Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

HV'st ta tuli. Suutis seal ka paar geniaalset ideed välja käia.
    Kes tahab, loeb ise:
    Hinnavaatlus on Eesti suurim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

Comment

http://www.cpuid.com/clockgen.php proovigu seda proget mul õnnestus enda intel d 2,8ghz ajada 3.0ghz peale, muud vahet polnud kui mõnes kiiruse testis sain natukene rohkem punkte. (teema algatajale) Vahet pole milline lapsepõlv sul oli, ega keegi selle pärast füüsika seadusi väänama ei hakka, kui targemad ütlevad et nii ei õnnestu siis ka ei õnnestu!

Comment

mul sama prose. default kelladega on 3.06GHz , lasin selle 4.6GHz peale. temp püsis stabiilselt 60-70 kraadi.
        emaplaat on mul mingi ääri-veeri normaalne, prosel oli lihvitud pealispind ja ei olnud originaal jahutus.

3dmark 06´s andis ~4500 punktilt ~8000 punktile.

videokaart 8800GTX

ahjaa, seda ka, et emaplaadil ära näpi midagi, kõik seadistamine käis bioses.

Comment

jannozz50 kas videokaart andis ka juurde natu?Sain niimoodi aru.Kas glocken oli see milega kiirust lisasid?Ait6hh jannozz50.Ah ja mis m6lude seis oli.Mulle seletati,et mida allapoole seda parem kas see on nii?Mina panin k6ik 3 peale kas nii on hea?
          Ma pole halb inimene ja ma pole kunagi olnud ka!Ainult palun 6ra sina arva minust pahasti palun!Mul on niigi palju muret

Comment

3dmark'is sõltubki kõik enamasti videokaardist, peasi et prose kaardile väga jalgu ei jää, nb integreeritud videokaart on mõtetu ! Glokgen on siis kui biosis väga kruttida ei anna, muidugi võid proovida biosi uuendamist.

Comment

Tere kärss mul on biosi uuendus olemas sain selle Asuse kodulehelt täitsa uue versooni!Seal oli isegi 2007 aasta versioon lasin sõbral siis bios uuenduse ära teha.Nii sai see siis tehtud andmed muutusid natukene biosis eriti see koht kus on infot protsessori kohta ja teised ka natu.Eriti midagi erilist polnud.Aga me imestasime,et seal Asuse lehel oli 2007 versioon ja laadisime selle peale aga ikkagi oli 2006 aasta oma.See on juba 1kuu aega tagasi tehtud.Mul ei jää muud valikut kui tuleb clockenit proovida.Aga tegelt ma laadisin clockeni alla aga tööle see minuarust ei läinud valisin sealt midagi.
              AGA ÜTLEKS KEEGI KIIRELT KAS GRAAFIKAKAART 6200LE 128MB 64 BIT SOBIM MULLE SAAKS SELLE SOODSALT KÄTTE.JA VEEL ÜTLEKS KEEGI KUI PANNA ERALDI GRAAFIKA KAS SEE PARANDAKS MIDAGI VÕI VÕTAB SEE INTEGREERITUD FIDEO IKKA RERSURSSE,VÄHENDAB MÄLU VÕI VÕTAB PROTSESSORIT?

Comment

Esmalt postitatud Maximuz poolt
                JA VEEL ÜTLEKS KEEGI KUI PANNA ERALDI GRAAFIKA KAS SEE PARANDAKS MIDAGI VÕI VÕTAB SEE INTEGREERITUD FIDEO IKKA RERSURSSE,VÄHENDAB MÄLU VÕI VÕTAB PROTSESSORIT?
                Mees, ära karju (loe: ära kirjuta suurte tähtedega koguaeg).

Kindlasti parandaks. Kui uue kaardi lisad, siis vana ehk see integreeritud paneb pillid kotti. Uus kaart võtab vana töö üle. Niiet vana on vait kui sukk ja ei võta midagi.

Comment

Elektrik kui sa hästi vaatad siis ma ei kirjuta koguaeg suurte tähtedega.Keegi tark oskas öelda,et 3demark teeb baremaks küll seda süsteemi aga mälu pidi ta ka võtma.Kas on see tõsi muidu saaks soodsalt sellise kaardi:6200LE 128MB 64 biti.Saaksin selle 455kroonieest täitsa uus kaart.Samas ka pakuti RX 1550 kaarti millel pidi olema oma mälu piisavalt.Selle saaks 850 krooni eest kätte.

Comment

Keegi tark oskas öelda,et 3demark teeb baremaks küll seda süsteemi aga mälu pidi ta ka võtma.Kas on see tõsi muidu saaks soodsalt sellise kaardi:6200LE 128MB 64 biti.Saaksin selle 455kroonieest täitsa uus kaart.Samas ka pakuti RX 1550 kaarti millel pidi olema oma mälu piisavalt.Selle saaks 850 krooni eest kätte.
                    3dmark on videokaardi test programm, arvutit ta kiiremaks ei tee!!!!! Mida sa selle arvutiga tegema hakkad? Nende kaartidega saad netis surfata või mõnda vanemat mängu mängida millegi uuema jaoks naad ei kõlba, videokaardi juures tuleb jälgida muudki kui mälu suurust!

Comment

Ma tahan arvutit nagu igal kasutajal see integreeritud fideo hakkib ja sööb mälu ja näppab protsessorit ka.Tahan kaarti mis ei võtaks mälu ja protsessorit

Comment

Re: Vs: Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

mine lähimasse arvutipoodi ja osta omale.

Comment

Öelda on ju hea aga nii mõnigi kaart sööb mälu

Comment

Sitta ei taha ju aeglast samuti mitte

Comment

Re: Vs: Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

vali välja siis kõigepealt: http://www.nvidia.com/object/geforce_family.html

Comment

http://epood.ordi.ee/EPood/Products....C=KOMP&IC=1700 vaata siit, bitte võiks ikka üle 64 olla!

Comment

Working...
                                X