Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

igiliikur

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vs: igiliikur

    CERN on ikka väga open source. Kui poleks siis ega seda foorumit ka sellisel kujul ei oleks.
    Väita et teadus on väänatav ja et teadus on majandusharu on absurdne. Matemaatikat EI SAA KUIDAGI väänata. Eestis on teatud ringkonnad "teadlasi" kes "teevad teadust" ilma igasuguste tulemusteta ja sisuta, kuid ega ei saa tingimusteta teadlasteks lugeda igat lolli kes ennas niiviisi nimetab. Ka akadeemilised teadlased (päris teadlased) elavad peost suhu, kuulsad nimed on tegutsenud sõna otseses mõttes pommiaugus (nt. Schwarzschield) või käinud ringi silmad näljast punnis.
    Overunity tegelaste iseloomustav omadus on just tehtu ja olemasoleva MITTETUNNISTAMINE selle MITTEMÕISTMISE tõttu. Sa võid kirjutada 100 lehekülge uusi "tõlgendusi" Tesla arvutustest ja Maxwelli võrranditest, kuid kui seal on kasvõi ÜKS viga siis on tegemist pahnaga. Ja kui seal on ÜKS mittetõestatud hüpotees siis tuleb see enne tõestada, kas katsega või matemaatiliselt. Katsega on kindlam.
    Olen kindel et tegelikult on ka CERNi palgalehel vähemalt 50% inimestest põhk ja ballast keda võiks samahästi minema peksta. Kuid eks seda teatakse ja võetakse kui statistilist paratamatust.

    Comment


      Vs: igiliikur

      Einstein ja Hawkins just näljapaistetuse all ei vaevelnud Neil jätkus vahendeid ja mitte vähe. Väga palju määrab ka keskkond kust tuled/pärit oled.
      Vaesem teadlane on oma lennukate ideedega üksi, lihtsalt põlve otsas avastusi eriti ei tee ja kui "rikkamad vennad" arvavad idee olevat absurdse, siis tulebki "uuesti oma binokkel kätte võtta ja kaugeid galaktikaid uurima hakata"..

      Comment


        Vs: igiliikur

        Ilmselt ei tunne sa siis ajalugu. Mõlemad olid suure osa elust vaesed nagu kirikurotid.

        Comment


          Vs: igiliikur

          Need kuradi leiutajad on mu täielikult välja vihastanud, et nad on must ette jõudnud . Näiteks ise olen igiliikuriga tegelenud umbes viis aastad, näiteks selline asi, et laua jupi külge oli endal kammitsatega kinni pandud kaks mikromootorid üks oli generaator ja teine oli mootor, mootorile suur rihmaratas töötas ka hoorattana, generaatorile väike rihmaratas. Eesmärk oli siis selline, et see kah tööle läheks aga ei läinud ja lõingi käega sellele. Kui ma avastasin, et seda on enne minu sündi juba tehtud, vat siis tekkis suur viha nende leiutajate vastu, siis olin umbes 10aastane. Kes on näinud neid köögiviljade lõikajaid, näitab kah kanal kahe reklaamides, need on nagu muna viilutajad. Mõte tekkis üks aasta enne seda aga näet ära nad jõutsidki leiutada. Tänu sellele, et ei olnud raha ja patendiamet kah liiga kaugel . Ja siin ma nüüd jällegi olen nagu üks tavaline koolipoiss. Omadest elu kogemustest ütlen, et leiutamine ei tasu ära, selline ongi realsus. Aga vaja Jaan Tatikad kah taga teha. Näiteks ise kasutaks ehk trafode kerimisel kihtide vahel küpsetuskiled hea õhuke ja kuuma kindel aga ma ei tea kas ma olen esimene kes tahab nii teha või on juba tehtud aga pärast seda juttu ma pole nii kui nii esimene.
          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

          Comment


            Vs: igiliikur

            Kahju et humanitaarharidus tehnika pärast kannatas. Ehk ikka proovid eesti keele õigekirja algtasemel omandada ?

            Comment


              Vs: igiliikur

              Mõne mehe jutt allub juba diagnoosile.Stephen Hawking on põhk!Kas sul KaruTEC on mania grandiosa või delirium dremens?Juhi oma laborit ja ära taha olla kõigile inkvisiitoriks.Miks sa ise CERN`is ei ole.Potensiaali paistab sul jätkuvat?

              Comment


                Vs: igiliikur

                Kirjutatud teksti lugemisega on probleeme ?

                Comment


                  Vs: igiliikur

                  Mis mõte on jahuda neist igiliikureist kui on teada, et sellist sedadet ei ole võimalik valmistada ei teoreetiliselt kui praktiliselt!? Parem võiksid targad mehed arutada selle üle kuidas tõsta näit. bensiinimootori kasutegurit 20% kasvõi 70%.

                  Comment


                    Vs: igiliikur

                    hehee, nyyd on kärss ka idioot. Karu ja kärss!!!!!!!!!!!!!!
                    Erilahendused.
                    PS või mail.

                    Comment


                      Vs: igiliikur

                      Esmalt postitatud Kartul poolt
                      Loomulikult usun CERNI asju (st võtan teadmiseks)..
                      See tähendab, et siiski ei usu ja loodad, et keegi mees metsast tuleb millegi paremaga, näiteks igiliikuriga välja? Need ajad on ammu möödas kui üks imimene midagi suurt leiutamises või teaduses ära tegi. Tänapäeval on kõik fundamentaalne väga kallis ja toimid kümnete või sadade inimeste koostööna.
                      Eriti teevad mulle nalja need mehed kes üritavad "väga kavalalt" püsimagneteid pöörlema seada ja seejuures vaakumit polariseerides energiat saada. Teine samasugune seltskond üritab sama asja läbi trafo (MEG) kätte saada. Nad aga unustavad ära kui suurt energiat oli kunagi vaja, et sellistele virtuaalsetele osakestele üldse jälile saada eksperimendiga rääkimata mingist energia saamisest.
                      Aga klounaad jätkub, võtavad veel paar magnetit ja ongi kohe olemas COP 485% nagu Steorn kinnitab.


                      Esmalt postitatud Kartul poolt
                      Nt: http://www.overunity.com/

                      Okey, nad väänavad kohati mõisteid või mõtlevad neid ise välja ja nende hulgas võib olla palju spetsiifilise hariduseta huvilisi jne - aga mitte keegi neist pole omakasu peal väljas (noh, mõned erandid on silma hakanud, aga need pannakse üldiselt paika). Ma keeldun uskumast, et need tüübid on seal viimseni äärmised võhikud ja debiilikud, kes endale aru ei anna mida teevad.
                      Umbes sama asi miks inimesed Tevalo foorumisse kirjutavad, nad lihtsalt tahavad. See aga ei tähenda et kõik see mida kirjutatakse on puhas tõde.
                      Teine asi miks see overunity.com koos seisab on lihtsalt business. Foorumi pidaja on ise umbes poolte teemade autor ja esimene jaotus on kohe "Store". Veel üks väike auk turul leitud kuidas võimalikult palju klikke koguda.

                      Comment


                        Vs: igiliikur

                        about overunity.com

                        Porno ja rämpsureklaamide vahelt jäi silma mingi postitus:


                        --------
                        Basically you add some series diodes to both wires of every coil. This allows the electric field to build and hold at phenominal levels. This is not the same as step charging a capacitor. Stick your oscilloscope probe on metal objects feet away and observe the 5-10V (not millivolts, volts) oscillations on these objects. Exactly the same circuit but with the diodes shorted does not exhibit these oscillations on distant metal objects. You can only pick up millivolt mains oscillations at 50hz (60hz for those with 60hz mains AC).
                        ----------

                        Ei taha teadagi kuhu seda ossiproovikut veel stickida võiks... Hea ja kerge on olla loll.

                        Comment


                          Vs: igiliikur

                          Mis saa õiendad mu kirja vigade üle. Ilusti ja aeglaselt tuleb lugeda. Kuhu sul kiired?
                          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

                          Comment


                            Vs: igiliikur

                            Esmalt postitatud RaunoK poolt
                            ...Ilusti ja aeglaselt tuleb lugeda. Kuhu sul kiired?
                            Oehh. Tegelikult oleks võinud kirjutada hoopis sedasi:
                            Esmalt postitatud RaunoK poolt
                            ...Ilusti ja aeglaselt tuleb kirjutada. Kuhu mul kiiret?
                            Viimasel ajal on düsgraafia ka selles foorumis plahvatuslikult levima hakanud. Varsti peab hakkama netist otsima faili Translate_MSN_to_Estonian.exe Üks viimaseid kantse variseb.

                            Aga muidu on lõbus aadrilaskmine selles teemas.
                            viimati muutis kasutaja Padasonic; 19 m 2007, 00:44.
                            Harjutamine teeb harjutajaks.

                            Comment


                              Vs: igiliikur

                              Esmalt postitatud andreie poolt
                              Minu parima teadmise kohaselt lööks töötav igiliikur teadusmaailmas lained mis mühin. Kui Sa ise ei julge ideega välja tulla, anna mulle töötav igiliikur ja ma lähen sellega sinna, kuhu vaja ja ei anna alla enne, kui põhikooli füüsikaõpikutes on igiliikur sees!
                              Siis peab see igiliikur olema selline, mida oleks võimalikult raske või parimal juhul võimatu kasutada relvana. Siin mailmas on ju küllalt ahve, kes sooviksid maailmas kõik inimesed oma orjadeks muuta või koguni terve selle planeedi siit universumist koos iseendaga hävitada...
                              Noh, ja kui tõesti ei saa asja kasutada massihävitusrelvana, siis saab seda ikkagi kasutada orjastamiseks... Röövib mingi bande sinult selle "mänguasja", lööb su maha, loob oma energiakontserni, hakkab reklaami kaudu sisendama inimestele, et "õige mees tarbib vaid meie energiat" ja siis on kaks võimalust:

                              1) Kehtestatakse võimatult odav hind nagu oli nõuka ajal tuumaelekter. Jah, siis kõik mugavusest liituvad ja saavad, mis vaja...
                              2) Suures ahnuses kehtestatakse isegi kordades kõrgemad hinnad. Sel juhul vaesemad tõesti saavad ehk vaid niimoodi läbi, et panevad oma õue posti otsa või oma krunti läbiva oja peale autogeneraatoriga turbiini...

                              Seega praeguses ühiskonnas on parajalt ohtlik omada selliseid asju.
                              viimati muutis kasutaja paadikapten; 20 m 2007, 10:12.

                              Comment


                                Vs: igiliikur

                                igiliikur=maailmalõpp

                                mina olen selles kindel.

                                pmst kui keegi igiliikuri valmis teeb, siis on seda võimalik ka kõigil teistel teha, ykskõik kuidas sa kaitsed või hoiad.
                                ja igiliikur oleks justkui rahamasin, mis piiramatult pappi välja pillub.
                                mina isiklikult käin 90% tööl selleks, et pappi saada, kurb tõsiasi jah.
                                aga ka säästumarketi myyja ja kojamees kaäivad tööl selleks.
                                kui neil yhel hetkel on piiramatult pappi, siis yks hetk ei tee keegi tööd, siis keegi ei tooda midagi (raha on ju klientideta) ja ongi p¤¤¤e majas.
                                Erilahendused.
                                PS või mail.

                                Comment

                                Working...
                                X