Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

FL studio lisa?+ teie tehtud lood

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Dj-E@Mar 23 2005, 18:55
    Mul misgi Logic 5.5 seisab kah pc-s aga sellega ei oska midagi teha ja ei viitsi uurida kah eriti seda :P
    Olen ikka FL patrioot
    proovisin kah seda logic'ut...eisaand mina sest aru...minema kohe see

Comment

FL'i heli lihtsalt ei meeldi. Reasonile üle minnes oli kohe heli erinevus tunda Reasonis annab ka väga häid sünte ja asju väänata, ilma VST'ta.

FL's on automation väga lihtne: kõigepealt valid ühe vaba Pattern'i, siis valid nupu, mida keerata tahad ning siis valid parema hiire klahviga klõpsu tehes Edit events. Seal saad juba hiirega ise seda rada vedada, et kas nupp keerab ennast automaatselt ülesse või allapoole. Ja nii lihtne see ongi

FL'ga saab muidugi ka väga häid lugusid teha ja Eesti mõned kõvemad tegijad kasutavadki fruity't, aga mulle endale tundub reason lihtsam

Comment

ainukese puuduse, kuid vahel ka kasulikuna näiva muutuse FL5 leidsin piano editoris, kus seda heliklippi "joonistad" et nüüd saab alustada ka poole ruudu(või veerandi) pealt, mis varem puudus, kuid kui on vaja neid täpselt kindla vahega sättida, on jälle rohkem tööd.
        ehk kui fl täiesti selge on, saab ka mõne kuulatava loo tehtud.
        tel 53729764

Comment

Originally posted by Mauro@Mar 24 2005, 18:28
          ainukese puuduse, kuid vahel ka kasulikuna näiva muutuse FL5 leidsin piano editoris, kus seda heliklippi "joonistad" et nüüd saab alustada ka poole ruudu(või veerandi) pealt, mis varem puudus, kuid kui on vaja neid täpselt kindla vahega sättida, on jälle rohkem tööd.
          ehk kui fl täiesti selge on, saab ka mõne kuulatava loo tehtud.
          Mitte ei puudunud see featuur varasematest FL-dest.
          Ntx FL 4.5.2-l on see täiesti olemas aga see ei ole lihtsalt Defauldina peal nagu FL 5-s.

nokats
          Krt suured tänud - on jah lihtne - krt ma mitu aastat FL-i kasutanud ja nüüd alles sain pihta :blink:

Comment

Kaevasin küll vana teema ülesse, aga tahtsin teada, et mis te arvate. kas olen arenenud?.

lugu
            aga lõpp tuli nati kahtlane.
            tel 53729764

Comment

et siis sai kah midagi lõpuni keeratud... :
              näpi SIIT

maurole:
              see oli sul kuidagi väga tyhjavõitu...tundus kui olex see tehtud ainult 2 elemendiga...

Comment

mauro.

"basstrumm" oli kohe eriti närvesöövalt koleda häälega, klahvid igavad... träänsuks ma seda asja ei nimetaks. aga esimene arendus oli kena.. ja viimased 12 sekundit täitsa kohe meeldisid. arengust ma ei oska midagi kosta ei teatunne varaseimaid aretusi, aga ruumi vast ikka on sellejaoks.

Comment

nyyd siis väike koostöökene...mina ja mauro siis saime miski asjaga hakkama...
                  kes julgeb, kuulab...
                  tegemist siis minu arvestuse kohaselt kahtlase Electronic House'iga

TIRI SIIT!!!

feedback oodatud

Comment

Teie koostöö vili tekitas minus une. NAgu selline ühtlane värk, paar korda tuli mingi muutus siis läks sama musoon edasi. Kuna ise ei oska midagi siis tublid, arenete küll.

Comment

ega siis kriitika vastu pole midagi, öelge kõik halb kohe välja,siis teab,mille kallal rohkem tööd teha ja ennast arendada.
                      tel 53729764

Comment

Originally posted by Mauro@Jun 14 2005, 15:37
                        ega siis kriitika vastu pole midagi, öelge kõik halb kohe välja,siis teab,mille kallal rohkem tööd teha ja ennast arendada.
                        indeed :P
                        unine? pmslt house ongi unine verk...
                        ja maja kohta on muutuseid kyllaga...ma arvan...
                        aga ei vaidle...pyydleme edasi paremuse poole!

Comment

peale unisuse veel mingeid vigu on?
                          tel 53729764

Comment

hauss ja unine.. mjah.. võrreldes millega. ja haussi on igasugust.. see on jah mingi elektriline kõva maja või midagi sellist. teema on natukene igav tõepoolest house on siiski jatsuka algmega värk tahab teema arenemist..

Comment

Minu mõned digimuusika rajad siis.
                              Kõik on omamoodi katsetused nii et iga lugu eri stiilis.
                              http://www.hot.ee/zpeed/hau.mp3
                              http://www.hot.ee/zpeed/neu.mp3
                              http://www.hot.ee/zpeed/trau.mp3

Minu kommentaarid:
                              1. lugu plaanis natuke pehmemaks teha.
                              2. lugu ei kavatse rohkem muuta
                              3. suht poolik, meloodiast mingi 25% ja üleminekud- värgid-särgid tegemata.

Comment

1. tundub olevat mingine elec. funk... omamoodi mõnus...
                                2. jungle? atm? way too tyhjendatud prygikasti moodi
                                3. speecore??? fl 5'ga kaasasoleva loo vokaal (hyp: edit)
                                liiga kiire...proovi aeglasemax teha!

Comment

Working...
                                X