Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

igiliikur

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vs: igiliikur

    ja siis võiks olla bussis veel mingid vändad, et kes tahavad tasuta piletit, peavad mingi koguse energiat hoorattale juurde väntama

    Comment


      Vs: igiliikur

      Ma tõesti ei tea, kas see on tõsi kuid legend räägib Edisoni kohta nii. Tal olnud aiavärava küljes miski ratas, mis tegi värava avamise jube raskeks. Küsinud siis keegi et mis totter ratas see on. Edison seletanud et näe, pole ta midagi totram inimlikust uudishimust: iga värava avaja pumpab paaki x liitrit vett. Head mõtted kipuvad ikka korduma....
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

      Comment


        Vs: igiliikur

        Ma olen kuulnud sama anekdooti. Leiduri sõbrad näevad kuidas leidur suure vaevaga avab suvila ust ja siis naeravad et ta pole midagi selle probleemi lahendamiseks teinud. Ja leiduril olevat sama seade.
        Aga see et see Edisoni kohta käib, kuulen esimest korda.

        Comment


          Vs: igiliikur

          nali naljaks, aga ma mõtlesin endamisi jõusaalis erinevaid masinaid ringi ajades energia raiskamise peale. trepimasin näitas mul 80W, mingi kogu keha treenimise jurakas(nagu teleturus) 75W, jalgratas oli vist ka kuskile alla 100W... kusjuures mina pole mingi sportlane ja seega saavutan neil jurakatel pisikesi võimsuseid. masinate reguleerimine käib paneelilt ja on elektrilise juhtimisega, enamasti aetakse mingeid asju ringi ja siis masin püüab seda etteantud parameetrite järgi takistada(soojuseks ajada). selle asemel võiks ju seda energiat kuskile salvestada ja kasutada nt jõusaali valgustamiseks. päevasel ajal ei pea tuled põlema, aga iga liigutus mingil masinal tekitaks mingi koguse energiat, mis siis peaks ilusti katma õhtuse aja, eriti veel, kui õhtuti seda lisaks pumbatakse. loomulikult peaks selline süsteem olema fiksvõrguga ühendatud, et vajadusel katta puuduolev energiahulk, aga teoreetiliselt saaks päris palju energiat kokku hoitud. puuduseks ilmselt kujuneks seadmete hind, aga need pole nagunii odavad ja kõik uued leiutised on alguses kallid olnud ja kaotavad hinda alles massidesse levikust tingituna, kui tootmismahud lakke kasvavad.
          eriti keeruline ei tohiks ka olla elektroonikat häälestada muutuva aktiivsusega tegevusele - tuul ei ole ka ju kunagi tuuliku jaoks samas suunas ja sama kiirusega
          viimati muutis kasutaja reuter; 07 m 2007, 14:05.
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

          Comment


            Vs: igiliikur

            Aasta alguses oli endal selline idee: Kuna fosiilkütuseid väheneb, siis energiajaamadele tuleb leida asendus. Mõtlesin et äkki inimesed lähevad kuskile trenažööridele, väntavad seal paar tundi ja laevad mingeid akusid ja saavad selle eest raha. Ehk siis vabal ajal igavus peale tikub, siis väntama ja raha tegema!

            Aga praegu pead niisama väntamise eest maksma ja sellised kui asjad tõesti tuleks, siis sina sealt siiski vaevalt mingit raha saaks

            Comment


              Vs: igiliikur

              Fossiilkütused vähenevad ja varsti on otsas, bensu hind enam arvatavasti ei lange vaid hakkab üha kiiremini lakke tõusma. 70'nendatel ennustati et 30 aasta pärast on maapõu naftast tühi!

              Mõtlesin et äkki inimesed lähevad kuskile trenažööridele, väntavad seal paar tundi ja laevad mingeid akusid ja saavad selle eest raha.
              neid inimesi peab ikka vääääga palju olema

              Palju loogilisem on rakendada alternatiivseid energiaalikaid elektri saamiseks(vesi, tuul ja päike).
              Wtf?

              Comment


                Vs: igiliikur

                väntad 10 tundi 100W genekat ja saad 1 krooni. Lihtsam on prügikastides t taarat otsida ja teenib rohkem . Aga kui 10k inimest väntaks, siis saaks megawati kätte! Tuleb hakata Aafrikast neegreid importima. Need on nõus toidu eest ükskõik, mida tegema.

                Comment


                  Vs: igiliikur

                  Kui juba jutuks tuli, siis võiks juba loomad generaatorid ringi ajada läbi reduktori, loomadeks võiksid olla hobune, pull või mõni muu elajas. Et elektrid saada võiks vangid tööle panna vastu tasuks lasta nad varem vangist välja. Mõelge vaid siin Eestis on nii kui nii sama palju vange, kui Põlvas inimesi.
                  Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

                  Comment


                    Vs: igiliikur

                    Siis ei mõõdetaks vanglakaristust enam aastates, vaid kWh-des

                    Comment


                      Vs: igiliikur

                      see sobiks hästi roolijoodikutele.et ajad seni hooratast ringi,kuni 18000 krooni eest elektrit toodetud.

                      Comment


                        Vs: igiliikur

                        Esmalt postitatud kreeklane poolt
                        see sobiks hästi roolijoodikutele.et ajad seni hooratast ringi,kuni 18000 krooni eest elektrit toodetud.
                        voh, vähemalt üks hea mõte

                        Comment


                          Vs: igiliikur

                          Sellise riistapuu nimi oleks siis "higi liikur"

                          Comment


                            Vs: igiliikur

                            Jutt kisub väga geniaalseks. Aga kas juba praegu vangid ei teeni käsitööga raha mille nad välja saades kätte saavad? Ei tea seda värki, aga nii on kuskilt kõrvu jäänud.
                            To hr. Klaas: Ma ei mõelnud et inimesed väntaksid voolu otse elektrijaama asemel, vaid toetaksid elektritööstust nagu praegu tuulegened/päiksepatareid/tammid.

                            Muide, aasta alguses (või eelmise aasta lõpus) oli TV3 seitsmestes uudistes igiliikur. Meestele oli lubatud peksa anda, saadeti ähvarduskirju jne. Rohkem pole sellest räägitud. Oli see siis kah butafooria?
                            viimati muutis kasutaja denry12; 07 m 2007, 22:58.

                            Comment


                              Vs: igiliikur

                              Okei siis ma pole mingi geenius füüsikal ja ma ei tea palju. Mul on kodus akvaarium ja nuh et puhas oleks siis tuleb selle vett aegajalt puhastada. Vee puhastamiseks on mul vee välja pumpamiseks üks voolik. Nuh põhimõte selline,et ma siis tõmban mingisuguse pumba või siis minu puhul suuga vee käima voolikus ning edasi voolab vett ise ühest anumast teise ilma et ma midagi teeks. Tekkis siis selline mõtte,et kui nüüd teha sama trikki niimodi ühes anumas ning lisaks vahepeale vooliku vahele mingisuguse laeva kruvi sarnase värgendi(muidugi sada korda väiksema) mis liiguks veevoolu peale. Vesi anumas ringleks koguaeg midagi kaotsi ajamata ning selle kruvi liikumisest peaks saama toota ju mingit energiat??

                              Tean, et tekst on ülipikk,segane ja arvatavasti puhta lollus aga tahaks siis mõndadelt targematelt kah teada, et kas see oleks võimalik.

                              Comment


                                Vs: igiliikur

                                Ei oleks.

                                Comment

                                Working...
                                X