Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

otsin arvutikonsultanti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

otsin arvutikonsultanti

Tere.
    Minul on järgnev mure: nimelt on mul soov ja ka vajadus tegeleda erinevate toimingutega internetis, kuid mul puuduvad selleks vajalikud arvutioskused ja ka piisav inglise keele oskus. Siin foorumis postitan ma selle teate lootuses leida mõni inimene, kes oleks valmis mulle osutama internetis toimetulekuks vajalikke nõustamisteenuseid. Kahjuks ei ole mul võimalik seda tööd tasustada, kuid ehk leidub siiski keegi, kes oleks valmis mind aitama. Oskajale inimesele on kõik minu küsimused tõenäoliselt naeruväärselt lihtsad.
    Kui kellelgi on soov ja tahe mind abistada, siis palun lisage mind oma MSN-i: riho_lehtorg@hotmail.com

Ette tänades,
    Riho Lehtorg

Vs: otsin arvutikonsultanti

Kui sa just invaliid pole siis astu toast välja, mine raamatukokku - seal on piisavalt kirjandust algajatele. Kui oled liikumisinvaliid siis on vast mingid sotsinimesed, kes raamatud koju toovad.

edit: googeldades teema autorit siis oletatavalt, on tegemist kellegi haiglase "naljaga". Soovitaks adminnidel seda jama kontrollida.
    viimati muutis kasutaja marcor1; 12 m 2007, 14:54.
    -

Comment

Arvutioskused puuduvad.
      Kuidas siis MSNi said?
      Kuidas oskasid foorumisse registreerida?
      jne jne.

Paistab et oskad piisavalt. Õpi sealt kust õppisid eelnevaid (mu küsimustega) seotud asju.

Comment

MIs toimingut täpsemalt vaja teha?

Kasutades guuglit leidsin ka, et mingi karvase naljaga tegemist lihtsalt. . .

See ei ole selline leivnud nimi, et neid võiks vägapalju olla.

Comment

Vihje Google'i kohta aitas, tippisin sisse:

Osa võtnud paljudest inglise keele foorumitest aja inglise keelt paneb koguaeg
          Ühes foorumis isegi telefon olemas.

Paistab et otsid lolli, keda ära kasutada, mitte mingit konsultanti.

Comment

nüüd siis nii, et lisasin ta msn´i , tahtis mu nime ja üldse minust natuke teada. ütlesin talle, et ma ei ütle oma nime, arvas ta selle peale, et edasist vestlust ta pidama ei hakka.
            viimati muutis kasutaja jannozz50; 13 m 2007, 14:28.

Comment

Vaatan, et hr. Lehtorult võib nii mõndagi põnevat ja kasulikku teada saada:

Comment

...kõrgtehnoloogilised internetid on enamasti musta värvi ning mõõtudega keskmiselt 40+30 cm...
                See annab isegi absurdiulmekatele silmad ette...
                -

Comment

Re: Vs: otsin arvutikonsultanti

mu vend kirjutas samasugust "ulmet" 13 aastaselt... Masendav...

Comment

Masendav ja ülimalt jabur tekst. Internet ei ole ega saagi olla mingi mateeria... Ma kirjutasin 5 aastaselt ka paremaid tekste, nagu termotuumapommi olemus.
                    -Artificial_Intelligent-

Comment

kusjuures ta mingi tekst loeti vist vikerraadios? ette mingi hommik

Comment

Esmalt postitatud jannozz50 poolt
                        kusjuures ta mingi tekst loeti vist vikerraadios? ette mingi hommik
                        Jah, luges Vahur Kersna möödunud neljapäeva Vikerhommiku saates.
                        Elektroonika töötab suitsu baasil.
                        Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                        Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

http://www.adultsingles.com/personals/RihoLehtorg.html

ma arvan, et konsultanti on tal just naise leidmiseks vaja.
                          Erilahendused.
                          PS või mail.

Comment

hullem fantaasia... aga paneb täiega mööda, mingit seost vms pole... mis ajast on aju mõistus või innternet läptopi sarnane?
                            ja ufod käivad kogu aeg külas .. no mida veel? igiliikurid ja muu bullsh*t.
                            njah... ma kah mingit ulmet/fantaasiat kirjuanud kunagi, aga kõik seotud ja suht loogiline, teaduslik.. mingi 13 aastaselt vist.
                            invaliid on ta tõesti.... se tema nn "mõistus" on kannatada saanud hüpersuperküberneetilise arvutimängu mängimise tagajärjel, mis on läbi põletanud tema antimateeriast diginärvikanalid .......
                            tel 53729764

Comment

Usu jah et ta kõike seda tõsiselt mõtleb.
                              Andke nüüd talle keegi abi kuidas jälle tevalo foorumisse sisse logimine käis.
                              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
                              X