Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vesinikauto

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Vesinik auto

Ütlen otse välja, kui keegi pole veel aru saanud

Teen ettepaneku anda LUBA free-energy teema püstitamiseks või sellest arutamiseks alles pärast seda, kui vähemalt KOLM MODERAATORIT on näinud ja oma silmaga veendunud kõne all oleva seadme töökõlbulikkuses. Ilma loata püstitatud free-energy teemad panna permanentse keelu alla ja kohesele kustutamisele.

Põhjendus 1: Tegemist on interneti teel leviva nakkusliku pullikakaga, mida hoiab elus rahavoog lihtsameelsete taskust petturite taskusse...

Põhjendus 2: See on JUBA kahjuks raisanud liiga palju inimeste aega, mida oleks võinud kasutada millekski muuks.

Põhjendus 3: Jama pole minu arust ka mõtet mainekas foorumis lasta rääkida, on igasuguseid hulle, kes usuvad kõike, mis internetis loetakse, pärast teevad otsingu ja ennäe - google andis miljon hitti, midagi seal ikka on...

Põhjendus 4: Tevalole tuleb tühja jutu mittesallimise maine ainult kasuks...

Ma ei leia, et kellelegi sellega liiga tehtaks. Vaba maa, vabad inimesed. Kes väga tahab kirjutada, leiab koha. Samuti võib oma juttu igasugustes parafoorumites edasi ajada, need on ohutute fantaseeringute jaoks parimad kohad. Kes väga tahab lugeda, küll leiab ka lugemist.
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Ega nii karm ei maksa kah olla. Las inimene katsetab ja keerutab oma mootorit kui väga tahab. .Ega entusiastidelt ei tohi ju nende rõõmu ära võtta. Pealegi on teistel kah lõbusam.

Selle põhjendus nelja juurde seda, et võiks olla alamfoorum nimega "varia, vaidlused või missiganes" .
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Tundub tõesti, et tuleb varia/vaidluste foorum luua, kus saab moderaatorite vahelesekkumiseta asju arutada. Ning kes tahab see loeb, ja kes ei, see pigistab antud foorumi osas silma kinni.

vabast energiast rääkides on aga para-webi foorumis päevakohasemaidki teemasid

http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=1916

Comment

Esmalt postitatud raivo_p poolt
          Ma olen mitu levelit ees ja püüan teile natuke jagada (tean küll, et ennast kiita ei tasu, see tekitab vastuvõtjates järgmise bloki), kuid suhtuge antusse mõistvalt. Teil puudub absoluutselt teadmine, mis tegelikult juba toimub. Olen palju näinud. Niisama ei anna, siis ei teki tänutunnet, seepärast - head avastamist!
          Ma saan aru, et sul on mingi selline masin olemas ja toimib. Julged seda ehk muudele foorumi huvilistele demoda?
          Ma võin sulle enda huvitavaid masinaid demoda.

Comment

Ma olen mitu levelit ees ja püüan teile natuke jagada (tean küll, et ennast kiita ei tasu, see tekitab vastuvõtjates järgmise bloki), kuid suhtuge antusse mõistvalt. Teil puudub absoluutselt teadmine, mis tegelikult juba toimub. Olen palju näinud. Niisama ei anna, siis ei teki tänutunnet, seepärast - head avastamist!
            Odoot..Igas autos on ju starter =mootor ja generaator olemas. Vist peaks poodi mosfettide järgi minema ja hüvasti bensu pealt aktsiisimaksmine. Või peab see gene olema kullatud mähisega ?
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Võta IRF3205 mosfet - üks parimaid ja kiiremaid oma hinnaklassis. Pulseeri sellega DC mootorit 50-90% täiteteguriga, pane tarbijaks sama klassi genekas otsa (RPM ja watt match, noh suva). Pane samasugune IRF3205 dioodina (gate-grounded, st kasuta vaid selle sisemist schottkyt) BEMF energiat koguma, näiteks autopirni, aga pane sinna paralleelselt ka mingi 100uF konde. Tüüpiliste aeglaste 1N4007 dioodide kasutamine lõpeb fiascoga, kasutage kiiremat ja IRFi sees on ülihead schottkyd.

Vt ja imesta, kui suure osa energiast saad ära recoverdada. 90%!
              Uhh! Kas tulevikus hakkab alajaamast kaabli asemel võll majja tulema või pannakse õue mootor ja tuppa generaator? Seina sisse auk ja võll läbi. Ja mina veel mõtlesin, et kaablit otse pirniga ühendades on kaod väiksemad.

Karmid tulevikutehnoloogiad...
              Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Raivo_p, mul on kalibreeritud mõõteriistad jms. kola - termoandurid, voolutangid jne jne.

Too oma aparaat mulle laborisse ja testime. Ainult sellisel juhul on sinu jutt tõsiseltvõetav. Või siis vii kellegi teise kätte, kel on kogemusi elektrotehnika vallas.

Aga vastasel juhul - skip the crap. Sellist sõna nagu tungsten ei ole muuseas eesti keeles olemas.

To andreie: see foorum ei ole just kuigi sisukas ega ka süviti minev, enamus poste on njuuparite abc küsimused. Seega las moded modereerivad aga midagi muud ja kusagil mujal. Diskussioone võib alati alustada, ei raiska see vägisi kellegi aega.

Comment

Iseenesest võiks ju raivo_p õpetuste järgi järgmisel kokkutulekul asja kokku klopsida ja vaadata, kas suudab ise keerelda kokkutuleku algusest lõpuni ja meile öösel valgust anda...

Comment

bloody-orc, selles kõikide nende mõttetute asjade mõte ongi, et kui oled juba panustanud oma raha ja aega sellesse, siis on puhtinimlikult raske tunnistada, et oled lollusega tegelenud ja muudkui punnitad edasi kuni võiduka lõpuni... minu silmis on tegemist inimloomuse alatu ärakasutamisega.

Samm edasi on saidid a'la http://www.fuellesspower.com/

Ah, mis ma ikka seletan, parematki endal teha.
                    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

noh ma ei mõelnudgi selleks kasutama hakata oma ressursse, kuna omalgi asjasse samapalju usku kui jõuluvana olemasolusse. Lihtsalt mõtlesin et Hr. Raivo tuleb ka ise kohale ja demob seal seda, ja me siis testime ja ütleme, et ei tööta...

Comment

Aga teeks tõepoolest mingi "Varia" foorumi? Kes tahab, see loeb. Ja ei või iial teada, kust midagi huvitavat välja tuleb.
                        Lugesin kunagi helesinises (!) nooruses mingit tehnika ajaloo raamatut. Stevensoni auruvedurit tehti maha: kiirel liikumisel tekib vagunites alarõhk ja reisijad lämbuvad.
                        Oli kunagi arusaam, et rasked esemed ei suuda kunagi lennata... jne.
                        Algatuse jutt oli tõepoolest tiba "Vahitorni", Amway vms ....kummalises stiilis aga palju meil siin ikka Tammsaaresid on?
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
                          Aga teeks tõepoolest mingi "Varia" foorumi? Kes tahab, see loeb. Ja ei või iial teada, kust midagi huvitavat välja tuleb.
                          Oli meil see kunagi päevakorras, tookord ei saanud asja.
                          Mis on vahepeal muutunud?
                          Elektroonika töötab suitsu baasil.
                          Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                          Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Üliefektiivse vee lõhustamise meetodeid on väga mitmeid: Stanley Meyeri patent, Xogen, Puharich, Langmuir jne. Resonants lõhustamised, laseriga ja plasmaga kaasa aitamine, ultraheliga, 'radiant energiaga'.
                            Ma kinnitan et see kõik toimib. Suurest katsetamishimust sai kunagi laboris kasehalg laseriga põlema kärtsatatud. Vaba energia missugune

Kui arvestada, palju kulutab laser energiat ühe halu süütamiseks, ja mitu halgu sa sellest halust saad süüdata, siis saame sealt igiliikuri (tohutu kasuteguriga, kusjuures!) tuletada küll. HEUREKA !

Comment

Esmalt postitatud Dan poolt
                              Ma kinnitan et see kõik toimib. Suurest katsetamishimust sai kunagi laboris kasehalg laseriga põlema kärtsatatud. Vaba energia missugune

Kui arvestada, palju kulutab laser energiat ühe halu süütamiseks, ja mitu halgu sa sellest halust saad süüdata, siis saame sealt igiliikuri (tohutu kasuteguriga, kusjuures!) tuletada küll. HEUREKA !
                              loll jutt suhu tagasi! kas puid jätkub igaveseks? sama hästi võin ma tikust süüdata kanistri täie bensiini, mis omakorda süütab metsa jne. igiliikur missugune...

Comment

ats, huumorimeel on sind maha jätnud või pole sul teda kunagi olnudki?

Comment

Working...
                                X