Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

FL studio lisa?+ teie tehtud lood

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuulasin kah ajaviiteks millega rahvas tegeleb. Mul on mõni soovitus:
    a) ärge üritage kõike ühe looga ära öelda - ei pea olema 16 rada ja 20 meloodiat. Võib teha mitu lugu.
    b) mõelge, mis tunde see muusika peaks tekitama. Muidu võib viltu kiskuda, illustreeriv näite oleks AE:Incunabula. Pooled lood on vasikavaimustusega tehtud (ehkki kõlavad hästi) ja teisel poolel on tunne ja vägi sees. Enamikel muusikutest seda võimet ei ole, sihitakse ikka tehnilist täiuslikkust ja ideaalset kõla, tulemuseks on tühi kest (vaadake MTVd). Aga muusika headus ja tehniline keerulisus ei ole kunagi seotud. No kuulake nt. AFX SAWII 1cd t2 ja ülejäänud lugusid

Muidu kõlasid eelnevad lood päris muusika moodi, midagi halba ei saa öelda.

Comment

Originally posted by Mauro@Aug 22 2005, 00:13
      viimane lugu, erineb eelmistest tublisti, isegi endale veidi meeldis

ülejäänud lood siis:siin
      Muidu tore lugu kuid sees palju harmoonia ebakõlasid... võibolla nii peabki olema ?

Edit: eks ma kergita kah oma saba . Viimane laul hetkeseisuga.
      Viimasel ajan saan tegeleda sellega kui lastakse..
      Edit2:
      ..tavaliselt varajastel hommikutundidel, kui kõik magavad.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

seee vale kõla pole mõeldud nii olema, aga enamus lugudest tehtud varem, enne kui FL Studiot paremini tundma õppisin, eks see ve3el harjutamise asi.
        edit:Eriti pole selleks aega kah, kool ikkagi, enamus ajast Tartus
        tel 53729764

Comment

Kes koera pe*set kergitab kui mitte koer ise.
          Viimane lugu hetkeseisuga . Sa valmis küll nädal varem.

Kuna mul mikker hakkas krõbisema siis läksin uue otsinguile aga otsustusvõimetus ja teadmatus viisid teise lahenduseni.

Muide, hea mikri saab sedasi.
          1. Lähed ostad kõhh-salongist 30 kroonise dünaamilise defenderi. Välimus ilus ja ka juhe enam vähem.,lahtivõetav. poolpulli pärast ostsin. Selgus et heli nagu plekkämbris oleval Selga raadiol ja polegi ime, sest "võnkepool" oli plastmassile keritud traat, mis asetses eema asuva magneti väljas.
          2. Kuna kunagi siin foorumis (vist kasutaja fre ) väitis, et need odavad elektreetkapslid on üllatavalt head, siis sahtlist leidsingi suvalise.
          3. Viskasin defenderi sisu välja , toppisin ekektreedi ümber piisavalt palju porolooni ja surusin asja defenderi kesta.
          4. uurisin sound.westhost.com lehelt kah nende mikrite kohta.
          5. Kuna helikaart on audiophile usb. siis tegin (arvutasin) mikrile suht hea eelvõimu kahe kt3102 transiga. Kahinatase lühistatud sisendi puhul praktiliselt külgeühendamisel ei muutu .
          jne..
          kes skeemi tahab, siis võin isegi anda.

Ahjaa, kui võimalik, soovitage ka mingit head ja mitte ülemõistuse kallist mikrofoni.
          On kellelgi kogemusi ?
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kui soov postitada oma lugusid...saada kriitikat, hetkel siis see: djseidy.pri.ee/foorum

Mikrite kohapealt pole aimugi, muidu üks valge jalaga 29-eek mikker, hea tundlikkusega, krabinaid eriti polegi.
            tel 53729764

Comment

arvutisalongides müüdavad mikrid on niipalju, kui mina neid näinud olen, täielik sodi olnud. Väga odavalt, umbes 400 raha kanti, saab vaarmanist (ewsound.ee) juba odavama otsa shure mikri, mis on juba tehtud nagu korralik profimikker, on ääretult vastupidav ja võrreldes mõne muu firma odavama otsa mikritega ka üllatavalt hea heliga. Samast võib saada ka odavaid behringeri kondemikreid, need vajavad nagu ikka fantoomtoidet.

Comment

Tänan, digital. Kui paremas vormis olen, külastan seda kohta.

To: Mauro

tore asi see foorum seal , kuid kahjuks mitte minu maitsele.
                Muide osa lugusid , mis seal leidus , tunduvad väha heal tasemel tehtud olevat. Müts maha igatahes.

Comment

Kui kaua teil ühe loo valmistegemine aega võtab. Mul endal välgatab vahel midagi, siis kohe Reason lahti ja tegutsema. 4-5 tundi jamamist... siis järgmisel päeval veel natike ja siis "kopp ees", sest ei arene enam midagi. Terve arvuti mingeid 10-15 sek.-seid nn. lugusid täis.
                  Kas olen mina aeglane või kunst nõuabki nii palju aega?

Comment

Sõltub asjaoludest. Mõnest päevast mõne kuuni. Kui päevas umbes pool tundi teha. Lugu ise võib "valmida" ka 10 minutiga, kuid selle ära vormitamine võtab aega.

Comment

Päevaga on võimalik lugu kokku panna, aga selle viimistlemine võtab ikka päevi ja nädalaid. Mul ka hunnik klippe, samas mõne kuu pärast kuulates leiab klippide hulgast isegi midagi head, mis tasuks valmis teha.

Juuliusaugust, sul midagi head kuulata ka on anda?

Comment

Aga uuriks veel seda, kuidas keegi lugusid teeb. Kas ainuüksi Reasoniga on üldse võimalik hea lugu valmis teha? St. kas Reasoniga on võimalik lugu viimaseni ära töödelda või on töötluseks vaja veel mõnda töötlemisproget? Ise arvan, et Reason võimaldab suhteliselt hästi sämpleid töödelda, sest tal enamik effekte olemas.
                        Segane jutt, aga äkki keegi sai aru miskit.

To nokats: Ei saa kahjuks anda, sest ei oma ühtegi kodulehte ja pealegi ei oska netti neid üles riputada.

Comment

Originally posted by juuliusaugust@Feb 3 2006, 22:35
                          Ei saa kahjuks anda, sest ei oma ühtegi kodulehte ja pealegi ei oska netti neid üles riputada.
                          Hot, zone, tele2 ...

Comment

Originally posted by juuliusaugust@Feb 3 2006, 22:35
                            Aga uuriks veel seda, kuidas keegi lugusid teeb. Kas ainuüksi Reasoniga on üldse võimalik hea lugu valmis teha? St. kas Reasoniga on võimalik lugu viimaseni ära töödelda või on töötluseks vaja veel mõnda töötlemisproget? Ise arvan, et Reason võimaldab suhteliselt hästi sämpleid töödelda, sest tal enamik effekte olemas.
                            Segane jutt, aga äkki keegi sai aru miskit.
                            Loomulikult on reasoniga võimalik lugu täiesti lõpuni töödelda. Reason 3.0 sisaldab lisaks kõikidele võimalustele "soundimajanduses" ka lõppviimistlus masteri plokki, millega saad loo ilusti ära kompressida, limiteerida, eq'ga paika sättida ja veel sada imet. Mina isiklikult teen loo reasonis valmis ja lõpuks viimistlen veel Cool Editis või Sound Forges.

EDIT: Lisan ühe enda demo: http://www.dj-madpac.com/m/dirty_morning_demo.mp3

Comment

Ma ise mässan Reason 2.5-ga. Tahaks ka 3.0, kust seda saada ilma, et raha peaks välja käima?

Comment

Piraatlusega siin ei tegeleta, aga eks see reason vahest kuskil käest-kätte liigub, siiski lihtsaim variant on osta, kuigi ta maksab suht palju.

Comment

Working...
                                X