Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Miks vihastada mul ununevad vahel m6ned t2hed tagasi kasutusse panna.Muidugi olen ma ise ka n6us,et teen vigu ja ma tahan ennast parandada.Ma ei lollita kedagi ahel juhtub nii m6ndagi.Pealegi vaadates teisi on ka teistel vigu

Comment

Graafika sort on PC -Express.Mures ikka sellega,et kuidas tiivikud korralikult puhkuma panna või oleks hoopis parem panna kõvem toiteplokk?

Comment

jyrs ega sinagi parem pole.Niipalju kui mina näen kirjutad sa tühju sõnu.Ja ära laula siin midagi minul on abi vaja ja ma küsin siit abi aga nagu näha ei julge sa ise teemat teha loed teiste omi.
        Kui sa jyrs tahad aidata siis ära tarkuta vaid aita mulle ei meeldi sinusugused targutajad.Võiksid rallitajaga tiili teha.Sulle jyrs niipalju teadmiseks,et ma kaitsen oma seisukohti.Ja ära virise,et kellegi teema on sitt sa ise loed sdamuti ja saad abi kas on nii
        Läksin nats teemast kõrvale kuna see härra jyrs keslle kasutaja nimi on niigi naljakas tuli kargama.Kõik teevad vigu ja teema ei ole sellest kui hästi keegi kirjutab.Ja kui keegi tahab väita,et on prohv kirjutaja siis mingu kohta kus võisteldakse selle alal

Comment

Kui sa ise end ei aita ei aita sind MITTE KEEGI.
          Kõigepealt kirjuta korralikult ja ära targuta. Loe oma tekst enne postitamist läbi ja paranda vead!
          Ja vasta küsimustele: mille jaoks sul see arvuti aeglaseks jääb, mis on arvuti täpne konf, kas keegi on biosi seadistanud, jne.

Comment

Miks sul nüüd need ventilaatorid ette jäid? Seletati ilusti är ju miks nad nii käituvad.
            PS! Miks sa teed kolm postitust järjest? Ja nagu korduvalt on öeldud, VASTA KÜSIMUSTELE, mitte ära võta uut teemat üles.

Comment

Ausalt6elda k2is mul paar kuud tagasi seadistaja ja ta r22kis juba siis,et bios ei luba teha valikuid nagu n2iteks valida maksimum ja minimaalne eelmisel plaadil olid need valikud olemas.Ta oli minu s6ber kes seda vaatamas k2is ta on minust k6vasti targem ja 6pib arvutit jne.Plaadiks oli Asus P5GPL ja see plaat seisab braegu.Kasutusel on emaplaat Asus P5LD2-VM.Sellel plaadil sai minu s6bra poolt ka apteiditud ja ma ise n2gin kui 2007 aasta uuenduse v6ttis Asuse lehelt.Aga kui uuendus tehtud oli n6itas ta,et 2006 aasta versioon on.Sellest me aru ei saanud,sest ometi sai ju 2007 v6etud.
              Mina olen muidugi m6nda asja muutnud aga praegu on need tagasi nii nagu olema peavad.Aga on ka selline lugu,et 2kki vanemad uuendused v6imaldavad maksimumi valida aga uued mitte.Pealegi pole ma ainuke kes seda kurdab.Vaadates hinnavaatluses kurdavad m6ned sama asia p2rast ja otsivad brogramme millega arvutit kiirendada.
              Keegi teab 2kki mis asi nende uuendustega on?M6ni teist on ju kindlasti kursis!
              Aegluse kohta niipalju kui mina uurinud olen v6tab integreeritud fideo liiga palju resursse ja kui uurida kelleltki targemalt kas integreeritud fideol on oma protsessor ja m2lu?Sellepeale vastavad m6ned,et emablaadil pole integreeritud fideojaoks protsessorit ega m2lu.Niiet k6ik kes seda v2itsid ei r22kinud 2kki k6igest.Mulle seletati pikalt laijalt lahti ja selgus,et integreeritud fideo kasutab arvuti protsessorit ja m2lu!Samuti ei n2e mina ka selliseid asju.Minu plaadil on protsessori juures ainult m6ned pisikesed kiibistikud ja poolid.On ju n2ha,et arvuti on aeglane kui vaatan pisikest fideoklippi siis pilt t6mbleb.Linuxi all on asi parem arvuti on kohe 2 korda kiirem aga fideo pilt t6mbleb ikka vahel.Tahan m6lemat kasutada

Comment

Lisaks veel selle,et kui keegi teab ja julgeb 100% v2ita,et minu plaadil on integreeritud fideojaoks protsessor siis palun seleta mulle ka kus see asub?Plaadiks Asus P5LD2-VM

Comment

Sul chipseti draiverid on peale lastud? Emmega kaasas olnud plaat..seal ka vide draiverid olemas. Või Everest'iga vaata dideokaardi kivi mark ja tõmba draiverid sellele. Ilma draiveriteta int. video on väga koomas asi. Mul ei suuda isegi winni enda desktopi korralikult vedada.

Comment

Esmalt postitatud Maximuz poolt
                    On ju n2ha,et arvuti on aeglane kui vaatan pisikest fideoklippi siis pilt t6mbleb.Linuxi all on asi parem arvuti on kohe 2 korda kiirem aga fideo pilt t6mbleb ikka vahel.
                    Kas väidad, et su arvuti ei suuda videot maha mängida? Seda ma küll ei usu. Sul probleem klaviatuuri ja monitori vahelise tihendiga. Las see oskaja sõber vaatab su arvuti üle. Sa pole videokaardi ajureid paigaldanud!

PS.
                    Ostad äkki ÕS omale ja kontrollid iga sõna mida kirjutad. (tarkvaralist ei hakka soovitama)

Comment

Draiverid peaksid ikka peal olema samuti cipset draiverid.Aga need mis cd peal on ikka vanad neid h2sti ei taha panna.Netist kunagi sai peale pandud aga igaksjuhuks v6in veel proovida.
                      Keegi kirjutas dideokaart see on ka viga kas see ei peaks olema mitte s6na videokaart.
                      Viimane postitaja sa vaata jah enda jalgevahe j2rgi 2kki lejad kommi ja luts,luts

Comment

Viimane postitaja olid sa ise, muide tartus on raja tänavas selline maja kus kindlast sind abistatakse, ja siis veel viljandi lähedal koht jämejala. Seal saad oma kaarti mured ära kurda ja veel korrastatakse su käitumishäired ka ära. Pannakse vast mõni jumper juurde. Antakse mõni tablett ka ja vaat kuis siis arvuti lippab, pole midagi juurde vaja, isegi arvutit pole vaja et mängud jookseksid.
                        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

murphy minul pole seda vaja sinul on seda vaja olnud nagu n2ha.Sa oled vist juba k6ik kohad l2bi k2inud igavene hull selline.Sa 2ra tule kargama siia sellise hullu jutuga.Sul on midagi peas v2gavalesti kui niimoodi m6tled.Kahju on sinust.

Comment

Kunagi keegi tark ütles et loll ei sa targax enne kui hakkab aru saama et loll on.
                            Ehk kui aru ei saa et midagi katuse all korrast ära siis on kõik teised rumalad olgugi et nagu eamus üritab talle selgeks teha et miskit viga.
                            Sa võiks selle foorumite läbustamise lõpetada ja midagi asjalikku teha. Tundub et tegu on kas mõne 7 aastasega või siis isikuga kel arengupeetus ja saanud vanemate käest või mõne toetuse näol kuskilt arvuti ja avastanud et võib oma puuet foorumites näidata. Samuti see halamine raske elu pärast näitab vaimset ebastabiilsust. Aga tõsiselt võiks kaaluda ka kooli minekut kui tavakool liiga raske siis erikoole küllaga.
                            Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                            1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                            2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
                              muide tartus on raja tänavas selline maja kus kindlast sind abistatakse, ja siis veel viljandi lähedal koht jämejala. Seal saad oma kaarti mured ära kurda ja veel korrastatakse su käitumishäired ka ära. Pannakse vast mõni jumper juurde. Antakse mõni tablett ka ja vaat kuis siis arvuti lippab, pole midagi juurde vaja, isegi arvutit pole vaja et mängud jookseksid.
                              krt ma kardan et selle vennaga on raskem,paari jumpriga ei aja asja ära.tuleb kohe terve emablaat välja vahetada.
                              vaatleja

Comment

Tere

Peaksin teadma küll enamvähem kõiki vigu(kuna töötan sellel alal), aga
                                fideo ja emablaati ei oska ma küll parandada.Pole
                                selliseid juppe enne näinud.

Comment

Working...
                                X