Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

FL studio lisa?+ teie tehtud lood

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

lugu on ka poiiratud võimalustega, kuna kasutasin peaaegu ainult fl studio sämpleid, oskab keegi anda linke sämplite jaoks?
    tel 53729764

Comment

Adobe lehel peaks neid hulgi olema. Vabalt laetavad. Omal ajal tirisin neid suht plaaditäie sealt. Linki ei leidnud kahjuks.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kes sämpleid tahab ise teha, võib minult ära osta FatMan analoogsyndi. Vaadake internetist infot. Mikroprotsessori osa ei funga, analoogosa ok - tegin prose emulaatori ja custom progise. Viimased paar aastat diivani all vedelenud. Olge lahked, aretage edasi. Vokooder on kah diivani all, Paia oma. Hind on 50% Paia hinnast.

madis@volta.ee

Comment

Offtopic: aga mul tekkis küsimus, ise kasutan pillide salvestamiseks sellist programmi nagu Cubase sx, muidu kõik hea aga tekib probleeme trummide salvestamisega seega tekkis mõte et teen need kohe arvutis valmis, pole muidugi see mis vaja aga ajab ära, üx võimalus oleks teha midi failist need trummid valmis aga vat nüüd tekib küsimus millega see midi fail viia üle wav failiks, kui trummi simulaatoris on saavutatud vajalik sound. Ja üldse on kellegil pakkuda häid trummi simulaatoreid ja programme :blink:

Comment

minuteada oli FL lehel tasuta laetav trummisimulaator ja mingi oli ka FOL studiosse sisse ehitatud, seal samas saadgi midi faile avada,salvestada või siis waw failiks salvestada.
            tel 53729764

Comment

Tean, et saab ka kvaliteetsemalt (ega vist rauasüntide ja effektide puhul muud ei saagi) kuid olen laisk.
              Kui vaja teatud instrumente midi-st Wavi konvertida, siis panen mingi proge salvestama helikaardist "What U hear" ja siis hiljem Midi mängima.
              Lõpus on vaja veidi peenemat näputööd faili lõikamisel.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Nu kaevasin küll vana teema välja a see oli ka ainuke kus vist FL-st juttu ja omaloomingut sai hindamiseks üles panna.
                Ise olen muusikat meisterdanud juba üle 5 aasta ja eks oskused tasapisi tulevad.
                Hetkel ei sa neid teoseid siin kuulata aga kui ommikul koju jõuan kuulan nii palju kui neid siin kätte saan.
                Sampleid ise tirin muidu eMule-ga, sest need vabavara sampled pole sittagi väärt.
                Siin siis minu mõned lood - kuulake/hinnake ja mis kõige oodatum - kritiseerige

3 Uuemat lugu siin

Comment

*klippide lõikamisex: All Sound Recorder XP (seal veel kaasas all sound editor)
                  *klippide salvestamisex: Digital Sound Recorder
                  *FL5'l on veel selline asi, millega saab hakkida muusikat (Beat to slice: File - Import - Beat to slice sellega saab hakkida vaid *.WAV tyypi)

ja siis yx väike uuem asi mul endal (klipp)...: väike klipp SIIT

Comment

Originally posted by Dj-E@Mar 23 2005, 10:47
                    Nu kaevasin küll vana teema välja a see oli ka ainuke kus vist FL-st juttu ja omaloomingut sai hindamiseks üles panna.
                    Ise olen muusikat meisterdanud juba üle 5 aasta ja eks oskused tasapisi tulevad.
                    Hetkel ei sa neid teoseid siin kuulata aga kui ommikul koju jõuan kuulan nii palju kui neid siin kätte saan.
                    Sampleid ise tirin muidu eMule-ga, sest need vabavara sampled pole sittagi väärt.
                    Siin siis minu mõned lood - kuulake/hinnake ja mis kõige oodatum - kritiseerige

3 Uuemat lugu siin
                    run away: lugu on peris hia...pisut liiga yhte patternisse langeb muidu

sonata for piano no 14: algus on kuigadi imelik...lõpus akkab juba mõnusalt looma muuseas...sinna sobix jõlehästi mingi vokaal

apollo 13: on noh...suht hea...bassi ja bassitausta pattern õigetsipa yhtlane

nimed on kuidagi sellised suht kasutuses (Run Away siis Linkin Park'i lugu ja Apollo 13 siis Concord Dawn'i lugu)

Comment

Dj-E: soovitaks sul enda tarkvarasee väikese uuenduse teha... näiteks reason 2.5 näol
                      Ise olen ka umbes 5 aastat jännanud sellega.

Mul endal sai ka mõni päev tagasi peaaegu valmis üks lugu:
                      minu versioon loost, mida paljud teavad - Madpac - Enjoy The Silence

Comment

Originally posted by nokats@Mar 23 2005, 14:20
                        Dj-E: soovitaks sul enda tarkvarasee väikese uuenduse teha... näiteks reason 2.5 näol
                        Ise olen ka umbes 5 aastat jännanud sellega.

Mul endal sai ka mõni päev tagasi peaaegu valmis üks lugu:
                        minu versioon loost, mida paljud teavad - Madpac - Enjoy The Silence
                        Ei ma ei lähe kohe mitte mingil juhul Reason-ile üle ja veel eriti 2.5-le. Reason 3.0 oli mul korra pc-s ja sama kiirelt lendas kus kurat.
                        Pole vahet millega teed vaid kuidas teed.
                        Reason-i ja FL-il pole enam vahet, sest nad on võrdsed kui oskad FL-i kasutada.
                        IMO Fruity on etem ja lihtsam. Kui on korralikud VSTi-d siis saab ka väga hea loo valmis teha.

hYpNoTiZa-le

Nimed on tulnud sellest, et mis tunded see lugu tekitab.
                        Apollo 13 nimi on siis tulnud sellest, et kasutasin sealt filmis võetud sampleid.
                        Sonata For Piano meloodia ja nimi on siis võetud samanimelisest Beethoveni teosest.
                        Run Away lihtsalt suvaliselt :P

Aga Concord Dawn rulez 100-ga
                        Linking Park jälle imeb 100-ga

Comment

oma lugudega ei anna veel isegi võrrelda mitte,ex asi vajab harjutamist. leidsin,et ka FL studio 5 on võimalik alla lisada waw klippe, mida saab siis sisseehitatud editoriga muuta.
                          tel 53729764

Comment

Ma ei oska Fruity-s seda Automation-it kasutada :P
                            Tahaks, et filtrid liiguksid nagu lainetades ja seda ma ei oska nii panna :P
                            Selleks kasutan nüüd Cool Edit Pro 2-e
                            Ex see üx kilplase mäng ole a muud ei jää üle

Krt eriti ei kipu ise FL 5 kasutama... seisab niisama pc-s
                            Olen ustavaks jäänud versioonile 4.5.2 :P

Comment

reason 2.5 on olemas, aga seisab lihtsalt nurgas...veic mõtetu on kasutada...FL5 palju etem minumeelest...kasutasin kunagi 4.5.2'te aga ikkagi 5 etem
                              õigus...CD laseb mõnuga...ja muu dnb

Comment

Mul misgi Logic 5.5 seisab kah pc-s aga sellega ei oska midagi teha ja ei viitsi uurida kah eriti seda :P
                                Olen ikka FL patrioot

Comment

Working...
                                X