Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Aga mul on ju uus plaat aga protsessor ei ole piisavalt kiire 533 GHz on originaal FSB.A-DATA m6lu 1gb 667mhz aga t66tab 226mhz.Emablaat on Asus P5LD2-VM.Aga hangub arvan ikkagi,et prose.Aga kuidas saaks siis protsessori kordaja lahti?

Comment

V66rt m6te,et panna m6lu juurde aga kas see Asus P5LD2-VM lubab n6iteks 1066MHz m6lu panna ja kas ta hakkab just sel sagedusel t66le.Mul probleem nimelt ka selles,et arvuti lubab ainult 10% clockida ja kui rohkem siis pilti ei tule miks?Muidugi on mul integreeritud fideo kas see v6tab ka proset m6lu s66b ta niikuinii.Aga jah siis veel videokaarti ka vaja.Aga samas pannakse ju kaks toitekat ka kokku ja kiidetakse mu tuttav tegi samuti ja kiidab!Aga kuidas need kaks just t66le saada?

Comment

http://www.superwarehouse.com/Asus_P...D2-VM/p/663532

Kui plaat on uus ja protsessor aeglane, siis vaheta protsessor välja kiirema vastu. Selle 1000 krooni ikka leiad, eks ole. Mälu vahetusega sa protsessoril kiirust juurde ei saa. 2 toitekat on võibolla nende jaoks, kes on ostnud arvutisse mingi eriti võimsa jupi, mida arvuti enda toitekas ei suuda enam käima lüüa-aga parem on lihtsalt võimsam toitekas osta siis. Protsessori kiirust toitekas ei mõjuta.

Aga enne kruvi arvuti taas kokku. Sul vist on vaja kas kogemusi arvuti mahapõlemise näol, kedagi abimeest õpetama või siis üldse uus ja kiire arvuti osta.

Comment

selle kõrval vist kahvatub ka delfikati oma doomijutuga!! Hea veel et emabljaad ei kirjutanud .See kirjaoskus on kas mingis seoses mõne kooli sulgemisega või on lihtsalt omandatud Võru-Tallinn bussis . Aga suhtumine on ju igati tasemel - Ma pole eriti tugev elektris aga h6tta ei j66ks . Noorus, igatahes....on meie tulevik!! No tubli!

Tahtsid teada mis juhtub kui seal rotsessori augus piklikud elektri osakesed, jalakesed kokku panna? Midagi erilist ei juhtu kuid kutsu siiski sõbrad juurde - nad saavad ilma Aafrikasse sõitmata ühte neegri moodi musta meest näha! Tal võib isegi kolm jalga olla nagu Asuse ...sellel blaadil noh. Ja kui sõbrad hoolimata integreeritud fideost ikka ei näinud seda musta meest siis ei jää muud enam kui ikka tõesti panna kaks toidet kokku! Arvutiga ära näe enam väga vaeva - see pole nagunii enam oluline. Ja toited ongi lihtsamad, neil nimelt on kõik elektrivoldikesed juhtmekeste sees valmis sinu prose maksimumi viima. Kui asi õnnestub siis peaks tekkima halo ümber maksimumis rotsessori koos mõnede täpikeste ja tähtedega. Ka kordaja saab siis ilmselt lahti.
          Kui nüüd peakski olema et ei saanud asja õigeks siis tuleb lihtsalt eelnevat korrata kuni kõik valmis on. Seda ka et ma võin mõnes järgmises vastuses sulle abiks olla kuidas juba järgmist uut arvutit "meisterdada", proovime sinna näiteks mõne eriti võimsa jupi panna.
          Seniks edu loomingus ja ära sõpru unusta!
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Ma ei ei unusta kunagi oma s6pru ja olen samuti n6us aitama millega iganes saan.Siin elus on t6htsad s6brad,sest s6ber on see kes alati sind aitab ja t6eline s6ber k6ib v6lja viimae mis tal on samuti nagu viimane postitaia.Emablaat on mul 2 kuud vana ja see on hea plaat milles ei saa viga viga olla.Samuti see protsessor on ju k6ige parem Clockuia Intel Celeron D347 on kordaia piisavalt suur,et saaks seda clockida.Aga clockimisel tuleb kuskil piir miks?Saan 10% clockida ja siis enam ei saa.Arvan,et viga on m6lus mis ei luba maksimumi panna ja seega pidurab.Samuti v6ib ka viga olla gaavika kaardis.Minul on ta integreeritud ja ta s66b arvuti m6lu ja see v6ib olla ka miks arvuti ei luba rohkem kiirendada.Kraavika v6iks anda palju juurde ja olla abiks juba sellep6rast,et tal on oma protsessor mis kindlasti annab juurde.Samuti on tal ka oma m6lu gaavika,protsessor ja m6lu peaksid ju kuidagi seotud olema.V6ibolla oleks mulle abiks kui panna suurem m6lu ja graavika.Toiteplokk on Q-TEC ta pole just k6ige parem aga tuttav r66gib,et ajab asia 6ra minul on aga v6ike kahtlus sees kas ta toidab kogu arvuti 6ra.Tiivikud mis on 12V peal puhuvad aeglaselt natu.Olen selle arvuti ise kokkupannud.Ja ainult r66m on kui keegi soovib aidata.Muidugi pole arvuti siinilmas k6iget6htsam.On asju palju olulisemaid perekond ka s6brad.Need toovad me ellu r66mu.Mulle meeldib ehitada ise,sest see peletab igavuse ja kustutab halvad m6tted

Comment

Ah jaa see toitekas on Q-TEC 550WP

Comment

Tereoomik.....

Täna tuleb vist lõbus päev, mis siis et vihma sajab.
                Konfutsius

Comment

Selle kohta oskaks ainult öelda:

ÄRA NÄPI
                  ÄRA KÄPI
                  ÄRA TOPI

Kui hetkel millegist aru ei saa, siis istu kõigepealt maha ja püüa aru saada, millisel põhimõttel asjad toimivad. Seejärel tee endale selgeks, kas sinu mõttelennu realiseerimine rauas on turvaline enda ja kaaskondsete tervisele ning rahakotile.
                  Igasugune ülekiirendamine ( mootoritega sõiduvahendite puhul tuunmine) on kasutu tegevus - targem on poodi minna ning osta vastavate parameetritega aparaat. Sa ju ometi ei looda, et 50 kuubikut sääreväristaja omaks samasugust kiirendust kui 1,3 liitrine bike.
                  Seega tähendab igasugune ( ka õieti teostatud ) viimase võtmine kadu sinu rahakotile/närvidele ( juhul, kui sa just 100% ei tea, et tegu on võimsamaks projekteeritud isendga, mida marketingi tarvis "ruunatud").

Märk, et asi jookseb kinni, näitab, et mõni komponent sinu süsteemis ei kannata valu välja - seega enne protsessori kiirendamist tee selgeks kes täpselt pidurdab ja ÄRA SILDA MIDAGI

Comment

Juhin tähelepanu ka veel sellele asjaolule,et kui väidetavalt on emaplaat 2 kuud vana,siis kehtib sellele garantiiaeg.Mina soovitan tõsiselt sul mitte seda plaati katsetada.Kui sa selle ära retsid,siis garantiiremonti sul asja ei ole.Üleüldse ei saa ma aga aru,mis kuradi pärast sa ostsid selle plaadi/prose,kui see sulle aeglane tundub?Ostnud siis kohe kiirema variandi?
                    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Veel lisaks.Viimasel ajal on siia foorumisse tekkinud üsna palju selliseid teemasid,mida võiks vabalt liigitada huumori (lolluste?) lahtrisse.Äkki peaks foorumisse ka sellise osakonna looma?
                      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Osta oma kastile kiire videokaart, kui mängud on peamine tegevus. See annab kindlasti (vist) kiirust juurde.

Comment

kui sa ise selle kasti kokku panid siis kutsu mõni teadjam sõber appi kes natukenegi asjaga kokku on puutunud ja lase tal biosi näppida - saad asjad vähemalt def kiirusel tööle. (PS. ise ära seda proovi).

ja kui kelleltki nõu küsid siis enne püüa ise aru saada mida sul vaja on.
                          milleks sa arvutit kasutad ja milles ta aeglaseks jääb. riistvaralised "ümberehitused" unusta ära

Comment

Härrased!
                            Kui teemaalgatajal on tõepoolest mure (mitte ei pea teiste üle peenikest naeru) siis pole talle ilus koledasti öelda ega keeruliselt kirjutada. On vist nii?
                            Muus kui elektri, arvuti ja grammatika paistavad tal väärtushinnangud suht paigas olevat.

Minu soovitus Maxim'ele on ja olen seda lugematu arv kordi ka teistele öelnud:

Kui sa ei saa aru, mida ja kuidas teha, siis ära tee seda.

Parem lase mõnel asjatundjal asi ära teha ja ise vaata kõrvalt ja pane tähele. Veel loe http://foorum.hinnavaatlus.ee/, raamatuid ja osta ajakirju, kus sellistest asjadest kirjutatakse.

Üldiselt pole Celeron prose võimas ega sobi klokkimiseks. Kui sa said klokkides juurde 10%, siis see ongi enam-vähem kõik. Sealt edasi hakkab su arvuti kokku jooksma ja lõpuks põleb maha.

Comment

Euro eesti keel:

emabljaad
                              fideo
                              gaavika kaart
                              Kraavika kaart
                              Tereoomik.....

Esmalt postitatud Ints poolt
                              Veel lisaks.Viimasel ajal on siia foorumisse tekkinud üsna palju selliseid teemasid,mida võiks vabalt liigitada huumori (lolluste?) lahtrisse.Äkki peaks foorumisse ka sellise osakonna looma?
                              Pigem võiks need ära kustutada.
                              Ma ei mõista, miks neid hoitakse ja üldse hoidma peaks?

Soga vähe foorumis?

Comment

Ma olen Intsuga sama meelt. Võiks ehk tõesti olla mingi huumorinurgake kuhu saaks koondada ilmselgelt "naljakad" teemad. Pole ju mõtet selliseid teemasid kohati lausa pisarsilmse järjekindlusega püüda akadeemiliseks muuta - see ei õnnestu ju nagunii.

Konkreetne teemaalgataja on juba mõningase karistuse saanud - nimelt pälvis sarnane teema Hinnavaatluse foorumis tunnise kirjutamiskeelu.

Elektrikuga olen samuti nõus et seda jama on foorumites niigi küll. Kuid ega see jama ei kao, see tuleks lihtsalt liigutada naljanurka ning kes tahab - naerab, kes tahab tõsimeelset arutelu - palun, foorum on seeläbi puhtam jamast ning mõte püsib selgem. Naljanurk oleks ka mõningase kasvatusliku toimega, võibolla mõni mõtleb enne kui oma viimasest "ilmutusest" ning "k6ige parematest Clockuia`dest" teatama tuleb.
                                viimati muutis kasutaja OSX; 12 m 2007, 00:38.
                                Konfutsius

Comment

Working...
                                X