Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Kunagi nägin mingis radio ajakirjas täitsa töötavaid "skulptuure"... Et oli nagu mingi juppidest kriipsujukude kett, igaühel vist oli led otsas... ja siis realiseeritud jooksvad tuled...
Originally posted by digital@Sep 12 2005, 21:45 Kunagi nägin mingis radio ajakirjas täitsa töötavaid "skulptuure"... Et oli nagu mingi juppidest kriipsujukude kett, igaühel vist oli led otsas... ja siis realiseeritud jooksvad tuled...
197x ühes numbris oli "elektronnõi gymnasist" vms. Ehk võimlevad juppidest tehtud skulptuurid.
P.S ise olen teinud suurtest kividest krokodille . Ühele neiule nad igatahes omal ajal väga meeldisid.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge.Lord Rayleigh (John William Strutt)
Keskkooli ajal oli mul võtmehoidja, mis oli omakorda isetehtud elektroonilise luku võtmeks. Välimuselt selline umbes 20x30 mm plaadike kümnekonna SMD-detailiga. Klassiõde soovis endale ka ja nii saigi talle ilusast rohelisest NMT450 trükiplaadist nurgake lõigatud, võtmerõnga auguga ja puha...
Teine tõestisündinud lugu on minu põhikooliaegsest päevikust, mille märkmete osa
(paar viimast lehte) sai erinevaid mikroskeeme (murdunud väljaviikudega ja muidu vigaseid) täis torgitud. Kuigi klassijuhataja tavaliselt rõhutas, et päevik on dokument, ei mäleta, et ta mikroskeemidega lehe kohta midagi kurja oleks ütelnud.
Comment