Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

ükski videokaart ei söö mälu ega protsessorit. integreeritud videol on oma GPU, seega ta proset ei söö. mälu muidugi suurem osa võtavad operatiivmälust, aga see 32MB ei muuda ka midagi, sest int videole pole rohkema andmine nagunii suurt abiks, sest GPU on nõrk.
    siiani on küsimus lahtine: mille jaoks jääb arvuti aeglaseks?
    suuremale osale nendest 64 bit kaartidest teeb minu muldvana 9700 pro silmad ette. mängimiseks on absoluutne miinimum 128 bit kaart. 256 oleks parem. loomulikult peab ka korralik GPU olema. jämedalt öeldes suurema raha eest saab parema kaardi.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

See laps küll õppimisvõimeline ei ole... Ei võta ta HV's õppust ja ei võta siingi. Sellele tuleks üks pudel kunagist maximus vodkat viia ja siis saab jälle mõneks tunniks rahu. Kujutate ette lukkseppa (oma jutu järgi ta see on), kelle õigekiri on 1. klassi tasemel??? Aga vot siin ta on. Ei tea küll, mis tema Pentium 4 arvutist sai- eemaldas takisteid?
      0,5 cylinders per wheel.

Comment

rallitaja sinu jutt läheb mulle ühest kõrvast sisse ja teisest välja!Ja tead miks,sest sa oled uhke ja abistav see sõnum polnud.Sulle meeldib ainult targutada teised kasutajad on palju normaalsemad ja targad.
        Kõik näevad,et sa ainult mulised ilmselt ei andnud naine end kätte ja magas teisega ja lausus oo kui hea.Miks sa muidu nii vihane oled mina olen vähemalt rahulik ja teised samuti.Ja ma ei saa aru miks sa minu teemast sõna võtad või ei ole sul kedagi keda sõimata,sõimatakse sind!Ja minupärast kuuluta minust.Üks mõte kuhu omaraha võiksid panna tee oma ajaleht kus halvustada teisi.Siis pole sul igav saad palju tähhelepanu.
        Aga ma tänan teid kõiki olen sobiva kaarti jälil.Aga rallitaja tee nalja foorum ja lobise palju tahad.Tundub,et sul polnud midagi head välja käia ja oled vihane käid toast toasse ja vihastad,et oh häda kutt saab parema arvuti.Soovitaks sul viisakas olla ja sinuga ma ei tuleks isegi õlut jooma.Siin ajad sa juba omaülbusega mind naerma.Ütle mulle põhjus miks sa näed nii palju vaeva?

Comment

ära siis ise ka oma teemat läbusta. selles viimases postis polnud ühtki teemasse puutuvat punkti...

videokaart osta pigem eelmise põlvkonna lagi(nt kasutatud), kui praegune odav. directx 10 on ilus, aga ei anna mannetule kaardile palju juurde. eelmise põlvkonna võimsal kaardil on vähemalt jõudu ja sellega teeb paljugi tasa

Comment

Anna andeks jah,et l6bustasin aga see rallitaja on juba selline mees kes norib ma kaitsesin end.Kas sa tahad 6elda eelmise p6lvkonna kaardid on paremad?Asi uueneb ja uueneb aga mine sa tea.Tegelt oli mul vana pc kaart eelmises arvutis ja oli p6ris k6va s6na muidugi mitte v6gahea aga parimaid ikkagi.Siia arvutisse aga see kaart miskip6rast ei sobi ei taha ta mulle pilti l6idata muidu ok kaart

Comment

Asi ei ole selles, et eelmise põlvkonna omad on paremad, vaid asi on selles, et parem on osta kasutatud vana kaart mis oli tegija kui sama raha eest uus kaart mis on sitt. noh umbes et parem osta vanem täiesti korras auto kui hästi uus mis vajab remonti.
              Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Comment

Selge eks ma hakkan otsima

Comment

autode võrdlus on hea, aga mitte sellest küljest. õigem on pihem nii, et rajale osta endal pigem 5a vana porsche, kui tutikas golf.

videokaardi lisamisel lülita bios settingutest see int kaart välja ka, siis on kindel, et ta mingit moodi ei püüa kaasa tiksuda.
                  nt www.hv.ee pane õrdlustabel kokku: võrdle gf 8500(uus põlvkond, madal) ja gf7900(eelmine lagi). päris ilusti tulevad vahed välja, kusjuures isegi nii, et gf6800(üleeelmine põlvkond, lagi) on näitajatelt parem, kui praegune madal hinnaklass.

Comment

Ei tea veel kas biosist saan seda integreeritud fideot välja lülitada.Pole ise täpselt uurinud aga on ka teine varjant!Nimelt käisin nädalavahetusel Võrus ja sattusin gogematta arvutisalongi kus oli kaks kraafikagaarti.Ja mõtlesin,et küsin selle integreeritud fideo kohta rohkem ja seal pakkus ta kohe välja,et nemad eemaldaksid väikese raha eest selle.Hakkas huvitama,et kas ise ka oleks võimalik midagi ära teha?Kas on seal takkistus või mida iganes.Kraafikagaarti pole veel ostnud kuna pole saanud normaalsele hinnale pihta.Aga mul oleks ka teine küsimus ei taha jälle mitut teemat vaid äkki leidub väike lahendus.Nimelt on probleemiks toiteplokk Q-TEC 550 WP.Probleem selline,et tiivikud mis töötavad 12 v pealt puhuvad kuidagi vaikselt.Pannen kätt tiivikujuurde ei tunne sealt tulevat õhku nagu peaks.Põhimõtteliselt ei tunnegi õhku.Kas toitekas on nõrk tean muidugi,et see firma pole eriti hea aga tuleks midagi ette võtta muidu ei jahuta ju piisavalt

Comment

Kuule inimeseloom, lõpeta see Eesti keele labastamine ükskord ära, sellised vead mis sul esinevad, ei saa küll kuidagi olla kogemata tekkinud.

Kasutaja sai nüüd hoogu juurde kui keegi ta teemale asjalikemaid vastuseid hakkas andma.
                      Sitt hakkab kui seda kamarajura teksti lugeda.
                      Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                      Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

<JOKE>Integreeritud videost saab väga lihtsalt lahti, föön kätte ja tuld Pead ainult õiged kivid mahajootma. <JOKE>
                        Kuule mitu klassi sa haridust said?
                        Soojalt soovitan, lõpeta see nali, kogu raha ja osta vinge arvuti mida ei pea kiirendama.
                        Kolakoguja

Comment

video, kogematta, graafika jne. peale punkti peaks olema tekstis tühik.

siiani puudub vastus küsimusele: mille jaoks arvuti lahjaks jääb? ma saan aru, kui on 366MHz celeron rüpperaal(nagu minul), see jääb tõesti peaaegu kõige jaoks lahjaks, aga uuemad masinad saavad kõige igapäevasemate asjadega hakkama ja seda isegi int videoga. ainult testinumbrite suurendamiseks pole mõtet arvutit ehitada, pealegi ei jätku sul selle jaoks teadmisi ja raha

int video saab teoreetiliselt küll eemaldada, aga siin foorumis on vist vajalik tehnika ainult Karutec olemas. sellise asja eemaldamiseks ei ole mitte mingisugust vajadust. ma loodan, et antud plaadil on olemas PCI-E, kuhu saad torgata uue video, teise lülitad BIOS`t välja. kui välja lülitada ei saa, siis on õigem see plaat maha müüa ja endale korralik plaat osta.
                          jämedalt võttes alla 2000EEK ei ole mõtet uut videot osta, sest olulist vahet selle integreerituga ei saavuta. ikka jälle tõuseb küsimus: mille jaoks seda videot vaja läheb. nimeta konkreetne rakendus, nt Doom III vms. ütlus, et lihtsalt mängimise jaoks tähendab 5k maksvat kaarti.
                          toite vent/vendid ei peagi kogu aeg ulguma. need on termojuhitavad, mistähendab, et nad puhuvad vastavalt nii palju, kui kõrge on toite temperatuur. kui nad vaevu liiguvad, siis järelikult on toide peaaegu koormamatta, seega jahe ja mingit vajadust suurt tuult tekitada pole.

Comment

Esmalt postitatud jyrs poolt
                            Kuule inimeseloom, lõpeta see Eesti keele labastamine ükskord ära, sellised vead mis sul esinevad, ei saa küll kuidagi olla kogemata tekkinud.
                            Ei olegi kogemata, tal on klaveril lülitid, mis kodeerivad teksti:asendavad täpitähed nr.6-ga, vahetavad nõrgad ja tugevad kaashäälikud, asendavad v f-ga jne. Nagu tähele panete, on lülitid vahel sees, vahel väljas.

Comment

Tundub et sellele emaplaadile läheb pci-e videokaart. Kui jumperit/või bioses märget pole video väljalülitamiseks siis hakkab üldjuhul lisavideokaart tööle.

Ja kui eesti täpitähti pole siis kasuta ä-2, ja õ-6.
                              Maailm oleks puhas ja süüta
                              kui poleks õllejogurtit
                              - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud jassa poolt
                                Ei olegi kogemata, tal on klaveril l&#252;litid, mis kodeerivad teksti:asendavad t&#228;pit&#228;hed nr.6-ga, vahetavad n&#245;rgad ja tugevad kaash&#228;&#228;likud, asendavad v f-ga jne. Nagu t&#228;hele panete, on l&#252;litid vahel sees, vahel v&#228;ljas.
                                N&#245;us. Vahest on olemas, siis on ka Eesti keel OK, siis aga j&#228;lle numbrite jada ja &#252;ks koma/punkt kogu posti peale.
                                Paistab jah, et t&#252;&#252;p m&#228;ngib lolli foorumis. Ajab jura minevikust ja kirjutab meelega valesti, et ehk aidatakse nii rohkem.

Esmalt postitatud Matis poolt
                                Ja kui eesti t&#228;pit&#228;hti pole siis kasuta &#228;-2, ja &#245;-6.
                                Kui t&#228;pit&#228;hti pole, siis &#228;rgu kirjutagu &#252;ldse.

Teemaalgataja, vihasta niipalju kui tahad mu jutu peale, aga mind ei huvita.
                                Ma lihtsalt r&#228;&#228;gin asjast nii nagu see hetkel paistab ja k&#245;ige t&#245;en&#228;olisem on.

Comment

Working...
                                X