhku lasta. Kui sa ei julge talle ütlema minna siis ma järeldan et sa kardad ja kui sa hakkad vastu läbutsema, siis ta sõidab sulle pasunasse.
    Igatahes on sinu tegutsemise motiiv totaalselt haige. Proovi ikka inimese moodi elada, muidu keerab katus ära.
    Jah, asi kisub OT-ks ära. Ütlen veel kord, et sellest on temaga räägitud, kui ta kaine on siis saab ilusasti aru, kui aga purjus ja mitte üksinda siis on nii mägedes, et peab oma muusikakeskust ka teistele demonstreerima ja selle kell kolm öösel tööle panema, nii, et keegi teine ei saa magada. Ma ei taha kellegile halba, kuid oleks tore kui vaataksid ka minu vaatenurgast, hullem veel kui sul endal kunagi selline situatsioon kätte jõuab, loodan, et mitte. Ja kas ma langen sellele tasemele, et talle kätega kallale lähen, pole eriti minu rida, sest see on langemine veelgi madalamale. Samas oma urus kükitamine ja leppimine olukorraga on ka mõtetu. Parem siis juba oma panus sellele terrorile anda. Ei tea kas said aru aga ega see pole ka sinu ümberveenmiseks nii, et ... B)

Comment

öine ja ka päevane myra peaks normidega ( omavalitsuse heakorra eeskirjadega) reglementeeritud olema, mönel pool ka korteriyhistu pöhikirjaga. uuri kuidas teie kandis asi säetud.

Comment

See on õige, kutsu kasvõi korteriühistu esindaja tunnistajaks kaasa. Veel parem, kui oleks (laenatud) müramõõtja. Siis politseisse, kui kuidagi teisiti ei saa (ehk aparaat paneb rahurikkuja ümber mõtlema - kui ta üldse on suuteline mõtlema).
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by Hotsepp@Dec 14 2004, 17:47
          Jah, asi kisub OT-ks ära. Ütlen veel kord, et sellest on temaga räägitud, kui ta kaine on siis saab ilusasti aru, kui aga purjus ja mitte üksinda siis on nii mägedes, et peab oma muusikakeskust ka teistele demonstreerima ja selle kell kolm öösel tööle panema, nii, et keegi teine ei saa magada....
          Oli ka mul kortermajas elades samasugune naaber korrus kõrgemal. Kaine peaga justkui sai kõigest aru, sai siis temaga kokku lepitud et iga kord kui öösel lärmiks läheb, lülitan tema korteri elektri koridori kilbist välja. Kui tagasi lülitab ja uuesti lärm mulle kostab, lubasin ka juhtme läbi lõigata (temal kilbi võtit polnud) ja pimedusse jätta. Tal tuli nõustuda, kainena oli arusaaja inimene. Mõned korrad tuli seda kokkulepet kasutada (tema köögi elektri siiski jätsin alles ja juhtme läbilõikamiseni asi ei läinud) enne kui öörahust enam-vähem lugupidama hakkas.
          Kui juba teemaväliseks läks, siis ka veidi lõbusam tähelepanek:
          Meie foorum on kuidagi kahtlaselt kuraditosinaga seotud.
          Eile, 13.-dal kuupäeval kell 13:13 tekkis uus foorumi üheaegse külastatavuse rekord (vt. foorumi statistika) ja eile lisandus veel selle kinnituseks 3250.-s liige. See arv jaguneb 13-ga, tekitades ilusa arvumängu. 3250/13=250. Edu meile kõigile selle puhul!
          Elektroonika töötab suitsu baasil.
          Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
          Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

http://www.nettwerked.net/EM-HERF_Weapons_p1.txt

Comment

Originally posted by fre@Dec 14 2004, 19:09

Kui juba teemaväliseks läks, siis ka veidi lõbusam tähelepanek:
              Meie foorum on kuidagi kahtlaselt kuraditosinaga seotud.
              Eile, 13.-dal kuupäeval kell 13:13 tekkis uus foorumi üheaegse külastatavuse rekord (vt. foorumi statistika) ja eile lisandus veel selle kinnituseks 3250.-s liige. See arv jaguneb 13-ga, tekitades ilusa arvumängu. 3250/13=250. Edu meile kõigile selle puhul!
              need kõik on maailmalõpu märgid.delfi otsis interneti kaitsepühakut-tahtsin just enda kandidatuuri üles anda aga nüüd neid märke nähes on kohe heameel, et see tegu tegemata jäi.

Comment

Hmm. Fre on numeroloogilise tähelepaneku teinud. Mina ei märganud peale rekordi midagi.

Selle mikrouuniga ei maksa küll jamada, kui silmanägemine armas on! Kõrgepinge ja võimas UHF kiirgus on väga ohtlikud asjad!
                Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Originally posted by Padasonic@Dec 14 2004, 23:19
                  Hmm. Fre on numeroloogilise tähelepaneku teinud. Mina ei märganud peale rekordi midagi.

Selle mikrouuniga ei maksa küll jamada, kui silmanägemine armas on! Kõrgepinge ja võimas UHF kiirgus on väga ohtlikud asjad!
                  Ma usun, et see on minu jaoks päris müstiline, mikrolaineahi on olemas aga elu on kallim kui mingisugune pervo kes ei oska ühiskonnas heakskiidetud tavade järgi käituda.

Comment

Mikrouuni sagedus peaks seinas päris hästi neelduma. Sagedus oli vist vee molekuli resonants sagedus ja enamus ehitus segusid sisaldab kristallvõres vett. Lisaks silmadele võid endal ka munad ära küpsetada.
                    MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                    KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Sinu ja naabri korteri mõnes ühises seinas peaks olema mõni 220 pistikupesa.
                      Samas kohas on pistikupesa ka naabri juures. Kui naaber kodust ära, võta enda poolt see pesa maha, lõhu õhuke segukiht maha ja oledki naabri elektrijuhtmete juures.

Ma nagu sain aru, et tegemist on paneelmajaga.
                      Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                      Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Originally posted by mogo@Dec 16 2004, 20:50
                        Sinu ja naabri korteri mõnes ühises seinas peaks olema mõni 220 pistikupesa.
                        Samas kohas on pistikupesa ka naabri juures. Kui naaber kodust ära, võta enda poolt see pesa maha, lõhu õhuke segukiht maha ja oledki naabri elektrijuhtmete juures.

Ma nagu sain aru, et tegemist on paneelmajaga.
                        Ja on küll, kuid mitte sealt ei saa muusikakeskus toidet. Seega erilist vahet pole kui selle pistiku kätte saan, kui just ei taha elektrit varastada.

Comment

Ma ei ole halb inimene aga olukord on sundinud mind leidma mingit teist väljapääsu

To HOTSEPP. Halb oled sa tõepoolest. On antud piisavalt korrektseid vihjeid, kuidas olukorda lahendada. Eesti riigis on olemas seadlusandlus, mis selliseid konfliktsituatsioone reguleerib.Sinu põjendused, et politseist pole abi on ebakorrektne. Kui Sa ei oska asja lahendada, siis on see Sinu probleem.Pole mõtet otsida abi ebaseduslikuks tegevuseks sellisest tehnilisest foorumist ,nagu see siin.Pealegi pole võimalik ei teoreetiliselt ega ka praktiliselt Sinu poolt tõstatatud küsimusele lahendust leida.Pealegi kui leiad oma arvates mingi lahenduse lauslolluse teel, siis kannatavad ka selle tõttu teised, kes seal majas elavad .Sellisese probleemi lahendamine, Sinu poolt soovitud viisil ei ole õige ja on vägivaldne.

1. Fkseeri ära , kuup. kellaeg, ja sündmuse kestvus. soovitatavalt mitmel korral.
                          2.Kirjuta kohalikule politsei jaoskonna prefektile KIRJALIK avaldus antud sündmuse kohta, kus on äramärgitud aegadel toime pandud kodurahu, või öörahu rikkumine (need on kaks erinevat mõistet) pealegi kui majas on veel inimesi keda antud küsimus puudutab siis ka nende nimed , kort. nr. ja allkirjad.
                          3.Vii isiklikult kirjutatud avaldus korrapidaja kätte ja küsi mis jrk. numbri all see registreeritakse.
                          4. Kui oled alaealine siis lase seda teha oma vanematel.
                          5.Ära esita enam foorumile rumalaid ja vägivalda õhutavaid küsimusi.
                          6.Isiklik soovitus.Kui aega saad ,siis katsu areneda veel ja seda mitmel põhjusel.
                          7.Kui arvad, et sellest kõigest pole kasu, siis kirjuta avaldus kahes eksmplaris ja saada uks politsei peadirktorile.
                          8. oma kodused probleemid lahenda oma jõududega.

EDU Sulle oma probleemi õiglasel ja rahumeelsel lahandamisel.

Loodan et Sa oskad lugeda ja mõelda.

Ja kui sellest kõigest abi pole, no vaheta siis korterit.

Comment

Ma põhimõtteliselt Humaxiga nõus. Kui kippuda teise vara kallale siis lõpuks rahurikkuja õige mees ja sina maksad kahjud kinni. Aga seda tean ma ka kindlalt, et politsei ei taha sellistesse "kodutülidesse" sekkuda. Soovitavad ise hakkama saada. Kutsuvad su eemale ja ütlevad, et ütlen seda sulle kui mittepolitseinik: "anna tappa aga nii et sandiks ei löö". Kuid enne drastiliste meetmete kasutuselevõtmist kindlasti tasub proovida kirjalikku avaldust, millele on lisatud usaldusväärse mõõturiga sooritatud mõõtmised, mis on sooritatud kellegi tunnistaja juuresolekul.

Comment

Just nimelt! Fikseeri möla aeg ja võimalusel ka helirõhk. Mõõtja saad ehk isegi kusagilt laenata. Kasuta tunnistajaid. Avaldus kindlasti kirjalik. Muidu pole Sa tõesti ise parem.
                              Aga IR-väljalülitajat võiks minu meelest katsetada küll. See ei peaks mingi seadusega vastuollu sattuma.

Humax-ile: see korterivahetuse mõte polnud just parim, saad ju ise ka aru.
                              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Humax-ile: see korterivahetuse mõte polnud just parim, saad ju ise ka aru

saan küll, kehvasti kui huumurimeel on kännutaga kinni ja inimene palub jumala keeli asjale lahendust ja ei saa oma probleemidest jagu. pealegi on igasuguseid kogemuste jagajaid jalaga segada. mida siis veel, no vaheta korterit irrww :angry: :angry: :angry:

PARIM MÕTE..........

Comment

Working...
                                X