tervist mul oleks tarvis leida kuskilt umbes 400 cd või dvd plaati ühe projekti raames. ei ole oluline et nad töötaksid arvutis vmz, ma kasutan neid dekoratiiv elemendina. ise olen tallinas ja vahel haapsalus, viljandis ka. kellel on pakkuda oleks tore kui leiaks lahkeid inimesi.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
CD ja DVD plaadid
Collapse
X
-
Vs: CD ja DVD plaadid
www.ubuntu.com
küsi natsa rohkem kui see 55 plaaati, mis nad pakuvad. Ütle et hakkad võrgupeol jagama. Nänn tuleb ca 2 nädalaga koju kätte ja ise ei maksa midagi.
-
Esmalt postitatud zed pooltwww.ubuntu.com
küsi natsa rohkem kui see 55 plaaati, mis nad pakuvad. Ütle et hakkad võrgupeol jagama. Nänn tuleb ca 2 nädalaga koju kätte ja ise ei maksa midagi.
sealt ma juba tellisin ka plaate omale.Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.
Comment
-
Esmalt postitatud zed pooltJa ikka jäi väheks?
jepp ikka veel on vähe
tglt ma pole veel ubuntu plaate kätte saanud ja sealt sai tellida ainult 10 tk korraga muidu ei pruugi suurt midagi saada. siis kindluse mõttes panin 10 tulema.Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.
Comment
-
otstarbe on leidnud osaliselt, kuid veel mitte täielikult. pole aega puurida ja juurida olnud neid plaate. 6 kg plaate seda ikka on puurida
ja muide sa antsid kuskil 270 plaati , sest ühes tornis oli peaaegu 140 plaati
tänud veelkordMe elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.
Comment
Comment