Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

FL studio lisa?+ teie tehtud lood

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: FL studio lisa?+ teie tehtud lood

et siis väike patika kodukootud lookene:

Comment

http://paadikapten.googlepages.com/My_Soul.mp3

Lihtsalt oli igav...

Comment

http://paadikapten.googlepages.com/DancingSun.mp3

Atmosfäärilist DnB kraami natuke. Esimene lugu minul, mis on peaaegu täiesti Fruity-välistest (ehk netist saadud) sämplitest tehtud.

Comment

Sai ka nüüd FL'iga esimene katsetus tehtud.
          Edit: kasutatud on ka midi keyboardi, mis ühildub FL'iga ideaalselt ja on minu arust asendamatu seade, kui ise muusikat teha.
          Edit2: pole kasutatud ühtegi loop'i ega sämplit, pillid on ise midi-sse mängitud.
          http://kachin.planet.ee/Ats/chilltune1.mp3

Comment

Need mis õhtul raadio 2-st tulevad on siiski kõrgem pilotaaz ja sellist muusikat teevad õppinud mehed, samuti teevad nad enamus sämpleid ise.
            Eesti on paraku liiga väike ja vähearenenud riik, et siin suuremad massid sellist muusikat austaks. Selles mõttes R2-e ees müts maha.
            EDIT: natuke lisa FL ja isetegemise vallast http://atronic.revenes.org

Esmalt postitatud martinj poolt
            Sämplite kohapealt nii ja naa.Ise tehes in kindel, netist võib igasuguse saasta otsa sattuda. Sikutad pool päeva mingit sämlikogumit ja avastad, et nagu oleks midagi puudu. Näiteks vähe on puhtaid helisid. Kui sämplid on akordidena, siis pole kõike vajalikku või saab teha ainult stiilis lugusid, mis mõnel õhtul raadio kahest tulevad.

Comment

Nonii - palju vett on merre voolanud selle teema algusest.
              Üritasin ka midagi FL studio 9ga teha . Loomulikult templatesid kasutades. Tulemus on siin :Kasutajanimi "unistaja" , parool "laulud" . Ilma jutumärkideta.
              Aga eks ma veel arenen.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Päris vana teema, pole varem märganudki . Kui õigesti aru saan, siis peaks kritiseerima lugusi, mida kuulata pakutakse. Ütlen kohe et ei ole eriline sellestiilikuulaja, mida selles teemas enamjaolt arutatud on. Ma rohkem hip-hopi mees, kes eelistab kõrvale rüübata/kuulata rocki, olenevalt ka loost lähevad ka muud stiilid peale. Kuna ise ka (õppimise arvelt kahjuks) muusika tegemist nikerdan, siis peab "produtsendi" kõrv suutma kuulata ja kritiseerida kõiki stiile.
                Martini lugu meenutas mulle 90nendaid, kuna see on ainuke tema lugu mida kuulanud olen, siis ei saa võrrelda mis parem/halvem on, muidu normaalne aga minu kriitika ikkagi: tundus nagu vokaal oli ainult ühe stiiliga "niiöelda tuunitud", et loos rohkem vaheldust ja vürtsi oleks siis aitab ka see kui teatud sõnade kohti tulistada paremalt poolt ja vasakult eraldi ja tänapäeval on väga popiks muutunud nii vokaalile kui ka instrumentide träkkidele, et nihutatakse parema ja vasaku kanali faase, et laiem stereo-efekt tekitada, selleks ka muid võimalusi, aga teeb muusika ikka mahlasemaks. Muidugi kuna pala oli päris pikk, siis oleks kulunud ära ka see, et sama meloodiat (või muud meloodiat) lisaks mängida sisse ka natuke erinevate toonidega, vahelduse mõttes. Kuna seda stiili ei tunne ja loo tegemise eesmärke ei tea, siis ei julge eriti kritiseerida. Vaatan ka seda, et juba see tekst kisub mul nii pikaks et ei viitsiks ka vist tulevasi lugusi kritiseerida
                Kunagi kuulsin et FL Studio on lihtne ja algajatele parim, proovisin ja ei osanud kasutada, ei saanud pihta lihtsalt. Siis kuulsin kuskilt et Sony Acid Pro on keeruline algajatele ja sihuke edasijõudnute värk, aga sellele sain kohe pihta, vb disainitud minumoodi mõtleva inimese poolt. Ise praegu kasutan Acid Pro 7, vahest harva ka Beatcraft'i, kuigi sama töö saab ka Acidiga tehtud. Vokaalide ja erinevate trummi/meloodia loopide produtseerimiseks olen Cool Editit kasutanud, see Adobe Audition eelkäia, aga vanadel arvutitel töötab väga hästi. Kuid pean vist selle Adobe peale üle kolima sest heli on hakanud Cool Editiga moonutama. kui panen sämpli loopi sinna, ja sellele näiteks mingi reverbi lisan, siis kuulates tekib loopi korduma hakkamise hetkel krõps sisse. kui sama moditud loopi samas programmis multitrackki lisan siis seda krõpsu ei teki, aga kui sealt välja renderdan audio faili, siis tekib kõikuv sahin sisse, ei tea miks, uus install ei aidanud ja ei viitsi enam jamada ka lõpuks peab niikuinii uuele softile üle minema. Muidu peale arvuti ja softi on ka vana süntekas millel midi helikaardi võimalus, aga pole veel helikaardi raha üle jäänud, nii et osad sämplid tulevad sealt analoogi kaudu arvutisse toppida. Muidugi VST on hea asi, kuid ilma midikaardita on nende meloodiate "nootide" käsitsijoonistamine tülikas ja aeganõudev, ning seetõttu ka ei viitsi väga muusikaasjadele veel pühenduda, aga eks kunagi on tehnikat piisavalt ja saan ise ka rohkem nikerdada selle kallal.
                Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Tänan kriitika eestMuide, kui loomeinimesed (liiga palju ) kriitikuid kuulda võtaksid, kaotaksid nad oma näo . Ega ma jah ikka vahest muusikaga (veel) nokitsen. FL studio on jah suht keeruline . Aga eks ma õpin. Tundub, et parem kui Sound Club
                  Huvitav, mul pole siiani Cool editiga mitte mingit jama. Küsimus - ega TEMP kataloogiga ketastel kogemata vähe ruumi pole. See teeb ju iga "undoga" failist koopia
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ega kriitikaga on selline lugu et seda tuleb niipalju omaks võtta kui vaja, kriitik võib avastada vigu mida ise ei märka ja samas kriitika võib teha teise inimese loomingust hoopis enda oma, igaüks jäägu omale stiilile ja muutku seda niipalju nagu loomemoment seda nõuab. Muidu see cool edit avaneb minu vana arvutiga peaaegu sama kiiresti nagu netibrauseri aken. Adobe aga laadis aeglaselt ja vehkis "liivakellaga" kuigi disain on suht sama ainult paar lisavidinat on rohkem, ei tea kuhu see jõudlus läheb siis. Tegelt neid temp kaustasid tühjendan tihti, defragmendin ja puhastan arvutit ka hoolega, sest need p3 läpakad on selle eest kindlasti tänulikud:P.
                    Varsti on tulemas aeg kui teen korraliku formati arvutile ja siis proovin kas probleeme tekib, usun et siis on kõik korras. Muidugi võiksin oma muusikasoftid ja värgid oma jõudlikumale lauakale panna, aga see võtab ühikatingimustes palju ruumi ja viimaselajal on seda lauakat kasutanud sõber ainult oma flopide kirjutamiseks, muidu seisab ilusti nurgas tagavaraks.
                    Muidu oma nikerdisi olen jaganud paarile sõbrale kuulamiseks/kritiseerimiseks ja alguse kraam on tegelt üsna jube praegu üle kuulates ja on hea meel et ei ole päris avalikustanud, tuleb ainult sõprade arvutitest need vanad failid kõrvaldada. Siiani nokitsenud instrumentaalpaladega, teinud neid lühiversioonis nagu toorikuid ja vastavalt pealesobitava laulu jaoks saab neid täiendada ja pikendada. Eks saab näha millal ja kelle sõnad sinna peale laotud saab, vb ka reklaamin siis selles teemas kui piisavalt hästi välja tuleb. Elfa pole küll kõige õigem foorum selleks, aga alati ei pea ainult jootekolb käes olema et juttu ajada
                    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Palju vett läbi Keila jõe Soome lahe voolanud, tõstaks natuke oma "italo disko" tegemise sabaalust. Kõik lood tehtud sel aastal.
                      Listen to Unistaja_mj | SoundCloud is an audio platform that lets you listen to what you love and share the sounds you create.

Comment

Vahelduseks uurin, kas siin keegi veel nikerdab midagi. Eesti digimusahobi harrastajate foorumid kas kustunud või varjusurmas. Rada7 vist veel hingitseb. Raen Väikese foorumis ei toimu midagi. Facebookis on grupp Eesti Eksperimentaalmuusika, kus käputäis huvilisi vahel enda loomingut näitab.

Minu hetkeseis, sound küll endiselt "mudane", sellest ei saagi ma vist lahti: https://soundcloud.com/paadikapten

Comment

Peale MC Leo debüüti pole miski enam endine. Juu siis harrastajad on hõivatud šnitti võtmisega meistrilt.

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                            Palju vett läbi Keila jõe Soome lahe voolanud, tõstaks natuke oma "italo disko" tegemise sabaalust. Kõik lood tehtud sel aastal.
                            https://soundcloud.com/unistaja_mj
                            ühed parimad palad mida kuuldud, ühelt tugevamalt asjaarmastajalt. mõnel lool oli õige vähe puudu, et olla hitt.
                            ei tea küll kes see solist oli aga maikeni juurde võiks ta küll minna, tuleks kasuks kõvasti.

Comment

Nagu siin tsiteeriti, mina nikerdan.
                              Hittideks nad ei kõlba, ei ole mainstriim ja ega ei taha nagu kah.
                              Kes on vaadanud eelkõige viimast Eesti Laulu, näeb kuidas teha hitte
                              Maikeni juurde minna....olen selleks juba liiga vana ja mitte eriti fotogeeniline:P

Comment

Vägagi tuttav proge, kunagi tegin sellega palju, kunagi üks aretis sattus kogemata ühe peo jaoks valitud lugude hulka ja mängiti seda ja mitu korda.
                                Siis oli selle nimi FruityLoops.
                                Tõmbasin selle Dial-up netiühendusega.
                                http://hparchive.com/
                                https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Working...
                                X