Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Patentt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Patentt

Kas on võimalik kuskilt välja uurida, mis erinevaid lõpu lampide lülitusi on trafoga välja mõeldud viise.

Vaja Edisoni taga teha. Ehk on võimalik Eestis ajalugu teha.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Re: Patentt

sry aga su esimene lause küll Põhja-Eesti keeles ei ole (ei tea, kas ta üldse mingis keeles on). Mina sest aru ei saa...

Aga neid patente võid uuritda nt Googelist. sellel on mingi patendi otsingu asi olemas. Aga eraisikuna arvatavasti mingit lambi lõppu patendeerima hakata ei tasu... aga mine sa tea äkki rajad Eesti Nokia.

Comment

Vs: Re: Patentt

[quote=bloody-orc]sry aga su esimene lause küll Põhja-Eesti keeles ei ole (ei tea, kas ta üldse mingis keeles on). Mina sest aru ei saa...

No muidugi ega ma tallinlane pole, ma olen ikka Eesti teises otsas.
      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Vs: Patentt

Patente otsitakse nt. siit: http://www.espacenet.com/index.en.htm
        Lauseehitus ... ei viita tõepoolest pealinna tulede särale...
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Vs: Patentt

freepatentsonline.com
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
          X