Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Ints sa palun aru,et ostsin kiire blaadi aga prose on tegelt norm nagu selgus hoopis see integreeritud graafika n6uab liialt palju resursse misp6rast hangubgi see arvuti.Teiseks r66kise seada juttu endine clockar ja ta teab liiga palju.Tema v6idetel t66tas ta kunagi alal mil temast sai mees kes kiirendas arvuteid ja t6stis samuti takisteid.Kordaiad saab niimoodi k6rgemale aga seda ei julgevad teha vaid m6ned.Ta r66kis,et see mida meie teame on vaid osake sellest.Intel pole ju loll,et paadid kiiremaks tehtaks siis poleks ju enam tulevikus uut plaati vaja.On ju palju,palju plaate mis on sama soketiga.See kellega t6na r66kisin silmast silma v6idab,et nendest saab protsessorit k6rgemale.Ta on ise kunagi teinud seda t66d ja ma esitasin talle probleemi ja siis ma sain teada kus ta enne t66tas ja kuidas ta teab seda k6ike.Kordaiad pidavat ka madalamale panema.Niiet tea clockimine annab palju juurde ja sa 6pi seda saavutad sama nagu teised kes t6stavad ikka meeletult palju.

Comment

Tahtsin 6elda,et m6lu kordajad madalamale

Comment

Tevalo pole naljafoorum vaid siin tegeldakse elektriga onju nii?

Comment

Teiseks r66kise seada juttu endine clockar ja ta teab liiga palju.
          Räägi inimene, kuidas su juttu saab üldse tõsiselt võtta, kui sa ajad sellist soga suust välja ja kolme lehekülje jutu peale ei õpi ära, et "emablaat" asemel kirjutatakse "emaplaat".

Kõigi endiste clockaritte nimel võiks arvata, et järjekordselt tehakse lolli nalja (herr Garretti tuvastamiseks läks ka päris mitu teema aega).
          Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
          Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

alustame ikka õigekeelest. täpitähed saab kätte, kui hoida all "alt" klahv ja siis trükkida numpad pealt kood nt: õ=228; ä=132; ü=129; ö=148

kellamine on asjal siis eestis levinud nimetus.
            alustame probleemist.
            mille jaoks kiirusest puudu jääb? (äkki peitub viga klaveri ja monitori vahel)
            millise operatsioonisüsteemiga on tegemist, milliseid seadistusi sel kasutatakse?
            üks kindel asi: INTELI PROSEDE KORDAJA ON KINNI. SEDA MUUTA EI SAA. Celeron ei ole kindlasti mitte võimas prose ja kiirendamiseks kõlbab ta numbriliselt(number suureneb, kiirus peaaegu mitte ).
            emaplaadi vanus ei määra kindlasti tema headust. mul on nt ASUS A7V 133 rev1.05. on väga hea plaat ülekiirendamiseks, lihtsalt vanade socA prosede jaoks... integreeritud videoga plaat ei ole mitte kunagi onud ega saa olema hea plaat mängimiseks, kiirendamiseks vms.
            plaatide modifitseerimine on ka lahe asi, kui sul on järgmine hommik jälle raha kohe olemas, et poest uus osta(ma teenin üle Eesti keskmise ja mul seda raha ei ole niimoodi üle)
            leia mõni tegelane, kes seadistab kogu raua def seadetel jooksma ja siis keegi, kes tarkvara normaalselt käima paneb
            igasuguseid asju saab muuta ja erinevate seadistustega võib tõesti saada omajagu jõudlust juurde(nt divx pakkimine läheb 5 min kiiremaks). ma olen kunagi asjaga mänginud, aga see ei ole tavakasutaja pärusmaa, sest nii palju jõudlust juurde ei saa, et see oluliselt midagi muudaks. kuigi 486 puhul peale kiirendamist sain ma Wormsi mängida
            kiirus nõuab ka rohkem energiat, ses suhtes on õigus, et siis on ka rohkem toidet vaja. tegelikkuses on vaja topelttoidet(aga ka mitte alati), kui on arvutil 2 võimsat videot, korralik protsessor. nendel kõigil korralikud jahutused ja siis püütakse nenddddest maksimumi võtta. reaalsuses minu 360W chieftec toidaks teemaalgataja masina rahulikult ära.
            kui kellata hirmsalt tahad, siis osta mingi vanem socA emaplaat ja prose ning harjuta nendega. nendel prosedel sai tõesti sildamisega kordajad lahti. mina nt panin 9*100MHz asja tööle 5*200MHz. hirmkuumaks läks. jõudluse vahet oli natuke tunda 300MB rar faili pakkimisel ja see oli sekundites...
            PANE KAST KINNI, ÄRA LÕHU ARVUTIT
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esiteks olen ma tavaline inimene teiseks olen ma kristlik inimene.Mina ajan jah soga,sest minus kui ma noor olin polnud arvutit.Ja sa 6ra tule siia 6hvardama mina olen tavaline inimene.Mul on kaks isa ja 1 ema kasvasin vihkamises ja kooli asemel pidin isal abiks k6ima.Ma k6isin koolis aga ma olin vaesest perest kui minu kool l6ppes pidin mina isale appi t66juurde minema,et saada rohkem raha.Ma olen l6petanud kooli aga nuttes,sest mind vihati.P6huseks oli minu isa kes k6is noorena naisega kellest sai minu ema.Siis aga hakkas ema vaatama minu isa venda ja minu isa j6ttis ema maha.Mina olin ainuke laps kes ei olnud soovitud.Sellest p6evast peale mind vihati lapsest saati ja kui ma olin 16.aastane laususin emale miks sa mid vihkad ja tema vastas ma pole tema poeg.Mind ei 6petatud nagu teisi olin hea poiss aga ema sisemas oli viha.Ja ta hakkas r66kima kui ma 18.aastaseks saan iskab ta mind kodunt v6lja.Siis ma laususin emale kui sa mind ei soovi siis ma l6hen ja t6mban ennast oksa.Nutsin paju ja m6tlesin mis saab kord kui mul enam ema pole.Ema vastas mulle minup6rast v6id sa ennast oksa t6mmata kui sa tahad.Sain emak6est peksa kuigi ma olin hea poiss.Ma pole oma ema juba 4 aastat n6inud ja ma ei otsi teda,sest see teeb haiget.SELLEP6RAST MA EI AVALDAGI OMA ANDMEID.Tahan lihtsalt leida s6pru.Aga n6ib,et olen just nagu 1 hunt kes ulub.TE TAHTSITE TEADA KAS NII ON HEA,HAKKAS PAREM V6I?Kuidas ma praegu pisar silmil m6tlen ei oleks pidanud foorumittesee tulema ja oleks hea kui mind poleks.Ma tahaksin lahkuda igaveseks sinna kus on ...............................................!

Comment

Reuteri jutt jumala õige, kuula ometi nõuandeid mis sulle antakse ja kui tahad mängida, siis osta omale korralik graafikakaart aga "kellad" jäta rahule.

Comment

see vahepala lõhnab ühe jutukese järgi "...kui ma poleks olnud poisslaps, siis mul poleks olnud millegagi mängida..."
                  tavalised kiiksuga inimesed on siin kõik. see ei sega aga enamusel eesti keeles kirjutamast. hea ütlus: parem must minevik, kui lilla tulevik. see ütleb paljugi. raske lapsepõlv ei tähenda seda, et inimene ei peaks oma eluga hakkama saama. psühholoogid, terapeudid jms tegelased on vajadusel abiks. erinevatel aladel töötavad inimesed peavad neid külastama, et vahel inimene saaks iseendaga ühele meelele(omad kogemused)
                  foorumisse kasutaja tegemist/mittetegemist ei tohiks kellegi taust segada. foorumikaaslastega suhtlemist samuti mitte. kelleltki ei ole nõutud tema andmeid, pereseisu vms. vb mõni foorum lahkab selliseid teemasid, meie oma siin õnneks või kahjuks seda ei tee, seega jutt võiks jääda suures osas tehniliseks. korrektselt ja huvitavalt esitatud probleem leiab siin kergelt vastukaja ja nõuandeid. peale selle on oluline, et inimene ka kuulaks neid, sest vastasel juhul ei ole nõuannetest kasu. vaielda loomulikult võib, kui on asjast oma nägemus, aga nägemuseks ei saa lugeda seda, kui ma kuulsin saunas, et kellegi sõbral oli muutunud mingist asjast mingi teine asi paremaks. loomulikult võib ka selliseid asju tõstatada, aga suur tõenäosus on kaotada seeläbi kaasfoorumlaste austus. eks meil kõigil ole siin vigu ja puudujääke, aga kohe alguses ei tasuks ennast kohe kõntsaga üle kallata
                  vabandage: väga vajus teemast välja, aga natuke selgitustööd ehk ei tee paha. ma siiski arvamusel, et kõik inimesed võivad olla head, seega peaks vähemalt üritama uusi liikmeid kasvatada

Comment

Äkki moded "abistaks" seda teemat? Kui inimesel kellamisega tõsised kavatsused siis www.hv.ee .Kui problemid isikliku eluga siis muretelefonid ja psühholoogid. Sõprade otsimiseks igasugu muud portaalid.
                    Teemasse - kellamine annab tüüpiliselt jõudlusele 0...20% juurde. Ehk siis selgelt tajutavat kiirust mängudes ei tule - selleks otstarbeks müüakse võimsamaid graafikakaarte.
                    -

Comment

Marcor1
                      Tundub et abi ta vajab kuid kas just moddede oma on juba küsitav. Hinnavaatlus on tal juba läbitud etapp - http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=326702
                      Isiklikult ei välista küll ühtki võimalust kuid sealse kasutaja portmani oletusega kipun nõustuma
                      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                      Konfutsius

Comment

reuter miks ma peaksin kuulama s6imu kuulama kui sitt mees sa oled midagi ei oska.Ei ma liialt palju haigetsaanud ja sa ei saa iial tundma mis on elada elu nagu minul.Kas sina tahaksid sellist elu.Mul hakkab siiber saama sellest,et antakse mulle teada kui sitt mees ma olen.Mul on k6rini sellest,et minu elu lahti seletatakse ja annakski hvle ka teada kui nad tahavad niiv6ga teada.Naergu minup6rast aga kunagi ei tea mil vastaspool igaveseks vaikib

Comment

Tead OSX MA EI SOOVI TEILT ENAM KELLELTKI MITTE MIDAGI.Kui teen siis ise

Comment

mina ei ole kedagi sõimanud ega viletsaks pidanud. need on sinu enda sõnad... lapsepõlv on minevik, igal tegelasel on sealt miskit halba ja miskit head meelde jäänud, aga see ei ole teema sisu. psühholoog ei ole ka mitte häbiasi ja hea vestluskaaslane on ta ka(vähemalt need, keda mina tean). jänkistanis käib suurem osa inimesi vahel isegi psühhiaatrit külastamas ja elavad nagu muiste.
                            ma küsisin algselt probleemi sisu: mille jaoks kast aeglaseks jääb, kuidas see avaldub? vastuse asemel vahutad siin oma väärtushinnangutest(suuremal osal tehnikainimestest on savi oled satanist või kristlane) ja lapsepõlvest, mis paraku elektronide liikumist mitte kuidagi ei mõjuta.
                            probleemi täpne kirjeldus võimaldab ka mingit arutelu ja lahendust, mida me saaks pakkuda.

teen ettepaneku moderaatoritel see teema ära kustutada.
                            kui teemaalgataja tahab, siis võib ta teema uuesti teha, selle eesti keeles kirja panna ja siis ka otsene probleem tõstatada

Comment

Binoklit, andke mulle binoklit....
                              Tahan tähtedesadu näha.

Kui nüüd tõsisemalt võtta siis võib ju olla tegu inimese esimese arvutiga, mille ta ilmselt siis ca kahe kuuga on saanud niikaugele et suudab netis toimetada. Tema enda kirjeldatud tausta arvestades oleks see tegelikult tõsine saavutus. Kuid selge on et ilma suhtlusoskuseta ei saa kuskil foorumis hakkama - seda tuleks siis arendada. Mil viisil seda teha sõltub juba inimesest enesest, siin ei saa teised eriti aidata. Nagu seni näha on ei aita ka mõistlik juhendamine. Kahju.
                              viimati muutis kasutaja OSX; 12 m 2007, 01:48.
                              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                              Konfutsius

Comment

Uhh, ka mulle tundub, et foorumlastel venitatakse miskit pikalt välja ja lastakse plaksuga tagasi...
                                Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Working...
                                X