Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

FL studio lisa?+ teie tehtud lood

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: FL studio lisa?+ teie tehtud lood

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
    Hittideks nad ei kõlba, ei ole mainstriim ja ega ei taha nagu kah.
    Kes on vaadanud eelkõige viimast Eesti Laulu, näeb kuidas teha hitte
    jutt või asi. Ode to Joy, Goethe war gut on hitid, kuid mis ajal need kirjapandi. hiljutistest eesti lauludest pole ühtegi hitti kõlanud. Siiski üks töötlus kõlas ja see ka põhines ühel texase hümnil usa kodusõja ajast.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
      jutt või asi. Ode to Joy, Goethe war gut on hitid, kuid mis ajal need kirjapandi. hiljutistest eesti lauludest pole ühtegi hitti kõlanud. Siiski üks töötlus kõlas ja see ka põhines ühel texase hümnil usa kodusõja ajast.
      Sa ei saanud irooniast aru
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
        Maikeni juurde minna....olen selleks juba liiga vana ja mitte eriti fotogeeniline:P
        Sa ei saanud irooniast aru
        Ei saa tõesti aru kus on siin iroonia.
        Me siin oleme ju kõik nii tublid, igatpidi.

Comment

Vahepeal on palju õli kummidetailidele voolanud..
          Natuke kaheksakümnendaid
          Laul on kirjutatud aastal 1999 :) Viisi ja sõnade autor Martin Jaanus (c) 2018 MJ
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Muusika on ühest kraavist, solist on teisest kraavist.

Äkki sellest oleks abi: https://www.thomann.de/intl/ee/akg_c214.htm

Ja kui maikeni juurde minek ei sobi siis mingu Looga Liane juurde.

mine tea, võibolla see ongi martin jottile adresseeitud :P

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
              Muusika on ühest kraavist, solist on teisest kraavist.
              noh, veel 20 aastat tagasi olid nad veel samas kraavis võibolla tulevikus jälle :P
              Äkki sellest oleks abi: https://www.thomann.de/intl/ee/akg_c214.htm

Ja kui maikeni juurde minek ei sobi siis mingu Looga Liane juurde.
              Pigem ei tegele asjaga igapäevaselt.

Comment

20 aastat tagasi oli mul ESS Solo-1 siis võis küll kõlada ühes kraavis olevana.

mis mul üldse olnud on...
                ESS Solo-1 // oli 6esa2 mobo küljes...
                AWE32 // selle oli vienna soundfont editor... ja kõik mu naabrid hankisid prisked vahatropid, mis nad endal kõrva toppisid.
                SB 128 //sai kohe poodi tagasi viidud kuna polnud sünti ja vienna soundfonte.
                Live 5.1 Digital // laitmatu kaart, pingviinis nõudis küll draiverite ise kompileerimist ja windowsis registri häkki, et midi mälumahtu suurendada. Kariibi merel leidus saksa partituuride andmebaas. Mõned naabrid hakkasid kurtma, mis ma neist vaevan. Üks valss teise järel. nad ei jaksavat enam. Ja mis moodi ma nii ilusa muusika nii pisikeseks saan, paariminutiline sümfoonia oli mõnikümmend kilobaiti *.mp3 megabaitide vasta???? seleta siis, et midi pole muusika.
                Audigy SE // toimis kuidagi viisi ainult winnis, linuxis tõrkus, polnud EMU dsp. küll ma kirusin, et sel raudvaralist sünti polnud.
                Audigy 2 Music //asio kaart, mis polnud päris õige asio ja draiveritega õudne ikaldus. Kellegi geativest vallandatud tegelase mitteametlike draiveritega sai selle rahuldavalt tööle. Ekvalaiserit pidi ka näppima, et saund kõrvadega sobiks.. win2k peal toimis paremini kui win7 peal. Greativel on miski paha komme nudida draivereid, mida opsüsteem edasi seda nuditumad on konkreetse kaardi draiverid.

M-Audio FIREWIRE 410 // karp vajub lahti ja silm läheb särama, kui kuulan mussi, mida kunagi olen allatirinud... midi sünti sellel pole aga helikvaliteet kaalub selle puuduse üles. Natukene pipar karp, liides kaart peab olema Texas Instruments ja teistega ei toimi.

Comment

Eh, SB Live vedeleb vist mul siiani, kui keegi tahab, andku teada.Saab tasuta. Sai ka suures pimedas ootusärevuses ostetud. Mida kõike kokku ei lubatud. Mingi aja pärast selgus , et kõik sämplitakse kivi sees 48 kHz peale, olgu sisend, milline tahes. Ehk nn "tavalise" 44,1 kHz salvestus/taasesaitus ei olnud kõige mugavam.
                  Juba üle kümne aasta on mul kasutuses väine kaart M-Audio Audiophile USB. Lihtsalt AD ja DA konverter, mis läheb stereos kuni 96 kHz. Rahul, vahest võtan hoogu, et kaasaegsemat vaadata (näiteks Windows 10 tuge sellel pole), aga rahunen üsna kohe.

Comment

Rada7-s on Tyros müüki tulnud, ostke ära, ja saate endale väga vinge tööjama igaks elujuhtumiks.
                    Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

ei taha, see on orel. motif, montage on paremad.

Comment

Kui laulda ega pilli mängida ei oska, aga tahaks muusikad teha, midagi paremat võtta pole.
                        Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
                          Kui laulda ega pilli mängida ei oska, aga tahaks muusikad teha, midagi paremat võtta pole.
                          ...Huvitav, miks see küll müügis on siis?
                          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                          Konfutsius

Comment

see on küll oerli klahvidega wavetable süntekate tipp kuid ikkagi ei taha, tema oreli klahvide pärast.

...Huvitav, miks see küll müügis on siis?
                            vanaraud juba. see on tyros3.... tyroste tootmine on lõpetatud. ma olen muusikuid jälgides pannut tähele et vana tehnika läheb kohe müüki, kui tootmine lõpetatakse. sest varuosi ei saa kui miskit peaks juhtuma.
                            Nüüd on Genos

Genost saab kuulda https://www.youtube.com/watch?v=TbwdZorZtuo

tyrosest ei erine see kuidagi.
                            viimati muutis kasutaja olavsu1; 05 m 2018, 22:24.

Comment

Uuemat Italostiili

Comment

Comment

Working...
                                X