Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kunst ja elektroonika ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kunst ja elektroonika ?

Vist sobib riistvara foorumisse?
    http://www.zellestyle.com/catalog/index.htm
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Nuujahh...

Omal ajal nägin Tipi koridoris venda, kes oli terve t-särgi selja katnud igasuguste elektroonikajubinatega. Lambid vist puudusid
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Arvuti poes töötavale sobiks ju hästi see prosega kaelaehe.

(Hea veel, et emaplaat pole )
      Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

geniaalne lahendus elektroonikule raha teenimiseks.

Comment

ma hakkan enda tüdrukule kah kohe meisterdama misket sellist .. lihtsalt geniaalne
          -

Comment

Kui püüda mitte-elektrooniku pilguga vaadata, on päris ilusad asjad.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

see dioodi variant on kah p'ris hea Konded on kah suht h2sti pandud

Comment

Väga lahedad.

Ise tegemisel ainult... tinatatud otsad määrivad. Nii riideid kui nahka.
                Peaks ilmselt kasutama hõbetatud otstega juppe või otsad pärast ära lakkida.
                Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Kunagi nägin mingis radio ajakirjas täitsa töötavaid "skulptuure"... Et oli nagu mingi juppidest kriipsujukude kett, igaühel vist oli led otsas... ja siis realiseeritud jooksvad tuled...

Comment

Üks varasem teema ka:
                    http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=14412
                    Elektroonika töötab suitsu baasil.
                    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Originally posted by digital@Sep 12 2005, 21:45
                      Kunagi nägin mingis radio ajakirjas täitsa töötavaid "skulptuure"... Et oli nagu mingi juppidest kriipsujukude kett, igaühel vist oli led otsas... ja siis realiseeritud jooksvad tuled...
                      197x ühes numbris oli "elektronnõi gymnasist" vms. Ehk võimlevad juppidest tehtud skulptuurid.

P.S ise olen teinud suurtest kividest krokodille . Ühele neiule nad igatahes omal ajal väga meeldisid.
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kes viitsib lehekülje tilkumist oodata: http://netlamp.narod.ru/
                        Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Vs: Kunst ja elektroonika ?

ei osanud seda kunsti kuhugi mujale panna
                          "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Keskkooli ajal oli mul võtmehoidja, mis oli omakorda isetehtud elektroonilise luku võtmeks. Välimuselt selline umbes 20x30 mm plaadike kümnekonna SMD-detailiga. Klassiõde soovis endale ka ja nii saigi talle ilusast rohelisest NMT450 trükiplaadist nurgake lõigatud, võtmerõnga auguga ja puha...

Teine tõestisündinud lugu on minu põhikooliaegsest päevikust, mille märkmete osa
                            (paar viimast lehte) sai erinevaid mikroskeeme (murdunud väljaviikudega ja muidu vigaseid) täis torgitud. Kuigi klassijuhataja tavaliselt rõhutas, et päevik on dokument, ei mäleta, et ta mikroskeemidega lehe kohta midagi kurja oleks ütelnud.
                            viimati muutis kasutaja 6p45s; 04 m 2007, 09:02.
                            Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Piltidest - GT705A, P701A - kas tõesti neid vene imesid leiab veel
                              If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Working...
                              X