Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Milline oleks parim muusikaplayer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Milline oleks parim muusikaplayer

Hey.
    Praegu on kasutusel Windows media player, aga see ei ole minu meelest kõige parem variant muusika kuulamiseks. on küll ilus ja mugav, aga noh... ikkagi Microsufti produkt...
    Heli süsteem on kas 2 kõlari küljes, või siis 5.1 klappidesse (üllatavalt kvaliteetsed ja head). WMP ei suuda seda heli eriti dünaamiliselt kõikidesse kanalitesse normaalselt viia mingil imelikul põhjusel...

Teab siis äkki keegi mõnda paremat meediapleierit. soovitage nii tasulisi kui tasuta versioone.

Ah ja. arvuti jooksutab Windows XP'd 64 biti all.
    Ja iTunes on pa*k.

Vs: Milline oleks parim muusikaplayer

Loomulikult vana hea Winamp - hea heli ja piisavalt igasugu pluginaid nii klapifiilidele kui DJ-dele. Lisaks võid proovida Foobarit, mis kah paistab silma hea helikvaliteediga (väidetavalt parem isegi kui Winamp).
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Kui pleier kasutab windowsi kodekeid, siis suva, mis pleierit kasutad, mängivad nad ühtemoodi.Erinevus vaid kasutusmugavuses.
      Kui pleieril on oma dekooder (winamp näiteks), siis on heli erinev ja isegi tundub, et parem (minu arvamus)
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ja Winampist tuleks kasutada seda vana versiooni (2.20 või mis ta oligi) kus on sees moditud Fraunhoferi mp3 dekooder.

Comment

Mille poolest on Fraunhofer parem praegu kasutuses olevast?
          Just for the record...

Comment

5.1 klappidesse ? kas mitte nii ei olnud, et kui muusikafail on salvestatud stereos, siis õiget 5.1 ei saagi sealt ?

Comment

WMP 10 kah tundub saast olevat.
              Pidevalt jookseb kinni (lugu mängib) aga kogu player hangub lihtsalt, kui midagi üritad teha siis juba Not responding aga ise mängib. Siis mingi aja pärast kõik taastub.
              Kellegil veel sama jura?
              Jube rõve värk. Peab loobuma saastast.
              Kas kasutama WinAMPi või ise ühe mängija valmis kirjutama (Delphi).

Comment

aga sa uuenda oma media playerit, versioon 11 polegi nii jube kui ma alguses arvasin.

Comment

Vaevalt Sa nii kõva oled, et sellise mängija teed, mis ka sinu kirjutatud ehk paremat dekoodrit kasutab. Aga mine tea.
                  Kusjuures neid mp3 mängijate projekte on net suhteliselt täis aga kõik need võtavad faili ja saadavad meediaplayeri objektile edasi .
                  Kusjuures sama lugu on ka veebibrauseritega. Isegi ühe valmis teinud.

Muide, VLC pidi kah oma kodekeid kasutama. Üldse tore vidin.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ma pole mingist dekoodri kribamisest rääkinud, vaid lihtsalt playerist.
                    See mis dekoodreid ta kasutab ei huvita mind.
                    Tähtis et player töötab ilma mingite jamadeta, erinevalt WMP-st
                    Aga jah, oma dekoodrit ma ei kriba ja selleks pole ka vajadust.

WMP 11 kah variant, aga pole seda väga palju kasutanud, korra install, test jms siis minema koos Vistaga
                    Viimast sai proovitud veidi. Siis...
                    Sai isegi üks plugin kribatud. Töötas.
                    viimati muutis kasutaja Elektrik; 15 m 2007, 22:26.

Comment

Muusika kuulamiseks winamp ikka.
                      Huvitav kuidas linuxi mplayer windowsi all ka audiofiili jaoks sobiks?
                      Tal kaa teised koodekid. Kas on parem või halvem win mediaplayerist?
                      Igaljuhul kokku ei jookse
                      Ise kasutan teda filmide ja videote vaatamiseks ja pole veel miskit vaatamata jäänud, nagu windowsi jaoks olevate erinevate videomängijatega on seda palju juhtunud.

Comment

winamp endalgi kasutuses. stabiilne asi ja arvutit ei koorma palju. ise soovitaks 2 seeria isendeid, sest neid optimeeriti viimaste versioonideni välja ükonoomseteks. vanad variandid on saadaval www.oldversion.com
                        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Soovitan samuti Foobar2000. Ta on tõepoolest väga hea heliga võrreldes WMP-ga, ja ei koorma süsteemi, nagu WMP. Alguses ta ei meeldinud mulle, sest ma ei osanud selles helivaljust muuta, aga siis avastasin, et see on sätitav + ja - klahvidega (ja vist ka ise oma tuju järgi muudetav). Mugav.

Teisena soovitan VLC-Playerit, eriti filmifailide puhul.

Comment

Vot vot... just tahtsin foobar2000'i mainida. See on ainus player mis tõesti teeb seda ühte ja ainust mida üks player tegema peaks. Mängima muusikat - ja hästi. Pole vaja mingeid tilinaid.

Helitugevuse reguleerimisest, mina isiklikult ei teegi seda arvutis. Mul on selleks laua peal nupp. Võibolla sellepärast mind ei häiri, et fb2k's ei ole UI's heli reguleerimise võimalust.
                            Tegelikult, kui aus olla... siis on see olemas küll. Veidi varjatult. Uusimas fb2k's vajutad statusbari paremale nurgale.

Ja noh, fb2k'le saab igasuguseid componente lisada. Nagu WinAmpile, mida ma eriti kasutanud polegi.

Ja video puhul kas WMP või VLC. Ma vaatan vähe ja sellepärast aitab mulle WMP küll

Comment

kas keegi teab kas winamp 2.95 on global hotkey olemas või kuidas seda panna. ise ei suutnud küll kuidagi üles leida.
                              Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

Comment

Working...
                              X