Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vesinikauto

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Seth, mitmendas klassis sa käid ?

Comment

Johhaidii kus on ikka kriitikat.....
      ei viitsi pikalt seletada aga kõik on võimalik nii ,et iga üx olgu omas uskumustes kinni ega ma kedagi ümber veenma ei hakka.

Ja kool on ammu läbi ning ärme kaldu teemast kõrvale. Panin siia foorumisse küsimused sellex üles,et inimesed aitaxid mind kas või natukenegi mõtlesin,et inimestel ehk on kogemusi sel teemal aga paistab ,et eksisin.

Ühesõnaga teie kriitika ei aita mind mitte kuidagi <_<

Skeeme on vaja mitte kriitikat B-)

Comment

Pakun siinkohal 100 000,- sulas inimesele kes toob mulle skeemi koos töötava katseeksemplariga. Ehk siis seadme mis toodab veest energiat. Mille väljundvõimsus on suurem kui sisendvõimsus.

Mul on see raha võimalik hankida nii et ei hüppa niisama.

Kui sul kool läbi siis milline kool ? Füüsikat ja keemiat kah õpetati ?

Comment

Originally posted by Seth@May 11 2006, 16:59
          Johhaidii kus on ikka kriitikat.....
          ei viitsi pikalt seletada aga kõik on võimalik nii ,et iga üx olgu omas uskumustes kinni ega ma kedagi ümber veenma ei hakka.

Ja kool on ammu läbi ning ärme kaldu teemast kõrvale. Panin siia foorumisse küsimused sellex üles,et inimesed aitaxid mind kas või natukenegi mõtlesin,et inimestel ehk on kogemusi sel teemal aga paistab ,et eksisin.

Ühesõnaga teie kriitika ei aita mind mitte kuidagi <_<

Skeeme on vaja mitte kriitikat B-)
          Ehk saad siit:
          http://www.vaimumaailm.ee/
          abi?
          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Mina panen teise 100 000 juurde, sellele kes toob mulle skeemi koos töötava katseeksemplariga seadmest, mis toodab veest energiat vee vesinikuks ja hapnikuks lõhustamise teel ning mille väljundvõimsus on suurem kui sisendvõimsus. Mul küll raha olemas ei ole aga ma tean kust seda saada (ka rohkem kui 100 000), kui selline masin on ette näidata.
            Tegelikult on ameerikas üks miljonär pannud välja lausa miljon dollarit sellele, kes toob talle töötava perpetum mobile.

Comment

Kindel on see et ka miljard dollarit selle eest on kommiraha. Aga kui keegi selle leiutaks, siis on ainuõige KOHE kõik inff igalpool avaldada, muidu lüüakse kasti. Küll pärast mingit raha ikka saab, Nobeleid jms.

Comment

perpertum mobile eest võib ju palju pappi välja kõhida aga mis siis juhtub kui füüsika haisu ninna saab? ei saa ju kuhjata lõputus koguses energiat ühte hunnikusse ilma huvitavate tagajärgedeta.

Comment

Mnjah.Pole nüüd Halensi või selle HobuHall´i hinnakirjaga kursis, aga kui õieti mäletan , siis need krdi kütuselemendid(needsamused elektroodid) on hirmkallid...Kas sul olemas kütuselement võimsusega ca 50kW(auto käitamiseks piisab)?Kui on, siis köhin sulle ka skeemi...
                  The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                  Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                  Projektide pildid
                  Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                  http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Kütuseelement ei ole veel veega sõitev auto.
                    Vesiniku või metaaniga töötava kütuseelemendi hind on 3-10 korda kallim kui sama võimsusega ja samal kütusel töötav sisepõlemismootor koos elektri generaatoriga.

Comment

Egas midagi võib selle teema lukku panna, targemax nagu ei saanud aga jah vähemalt sai kõvasti kriitikat..... seegi hea

Tänud neile kes viitsisid siin kribada ja kommentaarida

Comment

"Seth" - kas sa pole kunagi sellele mõelnud, et kui asi peaks nii lihtne olema, siis miks me ikka veel nafta baasil ringi liigume, kui vett on kõik kraavid ja meri täis?

Skeemid olid sul ju olemas, mis veel puudu?

Comment

Mina järeldan pigem sellest teemast, et algataja sai siiski targemaks(õigemini mõistus tuli koju), kuna teemat lukustada soovib Kas pole nii?&#33;
                          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                          Projektide pildid
                          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Vs: Vesinik auto

Tohin ma veel veidi kommenteerida, näen, et Sethile on täiega 'pasunasse' antud ja teema võibolla igaveseks teadjate poolt suletud.

Respect muidugi KaruTec-ile, kellelt olen isegi mõne skeemi omal ajal tellinud ja tean, et tehakse väga tõsiseid asju.

Olen ise uurinud hobi korras erinevaid alternatiivseid tehnoloogiaid juba mitu aastat ja võin öelda üht, et kõik ei ole siin maailmas veel selge.

Üliefektiivse vee lõhustamise meetodeid on väga mitmeid: Stanley Meyeri patent, Xogen, Puharich, Langmuir jne. Resonants lõhustamised, laseriga ja plasmaga kaasa aitamine, ultraheliga, 'radiant energiaga'.

Antud skeem, mida näitasite on ligilähedane 'tõele' (Meyeri originaal videos on näha autogene kasutamist modulatsioonis), aga sealt on välja jäetud induktiivkomponendid, mis loovad resonantsefekti ja tekkiva seisulaine käigus ilmnevad 'erianomaaliad'. Leidurid kahjuks ei kirjuta patenti täislaks infot, vaid niipalju, et see neid 'kaitseks'. Aga need, kes on läinud patentimise teed on ka ära koristatud (Meyer): www.rexresearch.com - siit saate ülevaate leiduritest ja nende käekäigust.

Hydriino asi oli viimati, mida lugesin, NASA-gi saavutas sellega 1000x energiavõimenduse, kuid jättis selle sinnapaika (sic!), sest ütles, et see ei toimi propulsiooni tegemiseks. Aga energiat saaks sellega küll ja tohutult.

www.jlnlabs.org - vt MAHG ja cold fusion katseid, mis mustvalgelt seletavad, et säärased energiavõimendused on võimalikud.

Aga miks siis meil ei ole sellist tehnoloogiat igapäevaelus?

Mõtte-viga tuleks otsida kaugemalt (hea algus):
                            http://www.wanttoknow.info/newenergysources

Samuti on võimalik, et Maxwell oli tark mees, aga tema valemite interpreteerimisel ja lihtsustamisel jäeti oluline välja. Nimelt on võimalik, et globaalne julgeolek ei soovi kõiki võrdsustavat energiasüsteemi kasutusulevõttu (detsentraliseerimist). Vaadake tsentraliseerimise probleemi laiemalt.

Lühidalt kõik - tänud lugemast!

Comment

Pole tegelikult mõtet vastata, kuna kõik eelnev on juba eespool ära kirjutatud.

Aga muidugi hea kui on olemas valiku võimalus, ehk võimalus oma maailmapilti luua ineteneti kuulujuttude põhjal, mitte reaalse teaduse põhjal.

Comment

Ühesõnaga sa väidad, et leitud moodus, kuidas ilma termotuumareaktsioonita saaks toota vesinikku? Või elektrolüüs tasub ennast tuhandekordselt ära? Aga mingid vääramatud jõud takistavad neid kasutamast?

Comment

Working...
                                X