jah, isiklikult reasoniga toetada ei oska, sovitaksin enne tegeleda küll fl studioga, et harjutada lugude valmistamist, kuna seal tunduvalt kergem, ja kui sealt juba tulevad head lood, on hea aeg minna üle reasonile, ja veel paremaid teha. Ehk seepärast sul tulevadki 10-15s lood, kuna programm hetkel liiga keeruline ja enamus aega läheb programmist aru saamiseks ja lõpuks tüütabki ära.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
FL studio lisa?+ teie tehtud lood
Collapse
X
-
Originally posted by KaruTEC@Feb 6 2006, 15:04
Loo headus ei ole absoluutselt seotud tegemiseks kasutatud softi või pillidega.
Mõnikord tuleb osata ka demovariandist maksimumi välja pigistada.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
See isend siin sai tegelikult juba suht ammu valmis, aga mõtlesin, et võiks ka siia selle siiski panna!
Tegemist siis minu ja Mauro omaloominguga, mille näol oleme endid arendanud natukenegi!
Mauro & hYpNoTiZa - Edges
Ja siin veel Dj Seidy "väike" lihv sellele (Djseidy.pri.ee)
Mauro & hYpNoTiZa - Edges (Dj Seidy remix)
Kena kuulamist!
Aga paluks ka paari sõnavõttu selle kohta, saab end jällegi täiendada! Ette tänades!
Comment
-
Seal http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=234194 on ka mõnusat saundi tehtud. Alguses nagu ei usukski, et omaloominguga tegu B-) .
Comment
-
Nu lõpuks sain siis mina ka hakkama oma koduleheküljega. Laadisin sinna paar klippi või õigemini öelda demod üles.
Mussi leiab järgnevalt aadressilt: http://www.zone.ee/juuliusaugust/lood.htm
Comment
-
Kesse peale koera ikka ise oma pe..et tõstab.
Piisab mind nädalavahetuseks üksi jätta ning kaotsiläinud anne pääseb võimule ning tulemus siin:
Unistaja - Oma õnnest kinni hoidma pead
Võibolla see muutub vähe veel..Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Vs: FL studio lisa?+ teie tehtud lood
Kadedaks võtab see teema Aga õnneks sain täna oma arvutisse kah FL Studio. Sain ka nipi kätte, kuidas seal eri saunde kokku panna... kuid paljutki on veel valge ala. Näiteks-kuidas teha lugudele algust ja lõppu? Kuidas salvestada? Kas saab ka salvestada näiteks loo tegemise ajal? Kuidas muuta tulemus näiteks Windows Media Playerile söödavaks (ehk siis wav või mp3 failiks)? Kas saab ka väljastpoolt (arvutist endast, arvuti liini- või mikrisisendist) sinna midagi lasta?
Ühesõnaga-rääkige asjast nii nagu teie seda kasutate. Mis funktsioonid kuskil jne. Ehk kiirendab see mu arengut.
Ja kui heade näitajatega arvutit oleks vaja, et Studio töötaks häireteta? Minul igatahes kipub saunde juurde pannes ja aknaid lahti lüües masinal sekundiks hinge kinni võtma, helis tekivad neil hetkedel katkestused. Mälu hetkel 96 mega ja prose 333 Mhz. Helikaart on mingi ESS, emaplaadile integreeritud, ehk oleks vaja paremat? Kas saab AGP m101 251 emaplaadile eraldi helikaarti panna?
Või kui saaks need heli regullimise aknad kontrolli alla... need hüppavad ise lahti, kui mingi instrumendi juurde panen, ja see häirib masina tööd. Kas saaks panna need aknad nii, et vaid mina määran, mis olekus nad olla tohivad?
Eks ma siis kah panen midagi üles, kui olen ennast arendanud ja neti koju vedanud.viimati muutis kasutaja paadikapten; 24 m 2006, 17:59.
Comment
-
Vs: FL studio lisa?+ teie tehtud lood
tõsiselt .. oma probleemiga pöördu: http://djseidy.pri.ee/foorum
infobaas küllaldane ja FL alast abi saad piisavalt.Isegi kui alustad 0-sttel 53729764
Comment
Comment