veel yks suur saladus... meid ymbritseb ja läbib energiavoog.. nimeks neutriinod, päikeseenergiast 3% , seega ca 50W/ m2 täiesti tasuta. ole vaid mees ja pyya kinni. Tesla olevat osanud, vöta kinni ?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Vesinikauto
Collapse
X
-
Originally posted by Seth@May 5 2006, 09:27
Kus juures auto on täiesti olemas kui netis nats uurida leida ka äkki üles. Aga jah kõike hoitaxe suht salajas või siis tahetaxe selle eest pappi saada ja ise pole veel midagi teinud plaanis olex küll aga see asi laidetaxe siin nii maha,et pole mõtet ehitama hakata.
Nn. veeauto töötamise võimalikkus ei sõltu sellest, kui palju teda mingis foorumis kiidetakse või laidetakse. Füüsika ja keemia annavad sellele küsimusele vastuse.If you think education is expensive, try ignorance.
Comment
-
Ega sellest vesinikust saa vist üle ega ümber. Kui neid nafta- ja gaasikraane vastavalt nägude meeldivusele ja õigele/valele Jumalale järjest suurema raha eest kinni-lahti kruvima hakatakse, siis pole lihtsalt pääsu. Pealegi saavad fossiilsed kütused varsti otsa. Siis on vesiniku tootmise kasutegur juba kõrvalise tähtsusega.
Vesinikuautodega on minu meelest juba aastakümneid mässatud aga siiamaani liiga kallis lõbu.
Kodus vesiniku sussutamine pole minu meelest eriti hea mõte. Sai kunagi ammu mehine tulekera tekitatud, sest juhtme ja metallplaadi ühenduskoht ainult naaatukene sädeles. Pauhh!!Aknad jäid ette, kumbki silm peast välja ei kukkunud ja imekombel ei põlenud ka maja "labori" ümbert ära. Ainult kulmud, ripsmed ja osa juukseid olid kusagile kadunud. Vedas seekord. Sama või palju võimsama efekti võib saada vesinikku täis toas suvalist lülitit klõpsides, pistikut välja tõmmates, sünteetilisi kiude sisaldavates riietes end liigutades jne.
Neutriinodega läheb keeruliseks, arvestades neutriinoteleskoobi suurust, et mõni sähvakas fikseerida.Harjutamine teeb harjutajaks.
Comment
-
Originally posted by R.I.P@May 5 2006, 08:27
Olen sellise Discovery peal näidatava sarja nagu Mythbusters regulaarne vaataja. Ühes seerias proovisid tüübid netis tutvustatavaid "free energy" seadmeid järgi ehitada. Enamasti sai seadme ehitusjoonised mõnekümne kuni mõnesaja dollari eest kätte. Tulemus kõigil juhtudel........... 0.
Ma kah üritan vahepeal vaadat, tõelislt bro saade ^_^
Comment
-
kuna teemas ka vesiniku energia leidsin huvitava katse selle kohta:
http://sci-toys.com/scitoys/scitoys/echem/.../fuel_cell.html
Võima ka oodata plasmareaktorit.... olen isegi sellekohast dokumentaalsaadet näinud....., kuid on paar probleemi......peamine: Plasma hoiustamine... kuna see on üle 20000 C kuum ja selle ümber (üsna kaugele) on juba mutanteerumist põhjustav magnetväli...muidugi piisaks ühest sellest tervele euroopaletel 53729764
Comment
-
Originally posted by Seth@May 7 2006, 23:52
Aga ikkagi muunduri juurde on keegi midagi taolist teinud ka w äkki kellegil on veel paremad skeemid muunduri ehitamisex, siis võix neid ka siin teistega jagada.
1) ei, keegi ei ole midagi taolist teinud
2) kellelgi pole ka paremat skeemi
3) kellelgi pole isegi mõttes oma aega selle peale kulutada.If you think education is expensive, try ignorance.
Comment
-
Vaidlex siin kohas nüüd olukorrale nats vastu
1.on olemas sellised asjad nagu veeauto
2.oma aega kulutataxe selle peale väga palju isegi siin mingil määral
3.skeeme on ka olemas aga nolgid ei avalda neid
4.ja kosmosesse ei viitsi veel keegi ronida,et sealt vesiniku tuua <_<
Ja ikkagi tasub bead tööle panna,mida rohkem pead murda selle kallal seda kiiremini selle valmis saab.........
Teate küll lauset...... kui sa selle ehitad siis ta tuleb..........h34r:
Comment
-
Ma arvan, et siinkohal pole teemaks mida kuskil NASA-s suudetakse ehitada.Teemaks oli ise ehitamine.Ja mis siin ikka pikalt seletada, palun ehita valmis ja räägime edasi.
Nolgid ei avalda skeeme?Kas keegi, kes on vaeva näinud ja tegelenud asjaga on nolk sellepärast, et ta sulle seda tasuta ei jaga?
Comment
Comment